Opera (novinky, chyby, ...)
Re: Opera (novinky, chyby, ...)
To vážne odrezali poštového/RSS/IRC klienta?
To bol jediný dôvod prečo som operu používal celé roky, mať všetko poruke... Čiže prakticky jedinú feature ktorá operu odlišovala od ostatku vyhodili, dost divný krok.
Každopádne, ja už asi nebudem mať dôvod nadalej ju používať, Načo používať klon klonu, keď netreba
To bol jediný dôvod prečo som operu používal celé roky, mať všetko poruke... Čiže prakticky jedinú feature ktorá operu odlišovala od ostatku vyhodili, dost divný krok.
Každopádne, ja už asi nebudem mať dôvod nadalej ju používať, Načo používať klon klonu, keď netreba
To si snáď robia srandu , že tam nie sú záložky 
Asi tiez ostanem pri 12.15. Neviem co vymyslaju blbosti.
Tak ako s mobilnou verziou, ked presli na novy render engine, no to je katastrofa. Nastastie tam vratili aj classic verziu, ktoru ale nebudu uz updatovat.
Tak ako s mobilnou verziou, ked presli na novy render engine, no to je katastrofa. Nastastie tam vratili aj classic verziu, ktoru ale nebudu uz updatovat.
Mám v nastaveniach vypnuté vyhľadávanie aktualizácií, no pri štarte mi vždy vybehne okno či chcem aktualizovať na novšiu verziu. Vie niekto ako sa toho definitívne zbavím?
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Chcel by som sa spýtať, dali by sa na vyznačené miesto pridať také odkazy, že po kliknutí na ne mi otvorí stránku na novej/aktuálne otvorenej karte?
Spravil uz niekto nejaky plug-in, aby som tam mohol mat znova tie zalozky? Uz som si na to zvykol a s prichodom noveho kompu prisla aj nova opera a dost ma to obmedzuje...
použivaj starú a počkaj kým tam pridajú potrebné funkcie ktoré nutne potrebuješ
Nakoniec som to musel predsa len preinstalovat na staru verziu, pretoze neexistoval ani plugin podobny firebug-u... 
Idu vam v opere HD videa bez sekania? Mne kazde HD video tak jemne seka a vo firefoxe mi to nerobi.
aká opera? aké HD videá?
lebo štandardne pozerám HD videá cez pot player
lebo štandardne pozerám HD videá cez pot player
Najnovsia opera a videa myslim , napriklad na youtube ked nastavim kvalitu na 720p.
Zdravím,
začal som mať problém s operou, že keď chcem vyhľadávať obrázky v googli
tak to absolútne nejde a zobrazuje to takto.
Neviete čím to môže byť?
Ďakujem
začal som mať problém s operou, že keď chcem vyhľadávať obrázky v googli
tak to absolútne nejde a zobrazuje to takto.
Neviete čím to môže byť?
Ďakujem
Stiahni si tento doplnok: https://addons.opera.com/sk/extensions/ ... display=en
A prepni si to tam na Google Chrome
A prepni si to tam na Google Chrome
Veľká vďaka tyler, inak je to pekná hovadina. Čo sa vlastne stalo, Opera má nejaký problém s googlom či čo? V trápnom IE mi išiel google vždy v pohode 
-
Grim
Darca
...mne to Opera tiež začala robiť...
Ten google blbol aj v starsich verziach Opery (10,11,12),vtedy to tusim boli nejake nezhody Operi s googlom,tak preto google blokoval niektore funkcie.Ale preco to zase neide ako ma,to neviem.
Pomoze aj vymazanie cookies,ale iba docasne riesenie,snad to vyriesi update...
Pomoze aj vymazanie cookies,ale iba docasne riesenie,snad to vyriesi update...
To viem, dlho som fičal na 12, ale gmail šiel neskutočne pomaly, prešiel som na 18 a doteraz všetko v pohode.
lebo do 12ky je jadro presto, vyššie verzie majú rovnaké verzie ako chrome. ktorý vydáva kto? ...
to len keby niekto nevedel
to len keby niekto nevedel
To som vedel a práve preto mi nie je jasné, prečo má opera takýto problém.
-
hrban
Addict
nebola opera kedysi dielo google ?
btw opera 20. a žiadne problémy. tie záložky čo tak veľmi chcete i tak nepoužívam, takže mi nechýbu
btw opera 20. a žiadne problémy. tie záložky čo tak veľmi chcete i tak nepoužívam, takže mi nechýbu