lokality na balenie žien

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Pstros
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

lokality na balenie žien

Príspevok od používateľa Pstros »

Zdravím, zišla by sa mi nejaká rada od skúsenejších :) Kedže som veľmi hanblivý typ osobnosti a samota ma už omrzela tak by bolo načase naviazať nejaký ten vzťah kedže doteraz nebolo ani blbé držanie za ruku :? tak pred tromi mesiacmi som sa rozhodol toto skončiť a začať si budovať nové "ja" od začiatku. Nakúpil som si hŕbu kníh o psychológii, o zoznamovaní, prečítal som si množstvo článkov ako na "to" (vďaka patrí hlavne QARK) a nakoniec rôzne baliace knihy od Straussa a Baránka. Začal som sa slušne obliekať (kamoška poznamenala že ako štramák :D ), pridal som pár doplnkov ako reťaz na krku a hodinky, prsteň, účes som taktiež zmenil k lepšiemu a toto všetko mi pridalo takú dávku sebavedomia že by som tomu ani neveril :)
Ďalej celý mesiac som sa učil chodiť. Chodiť ako človek ktorý si verí a nie ako zhrbený Quasimodo čo bolo dovtedy... Neskôr som začal chodiť do posilovne, no nanešťastie nemám veľa času tam chodiť takže je to také príležitostné.
A tu sa dostávam k jadru veci:
Pohybujem sa výlučne v chalanskom kolektíve (škola, okolie) čiže absolútne nekomunikujem s dievčatami. Môžete mi navrhnúť nejaké lokality kde by som mohol začať sa rozprávať so ženami a samozrejme baliť? Ako prvé ma napadlo pobehať bary, no nebolo by to blbé chodiť sám po takýchto podnikoch? Kedže spolužiaci a kamaráti sú zväčša z ďalekej Hornej-Dolnej a tí čo niesu tak sú zadaní.... Takže mi odpadá možnosť si niekoho zobrať ako "krídlo"...
Čo by ste robili vy na mojom mieste? :)
PS: vek 18
Unkown
Medium Star
Medium Star

Re: lokality na balenie žien

Príspevok od používateľa Unkown »

Záleží od toho, čo vlastne chceš. Ak rýchlovky, tak bary. Ak ideš do baru sám, choď večer. Všetky už budú v náladke a vtedy sa zoznamuje jedna radosť. Cez deň a za triezva sa to dá tiež, vtedy ale chodievam s kamošom, ktorého fejs strháva zo žien šaty. Veľmi ľahko sa tak prelomia ľady a potom to už ide. Sem tam sa ale stane, že aj napriek našej zohranosti obídem naprázdno, lebo -povedzme si na rovinu- pri rýchlovkách ide predovšetkým o vzhľad a v tomto sa na neho proste nechytám. A na vážnejšiu známosť musíš mať proste šťastie, to v bare nenájdeš. Jednej som dvíhal peňaženku z koľajníc, druhá mi v buse pochválila hodinky... Tam veľa nenašpekuluješ, buď ju stretneš alebo nie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor temy- aspoň že si urobil so sebou nejakú zmenu, to je velký základ úspechu so ženami.
Lokality na balenie= zastavka autobusu,železničná stanica,vlak,nákupné centrum,parky,kostol (pred ním nie v ňom), kultúrne podujatia,kino,reštaurácia,sociálne siete,...atd...len si vyber čo chceš.
Mešie rady=, získavaj co najviac kontaktov na ženy,.Cím viac žien tým viac výberu na nájdenie partnerky..ako 18 ročný máš akurát tak fajný vek na vztah.
Nikdy ale opakujem nikdy nezačínaj vztah na dialku.(100 km a viac). Ideálne je hladat v mieste tvojho bydliska alebo blízke okolie.
Snád to takto stačí popísať k tvojmu topicu, tak veľa šťastia v hladaní. :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zadane kridlo je dobre kridlo, nepreberie objekt :)
Pstros
Light Expert
Light Expert

Popravde ešte neviem či túžim priamo po vážnom vzťahu kedže nemám žiadne skúsenosti... Zrejme začnem pracovať na zoznamovaní v baroch, to mi príde také najlepšie riešenie. No ale budem musieť sám chodiť kedže tí kamaráti majú dosť žiarlivé priateľky a nechcem im rozvracať vzťahy kvôli tomuto...
Myslíte si že pred akciou by bolo vhodné dať si trochu do nosu? :) Síce vôbec nepijem, ani pivo ale tak dva poháriky nejakého likéru nemôžu zaškodiť no nie? :)

