Prídeš na vysokú / intrák, tak uvidíš čo vravím...
Lenže to by mohol takto každý rozmýšľať...keď prídem na vysokú, keď nastúpim do roboty, keď sa presťahujem atď atď...keby mám takto rozmýšľať ako vy, že čo bude keď bude, tak by som sa nikam nedostala..veď ak chcem byť s tým človekom, tak s ním budem aj keď budem na výške. Ak to bude fungovať tak ako doteraz, ak si budeme rozumieť, tak prečo to meniť? Len kvôli tomu, že prídem na výšku? Kvôli tomu, že veľa jedincov, keď príde na intrák tak si myslí o sebe neviem čo, flámuje na izbe a chrápe s každým druhým? Ja nie som z tých, ktorí menia vzťahy ako ponožky..vy ma stále hádžete do vreca plné žien, ktoré vy pokladáte len za sliepky bez mozgu, ktoré klamú, podvádzajú a pod..nemyslíte si, že dôležitá je osobnosť, charakter človeka? možno okolie, ľudia a pod. vyvíjajú na človeka nejaké tlaky, ale všetko je len o psychike a o tom, či človek vie čo chce a ide si za tým.. nehovorím, že ja budem teraz s doterajším partnerom za to, že som s ním rok, navždy .. to som nikde nenapísala ani to netvrdím, pretože dnešná doba je taká aká je a do istej mieri máte pravdu s tým, že človek nikdy nevie, čo sa udeje, aké situácie nastanú a pod.. ale s istotou môžem tvrdiť a vyvrátiť vám, že nie som taká žena ako vy sa snažíte prezentovať, že sa hneď zaľúbim do iného, krajšieho..riadim sa pocitmi, ale aj rozumom..nie som z tých žien, čo uvidia krásneho chlapa a hneď za ním pobežia alebo si budú robiť zálusk..takisto nemám potrebu sa každý piatok niekde ožierať ako kopu mojich známych a potom rozprávať tie isté historky dookola, ale nie som zase ani žiadny niemand.. ja mám svoje priority a viem čo chcem a čo od života očakávam. takže asi toľko k tomu.