alza.sk
Re: alza.sk
V nedelu som objednal a dnes rano o 9 bol tovar na pobocke
-
xH4wK
Ak by niekto chcel zlavove kody
10 Euro: VCL3TZC nad 250e
15 Euro: A8RKMWG nad 400e
20 Euro: YZ8N46P nad 600e
Kody su platne do 20. 4. 2014
10 Euro: VCL3TZC nad 250e
15 Euro: A8RKMWG nad 400e
20 Euro: YZ8N46P nad 600e
Kody su platne do 20. 4. 2014
Mne ten spam prisiel tiez 
5 Euro: TT9XN32
10 Euro: VCL3TZC
15 Euro: A8RKMWG
20 Euro: YZ8N46P
(limity rovnake)
//edit: a pozeram, ze kody su tiez rovnake a nie su individualne generovane
5 Euro: TT9XN32
10 Euro: VCL3TZC
15 Euro: A8RKMWG
20 Euro: YZ8N46P
(limity rovnake)
//edit: a pozeram, ze kody su tiez rovnake a nie su individualne generovane
"Zboznujem" tieto zlavove kupony, v podstate ma len otravuju...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja mam teraz tieto plus mam este kupon do konca aprila na 8e, ale nad 80...cize ked neplanujem velky nakup tak na mna kaslu 
-
Scorpion90
King
ze letne Vianoce??? 
Ak niekto chce zľavu 5% na notebooky, ultrabooky, pc zostavy, televízory a 4% na fotoaparáty tak mi napíšte
Ak by sa u niekoho nasli este nejake platne kupony tak mne by sa zisli.. chcem kupit novy notebook. Po nakupe mozem hned vratit nove kody.
DIk
DIk
-
semir66666
Novice
Nema niekto nejaky kod? pls 5€
Mám k dispozícii zľavový kód, ktorý vám odpočíta 3 % z celkovej ceny nákupu. Kód je platný do 10.9. Hodí sa skôr niekomu, kto kupuje niečo drahšie. Keby mal niekto záujem, tak napíšte SS.
// Už neaktuálne, kód som daroval jednému užívateľovi.
// Už neaktuálne, kód som daroval jednému užívateľovi.
Nenajde este niekto neaky kod?
Je vypalena autoziarovka dovodom na reklamaciu?
ak sa vypalila priskoro (povedzme po mesiaci) tak podla mna ano... Ak ale napr. po roku a pol - to skor nie.
Mozno ak tak v pripade ze vyrobca udava svietivost povedzme 40 000 hodin a odide ti to po roku...tak to by este slo...
Mozno ak tak v pripade ze vyrobca udava svietivost povedzme 40 000 hodin a odide ti to po roku...tak to by este slo...
Kupene boli pred zhruba 11 mesiacmi. Z toho casu na aute boli mozno 8-9 mesiacov.
Myslim ze to bude podobne ako pri napr. bateriach v notebooku - na tu je zaruka 6 mesiacov.
Cize myslim si ze to mas sancu reklamovat jedine vtedy ak vyrobca garantuje nejaku extra dlhu zivotnost, ktoru si zdaleka nedosiahol...
edit/ http://byvanie.sme.sk/c/4316336/viete-a ... rovky.html nieco sa pise tu, ale ide o 5 rokov stary clanok ...
Cize myslim si ze to mas sancu reklamovat jedine vtedy ak vyrobca garantuje nejaku extra dlhu zivotnost, ktoru si zdaleka nedosiahol...
edit/ http://byvanie.sme.sk/c/4316336/viete-a ... rovky.html nieco sa pise tu, ale ide o 5 rokov stary clanok ...
V tom clanku sa pise, ze na obale vyrobku musi byt specifikovana zivotnost. Na obale sice je graficky naznacena nizsia zivotnost, ale nikde nie je ziadny ciselny udaj. Ani o dlzke pouzivania, ani o kilometroch, nic.
Na alze ale je v popise vyrobku udana zivotnost 6 mesiacov. No ale to nie je obal vyrobku, ako sa pise v clanku.
//autoeditácia príspevku (16 Dec 2014, 11:03)
Napisal som na SOI, tu je odpoved:
Dobrý deň, životnosť musí byť uvedená na výrobku. Ak nie je, je tam zákonná záruka, teda 24 mesiacov, to znamená, že si môžete v záručnej dobe uplatniť reklamáciu. Reklamácia môže byť však vybavená aj neuznaním.
S pozdravom I SOI
Na alze ale je v popise vyrobku udana zivotnost 6 mesiacov. No ale to nie je obal vyrobku, ako sa pise v clanku.
//autoeditácia príspevku (16 Dec 2014, 11:03)
Napisal som na SOI, tu je odpoved:
Dobrý deň, životnosť musí byť uvedená na výrobku. Ak nie je, je tam zákonná záruka, teda 24 mesiacov, to znamená, že si môžete v záručnej dobe uplatniť reklamáciu. Reklamácia môže byť však vybavená aj neuznaním.
S pozdravom I SOI
mam taku otazku, objednal som si z alzy telefon, normalne dobierka UPS na adresu a pri objednavke pise rezervovane do 24.12.2014. Z alzy som uz nakupil vela krat ale nikdy som si nevsimol zeby pri objednavke pisalo rezervovane (pokial si to nechcem vyzdvihnut osobne). Potrebujem ten telefon dostat do konca tyzdna. Je to normalne vybavenie mojej objednavky ?
Sa pozri co mas na fakture v kolonke "sposob uhrady" 
je tam 1ž Dobírkou - UPS
ja len nechapem preco tam pise rezervovany do 24.12
ja len nechapem preco tam pise rezervovany do 24.12