Ake mate auto?
europske auta su aj tak NAJ !
Ja osobne vlastnim Peugeot 206 modelovy rad 2005 - X-Design ... a ine by som nechcel ... proste male zihadlo, sedi na ceste ... pre mna nie je nic ine lepsie ... no mozno taka 407cka 
-
quasimoto
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: europske auta su aj tak NAJ !
prepac ale kupit si auto, ktore sa vyraba uz 8 rokov a ani na zaciatku neboli na spici svojej triedy, je podla mna hupost (teda nevedomost kupujuceho).wiLDmAn napísal:Ja osobne vlastnim Peugeot 206 modelovy rad 2005 - X-Design ... a ine by som nechcel ... proste male zihadlo, sedi na ceste ... pre mna nie je nic ine lepsie ... no mozno taka 407cka
nehovorim ze auto na konci zivotneho cyklu nemoze porazat novych konkurentov (priklad BMW 3 predchadzajuce), ale zial to nie je pripad 206ky
wildman treba obcas sadnut aj do dacoho ineho .. 
inak moje auta, resp. to druhe je aktualne http://www.tkpn.sk/auta/
- Prílohy
-
- Vlavo aktualne, vpravo byvale ...
- 10.jpg (142.85 KiB) 1374 zobrazení
-
rsc
Medium Star
Neva ze nebolo az take vykonne, radsej Hondu ako Citroenmishenko napísal:honda power je naj, ale nebolo to az take vykonne ako vts ...
btw. snad raz bude comeback v CTR abo ITR
aky comeback? Sak ITRka sa vyraba a CTRka 8G bude isto iste
ITR DC-5 od 2001:
Kód: Vybrať všetko
http://www.hondaclub.cz/default.asp?what=a&a_id=232&s_id=13Kód: Vybrať všetko
http://www.hondaclub.cz/default.asp?what=a&a_id=502&s_id=13-
braino.swk
Light Professional
mas krasneho tatosa ...mishenko napísal:wildman treba obcas sadnut aj do dacoho ineho ..
HONDAAAAAAAAAAAAAAAaa
-
quasimoto
Star
toto by som na tvojom mieste nehovoril, ved si nesiel ani v jednom z nich. CO viem (zo zahranicnych casopisov), tak Saxo VTS patri medzi najzabavnejsie hot hatche ake kedy boli postavene, je to stara skola v style Peugeota 205.. vraj je uzasne ovladatelne a komunikativne auto.. v teste najzabavnejsie auto roka skoncilo viac krat v prvej trojke vacsinou vyhrala Mazda MX-5 (a to tam boli aj auta ako Porsche, ale zabava nie je len o vykone)rsc napísal:Neva ze nebolo az take vykonne, radsej Hondu ako Citroen
-
rsc
Medium Star
Pravda, nesiel. Berem to skor z hladisky mechanickych komponentov a vydrze, a skor verim Honde ako Citroenu.quasimoto napísal:toto by som na tvojom mieste nehovoril, ved si nesiel ani v jednom z nich. CO viem (zo zahranicnych casopisov), tak Saxo VTS patri medzi najzabavnejsie hot hatche ake kedy boli postavene, je to stara skola v style Peugeota 205.. vraj je uzasne ovladatelne a komunikativne auto.. v teste najzabavnejsie auto roka skoncilo viac krat v prvej trojke vacsinou vyhrala Mazda MX-5 (a to tam boli aj auta ako Porsche, ale zabava nie je len o vykone)
Neporovnaval by som vsak seriovu 1.5 Civic (aj ked s mensimi upravami) so Saxom VTS, ktory je trocha inak orientovany a patri do inej triedy. Ale za Hot Hatch by som ho osobne urcite neoznacil.
Samozrejme, ze zabava moze byt aj s Fiestou ST, ked sa vie ako na to.
A ked si si vsimol, prave som uprednostnil mensi vykon pred vyssim, takze ta posledna veta nie je z tvojej strany opodstatnena
rsc myslel som to tak, ze sa k honde raz snad znova vratim, viem ake ma modely
a bud itr, abo ctr, no uvidiiime 
inak to vts je fakt uplne o dacom inom ako tie hondy, fakt jedno z najzabavnejsich aut, ake som kedy jazdil, ako motokara na ceste, honda je oproti tomuto kludna jazda
este by som rad poznamenal, ze je to hot hatch, na okruhu (20 zavodnikov striedalo auta, spriemerovali casy, 25 aut) ho porazil len type-r a clio sport 182, potom bolo VTS a uz len 206 rc, cupry, octa rs a podobne smejdy
tam je vidiet, ze i ked to ma len 7.7s na 100, tak to dokaze vsetko v zakrutach dohnat, rozdiel bol ak sa nemylim par stotin na kolo medzi prvym a VTS, mozem to aj pohladat a hodit na net (mam to v pdf), ak by mal dakto zaujem.
