MS v Hokeji - Minsk 2014
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v Hokeji - Minsk 2014
ak to dobre rátam, tak skončíme na 9. mieste? Prvá osmička je samozrejme jasná, a deviate miesto sa rozhoduje medzi piatymi miestami v skupinách. To sme my, a švajčiari z druhej. Obaja máme rovnako 10 bodov, obaja máme 3 výhry, 3 prehry, 1 prehra v predlžení tak sa asi rozhoduje podľa skore a oni majú 19:21 a my 20:21. Ten jeden golik nás zachraňuje že sme 9 a nie 10? Alebo aké sú kritéria v prípade rovnakého počtu bodov aj výhier/prehier/remíz? A zo zaujímavosti - keby máme aj skore rovnaké tak rozhoduje čo?
-
t0m4s3
Admin
The final ranking will follow the following procedure:
1. Higher position in the group,
2. Higher number of points,
3. Better goal difference,
4. Higher number of goals scored for,
5. Better seeding number
1. Higher position in the group,
2. Higher number of points,
3. Better goal difference,
4. Higher number of goals scored for,
5. Better seeding number
http://sport.sme.sk/c/7209378/satan-uko ... ravne.html
Aj som čakal, že to príde od neho po tomto šampionáte, len škoda, že mu nevyšiel lepšie.
Aj som čakal, že to príde od neho po tomto šampionáte, len škoda, že mu nevyšiel lepšie.
U mňa osobne Šatan asi najväčšie sklamanie. Najviac sa mi píčili Nagy, samozrejme Laco, Ďaloga, Reway, Viedenský, Miklík, Marcinko ku koncu aj Tatar
-
DanielDevil
Addict
tak Francúzi zatiaľ riadne ničia Čechov, 3:1 po prvej tretine a to znížili až v poslednej minúte...škoda že som neskúsil ten kurz aj keď verím že České šťastíčko ešte zaúraduje
-
guess.whoo
Redeemer
tak sa pytam, ze co tam Cesi robia..cely cas hraju horsie ako my (podla mna). prehrali so slabymi danmi, s normi utrpeli vitazstvo, s nami ledva ledva a teraz ich drtia francuzi
-
DanielDevil
Addict
njn, my sme mali vyhrať s nimi a bolo by, ale bohužiaľ...
//no už len o gól, ďalší náhodný, hovoril som že ich štestíčko ešte nepovedalo posledné slovo
//otočené, že ja ch*j som nepodal otočku
//no už len o gól, ďalší náhodný, hovoril som že ich štestíčko ešte nepovedalo posledné slovo
//otočené, že ja ch*j som nepodal otočku
-
Silmer
Darca
stvrtfinalove dvojice
Kanada-Fínsko
Rusko-Francúzsko
Švédsko-Bielorusko
Česká rep.-USA
Kurz na Francuzov je cez 12
Kanada-Fínsko
Rusko-Francúzsko
Švédsko-Bielorusko
Česká rep.-USA
Kurz na Francuzov je cez 12
Ja idem dať na nich zo 3€, pri tých ich výsledkoch nikdy nevieš (i keď samozrejme pochybujem, že im to darujú ako im to darovali naši)
-
audiotrack
VIP
to čakal každý, keďže to už dávno pred šampionatom hovoril že to budú jeho posledné reprezentačné zápasy. Dokonca ešte v čase keď slovan ešte hral základnú časť KHL už hovoril že po tejto sezone končí s hokejom.Muffi napísal:http://sport.sme.sk/c/7209378/satan-uko ... ravne.html
Šatan, skvelá kariéra. 1000+ zápasov, 350 gólov, najlepší strelec SK repre, víťaz SC, majster sveta a účastník 4 olympiád (najlepší strelec, 1994).
Na druhej strane, jeho odchod by mal byť symbolickou bodkou za jednou érou slovenského hokeja.
Na druhej strane, jeho odchod by mal byť symbolickou bodkou za jednou érou slovenského hokeja.
Vcera ceski tragedi zase s elitnym utokom jager - stesti - nahoda.
