driver na webkameru(notebook)
driver na webkameru(notebook)
nainstaloval som si do starsieho nb win7 a ked som chcel po dlhsom case pouzit webkameru, tak som prisiel na to, ze nemam driver a ziadny nemozem najst. ako som ho hladal, tak som nasiel nejake info o tom, ze kamery obcas nie su podporovane na inych systemoch. vazne som koli tomu skoncil? ide o model fujitsu siemens amilo Pi 2530, ale nejde mi o to aby ste mi hladali driver, skor ma zaujima, ci ste mali podobne problemy a ci existuje nejake riesenie. ofic driver neexistuje, ale nechce sa mi verit, ze take pofiderne zariadenie ako je webkamera nebude fungovat koli niecomu takemu 
Re: driver na webkameru(notebook)
Kamera je ten najmensi problem, horsie to byva v pripade nepodporovania wifi karty, zvukovej karty, grafiky. Povacsine grafika ci zvukovka su od par vyrobcov a tak sa najde aj univerzanych driver, ale stretol som sa s pripadom ked som sa nepohol a prechod z Visty na XP bol nemozny.
Re: driver na webkameru(notebook)
Kód: Vybrať všetko
http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Fujitsu%20Siemens&m=AMILO%20Pi%202530&id=755&l=enje tam tych webiek dost. mozes skusat po jednom, alebo si v spravcovi zariadeni vyhaldat polozku device instance id a podla nej najst ten spravny.(napr. USB2.0 1.3M WebCam
USB\VID_174F&PID_A311)