inak mazda mx5 je veru asi najzabavnejsie, to sa tomu auticku neda upriet, ale nejazdil som, len co vsade o tom citam ...
braino.swk : uz ho ma take dievca, ale tiez si to o nom mysli
inak to vts je fakt uplne o dacom inom ako tie hondy, fakt jedno z najzabavnejsich aut, ake som kedy jazdil, ako motokara na ceste, honda je oproti tomuto kludna jazda
este by som rad poznamenal, ze je to hot hatch, na okruhu (20 zavodnikov striedalo auta, spriemerovali casy, 25 aut) ho porazil len type-r a clio sport 182, potom bolo VTS a uz len 206 rc, cupry, octa rs a podobne smejdy
tam je vidiet, ze i ked to ma len 7.7s na 100, tak to dokaze vsetko v zakrutach dohnat, rozdiel bol ak sa nemylim par stotin na kolo medzi prvym a VTS, mozem to aj pohladat a hodit na net (mam to v pdf), ak by mal dakto zaujem.
inak mazda mx5 je veru asi najzabavnejsie, to sa tomu auticku neda upriet, ale nejazdil som, len co vsade o tom citam ...
braino.swk : uz ho ma take dievca, ale tiez si to o nom mysli
-
rsc
Medium Star
OK, da sa suhlasit zo vsetkym, co si napisal. Ak sa ti chce, mozes aj to pdf-ko sem hodit, rad sa pozrem.
ja len ze pre mna je Hot Hatch klasicky Hatchback nizsej strednej triedy (Focus ST, CTR, Golf GTi...) a nie male auto, ale ako som pisal, to je len cisto moj nazor
Ale som rad, ze po vsetkych tych ludoch, co sem pisali o M5-kach a Medakoch a seliakych autach, na ktore aj tak nikdy nebudu mat, sa zasa raz nasiel clovek, ktory uvazuje realne a nesniva o premotorizovanych supersportoch ale ku stastiu mu staci bezny car za rozumnu cenu
ja len ze pre mna je Hot Hatch klasicky Hatchback nizsej strednej triedy (Focus ST, CTR, Golf GTi...) a nie male auto, ale ako som pisal, to je len cisto moj nazor
Ale som rad, ze po vsetkych tych ludoch, co sem pisali o M5-kach a Medakoch a seliakych autach, na ktore aj tak nikdy nebudu mat, sa zasa raz nasiel clovek, ktory uvazuje realne a nesniva o premotorizovanych supersportoch ale ku stastiu mu staci bezny car za rozumnu cenu
-
quasimoto
Star
prvy hot hatch bol Golf I. GTI, ktory bol rovnako velky ako je Saxo, a dalsi legendarny hot hatch - Peugeot 205 je na tom tak isto. Len v poslednej dobe sa to cim dalej tym viac zvacsuje, a to co boli kompakty pred 10-15 rokmi su dnes uz male auta. Inak male rozmery (a s tym psojena nizka hmotnost) su u hothactchov len vyhodoursc napísal:OK, da sa suhlasit zo vsetkym, co si napisal. Ak sa ti chce, mozes aj to pdf-ko sem hodit, rad sa pozrem.![]()
ja len ze pre mna je Hot Hatch klasicky Hatchback nizsej strednej triedy (Focus ST, CTR, Golf GTi...) a nie male auto, ale ako som pisal, to je len cisto moj nazor![]()
-
rsc
Medium Star
Nj,ja tuning velmi nemusim, ale ked je pekne spraveny, nie je prehnany aje decentny, moze byt. Mne staci fajna seriovka. Hlavne nech ma fajny atmosfericky, najlepsie vysokootackovy motorik
. Natankujes 98-mu a uzivas si jazdu.
BTW dnes som spravil TT - Dubnica a spat po dialnici a kusok mimo dialnice za 6,7 l /100 km pohodovou jazdou s priem. rychlostou 98 km/h
4quasimoto: OK, ja viem, ze ako HH sa berie aj male auto, len mne to k nim nesedi. tot vse
BTW dnes som spravil TT - Dubnica a spat po dialnici a kusok mimo dialnice za 6,7 l /100 km pohodovou jazdou s priem. rychlostou 98 km/h
4quasimoto: OK, ja viem, ze ako HH sa berie aj male auto, len mne to k nim nesedi. tot vse