Bolo tu už niekde riešené? Nenašiel som nikde, aj keď som to hľadal veľmi rýchlo na posledných stranách. Ak to bolo riešené, poprosím aspoň link..
Mám FB Messenger, dal som synchronizovať kontakty. Zrazu som medzi kontaktmi v Messengeri mal kopec nových ľudí.. predpokladám, že mi na základe čísiel z mojich kontaktov spárovalo kontakty s ľudmi, ktorí majú toto číslo nahodené vo svojom FB účte. Otázka znie.. príde im nejaké avízo, že sa oni objavili medzi mojimi kontaktmi v Messengeri? Povedzme, že som niekedy niekomu volal na anonymný inzerát, to číslo mi ostalo v Kontaktoch, medzitým som ja zmenil číslo, čiže oni nemajú moje súčasné číslo a taktiež nie sú so mnou priatelia na FB. Po synchronizácii však mám dotyčnú osobu v Messengeri!!!
Taktiež opačný problém.. ak som ešte nikdy na FB nezadal svoje telefónne číslo (ak svoje číslo dám vyhľadať na FB, nájde mi nejaký arabský profil).. tak sa zobrazí môj FB profil niekomu, kto má moje číslo v kontaktoch a má FB Messenger?
A tiež.. mám kamaráta, ja mám jeho číslo v kontaktoch a on má moje číslo, ale nie sme priatelia. Zrazu po synchronizácii kontaktov som ho mal v Messengeri medzi priateľmi.. je to preto, že on má vo svojom FB nahodené svoje telefónne číslo? Uvidím aj on môj FB profil vo svojom Messengeri?
Predpokladám, že ak ja nemám svoje číslo na FB a druhá strana nemá moje tel. číslo v kontaktoch, že sa nedostane žiadne echo o tom, že ho mám v Messengeri. Podobne by to malo byť aj vo Whatsupe a Viberi.. len by som to potreboval potvrdiť.