Tie gole co dali, nech mi nikto nehovori, ze su to len stastkari. Jeden dali, ani sam strelec nevie jak. Potom jager ci kto tam jeden fukol pupkom. Skoda reci. Francuzi to mohli dat, mali by to lahsie vo stvrfinale. Rusov zrejme nedaju tak, ako minuly rok. Ale podla mna hrali asi najefektivnejsi hokej zo vsetkych timov na turnaji a celkovo ich hra vobec nebola zla. Keby sa dostali do TOP4 tak by ma to ani nejako velmi neprekvapilo. Skor ma prekvapi, ked sa tam dostanu spominani pepici s ich tragickym nehokejom.
Škoda tých zápasov s Čechmi , aj na olympiáde nám s nimi chýbal 1 gól k postupu do štvrťfinále keď sme s nimi prehrali 3:4 a teraz na MS sme s nimi zas prehrali o jeden gól 2:3. Všade sa píše , že rozhodujúci zápas bol ten s Francúzmi , ale ten s Čechmi bol možno ešte dôležitejší. Keby sme to boli ešte tú jednu minútu pred koncom udržali a vyhrali nad nimi , tak nás to neskutočne nakopne a tie 2 body čo sme s nimi stratili nám chýbali na postup do štvrťfinále a dokonca z 3.miesta ...
Jediné čo poteší na tých zbabraných zápasoch s Čechmi je to , že sú to tesné prehry vo vyrovnaných zápasoch a už s nimi nedostávame také nakládačky typu 0:8 ako v minulosti ... aj keď takéto prehry o gól sú o to krutejšie.
Jediné čo poteší na tých zbabraných zápasoch s Čechmi je to , že sú to tesné prehry vo vyrovnaných zápasoch a už s nimi nedostávame také nakládačky typu 0:8 ako v minulosti ... aj keď takéto prehry o gól sú o to krutejšie.
-
audiotrack
VIP
to áno, ale vyrovnané sú nie preto že naša repre sa zlepšila, ale preto, že ich výber stojí za hovno (najprv si na olympiádu nezavolajú hudlera, potom si do výberu dajú starého jagra čo nedokáže premeniť ani jeden nájazd...). A výsledok je ten, že naši mladí chlapci im robili problémy, dáni ich porazili, francúzi im robili problémy, nori im robili problémy...
A salák je kapitola sama o sebe. Jedno hodenie hokejky za ktoré bol nájazd, jeden faul na útočiaceho hráča a podľa štatistík ešte jedno vylúčenie. Aby bol reprezentačný brankár v 7 zápasoch 2 vylúčený a zapríčinil jedno trestne strielanie? A včera zo 7 striel 3 goly od francúzov? K tomu tie jeho neustále protesty...
A salák je kapitola sama o sebe. Jedno hodenie hokejky za ktoré bol nájazd, jeden faul na útočiaceho hráča a podľa štatistík ešte jedno vylúčenie. Aby bol reprezentačný brankár v 7 zápasoch 2 vylúčený a zapríčinil jedno trestne strielanie? A včera zo 7 striel 3 goly od francúzov? K tomu tie jeho neustále protesty...
-
t0m4s3
Admin
A aj napriek tomu, ze na prvy pohlad hra ako traged (predsalen na tom velkom klzisku uz nestiha), tak dal 4 goly, aj ked teda ten vcerajsi uz tu bol spomenuty a aj spravne pomenovany
Jagr ma, ale dolezitu ulohu aj mimo lad, predsalen je to autorita a vodcovska osobnost.
-
audiotrack
VIP
autorita a vodcovská osobnosť má byť tréner a kapitán
4 a viac golov má 19 hráčov, vrátane miklika, nagya a tatara
4 a viac golov má 19 hráčov, vrátane miklika, nagya a tatara
-
t0m4s3
Admin
Som si nevsimol, ze by Miklik, Nagy a Tatar hrali za Cesku repre
ale tak dobre vediet
Koho by ste tipovali USA : CZE ? 
Vzhľadom na to že USA sú MS ukradnuté, tak to môže vyhrať CZE aj s tými ich výkonmi. Ale budem držať USA
-
DanielDevil
Addict
USA nehrá bohvieako a hlavne smerom dozadu, takže myslím že Češi s tým ich šťastím prejdú ďalej...ale fandím USA
pôvodne som chcel aby včera Francúzi vyhrali a zahral by som ich aj vo vyraďovačke, takto proti Rusom už si netrúfam...