Nefunguje nabíjanie batérie,funkčne tlačidlá
-
Smithandrej
Amateur
Nefunguje nabíjanie batérie,funkčne tlačidlá
Ahojte dnes mi prišiel notebook z opravy,ktorý tam bol kvôli tomu,že nereagoval keď som sa ho snažil zapnúť.Tento problém bol vyriešený,ale nastal nový problém..dokonca až dva
..vraj v "oprave".Keď som zapojil nabíjačku do notebooku tak sa percentá nehýbali nahor..proste stále dajme tomu 68%,keď nabíjačku odpojím notebooku sa normálne vybíja,takže jedine ho mať stále na nabíjačke,ale je to predsa notebook tak by som vás chcel poprosiť o radu.Ďalšou špecialitou je,že mi nejdú funkčné tlačidlá ako f3(pridať jas obrazovky) atď..dokonca ani do biosu sa nedá dostať.Pozn. : tieto vady tam pred opravou neboli až po nej.Ak by ste mi vedeli poradiť čo s tým bol by som vďačný,ak nie tak jedine im to zas hodiť do "opravy".Ešte aby som nezabudol,tak pri tej oprave tam bola vymieňaná základná doska +upgrade Biosu.ďakujem 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nefunguje nabíjanie batérie,funkčne tlačidlá
Bol preinstalovany aj Windowsu??? Ak ano, tak ti mozno nedali ovladace, aby fungovali FN tlacitka. Bios sa mohol zmenit, takze mozno sa do biosu dostanes uz inym sposobm (Del, F2, F12..., pripadne skus FN+F2, FN+F12...).
-
Smithandrej
Amateur
Re: Nefunguje nabíjanie batérie,funkčne tlačidlá
Windows zrejme preinštalovaný nebol,lebo by musel byť napísaný v popise vykonaných opráv.Skúšal som stiahnuť z Toshiby ovládače či už na Funktion Keys alebo aj System Drivers no nič nepomohlo.Pomocou tlačidla FN to ide,takže jeden problém by už bol vyriešený,to,že to nejde rovno tlačidlom mi nevadí horšie je to však s tou baterkou ako som písal s tou si vôbec neviem dať rady