Inak vďaka za odpovede, hneď zajtra vyrazím do terénu ak teda bude krajšie ako dnes :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Precitane knihy, teoria nastudovana a nevied kam mas ist lovit? Ja by som sam nesiel, pripadal by som si trapne ako osoba bez kamaratov. Radsej s kamaratom a potom ho poslat prec.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Pravdupovediac ak chces balit baby sam, bez kridla tak su na to ovela lepsie miesta ako bar, kde to nebude budit zvlastny dojem, ako napr. na ulici, v mhd-čke, v kniźnici atď, ale do toho baru by som fakt sam neliezol. A urcite sa pred balenim vyvaruj alkoholu, pretoze inak sa nikdy skutocne neosmelis.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Darknation uviedol vcelku zaujímavý tip - knižnica, okamžite ma napadli kníhkupectvá, kde sa to ženami len tak hemží! Ženy majú literatúru veľmi rady a veľa z nich číta, takže knižnica alebo kníhkupectvo je skvelý tip, kde začať. Navyše máš perfektnú možnosť začať debatku práve na tému knihy, ktorú práve drží v ruke alebo hľadá. Z osobnej skúsenosti ti môžem povedať, že osloviť ženu práve na takomto mieste je veľmi ľahké, navyše získaš v podstate zadarmo :plus: bodíky, keďže máte podobné záumy - teda knihy. Ďalší zaujímavý tip, ktorý tu dakto spomenul je zastávka autobusu, kde sa dá debatka začať rovnako veľmi ľahko, stačí sa rozhliadnuť a poznamenať niečo k veci typu: Hm, dnes je tu ale ľudí, zase budem musieť niekomu sedieť na kolenách :lol: . Osobne som na zastávke začal pár schopných konverzácií, pretože natrafíš na pekné ženy, je to nenútené a o to ide.

Samozrejme TOP miesto na zoznamovanie je Pokec, nespočetne veľa užívateliek, môžeš lustrovať od rána do večera a vypisovať ako blázon, bez toho, aby si si spôsobil trapas v priamom prenose. Skvelé miesto, či už na zlepšovanie rečníckych schopností alebo aj na nájdenie prípadnej známosti :) .
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

potvrdzujem, take supy ako v auparku v Panta Rhei som davno nevidel.. a nie su to len sive mysky ale aj potetovane scitane krasky :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Baby nájde kdekolvek na okolí a je jedno kde.
Len nech hladá a nech sa chová k ženám sexuálne a nevylieva si dušu pri nich ak nechce skončiť iba ako kamarát.
Facebook je lepší ako Pokec,na FB človek nájde dosť údajov o tích babách len treba sa medzi ženami pohybovať.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...teraz chodím dosť po doktoroch a v čakárňach sa to ženami len hemží...dokonca ma samé aj oslovujú...napr. dnes som si v jednej čakárni pokecal s jednou ženou o tom, ako to u toho doktora funguje...vyzeralo to, že je tam dosť často, predsalen už na to mala vek...potom ma ešte oslovila daľšia a poprosila ma, či by som jej nevytočil číslo na telefóne...vraj pre ňu už to je ťažké a ani na to nevidí...taká milá sedemdesiatnička... :-)
Pstros
Light Expert
Light Expert

To je teda, toľko nových návrhov kde sa dajú cvičiť rečnícke schopnosti so ženami som teda nečakal! Hlavne tá knižnica/kníhkupectvo sa mi asi najviac pozdáva pretože v okolí ich mám v hojnom počte. Okrem toho by som tam išiel "dobrovoľne" kedže knihy mám rád :) Aj keď je pravda že už dlho čítam iba v elektronickej podobe... to ale jednoducho zmením :)
Čo sa týka tých sociálnych sietí tak tomu by som sa najradšej vo fáze zoznamovania vyhol... Nič nenahradí priamy styk a očný kontakt.
Hmm, to s tými zastávkami je tiež dobrý nápad, že ma to doteraz nenapadlo... Jedno sympatické dievča pravidelne stretávam ale chodí na iný autobus.
Skoro som zabudol, bývalý spolužiak ma pozval na oslavu na akejsi chate a mal by prísť aj nejaké baby od jeho frajerky, takže konečne by som mohol začať prenášať naučenú teóriu do praxe :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

K comu ti bude teoria na chatu? Ved tie baby sa tam idu opit a oslavovat narodeniny, zabavat sa. Kym sa ty pohnes a prihovoris, tak uz budu mat prve kolo grcania za sebou.
Pstros
Light Expert
Light Expert

Výnimočne si prajem aby to boli práve také typy čo sa rozbijú, ale niesu :( S týmito konkrétnymi babami som sa spoznal na minulej oslave a pili iba kofolu a nejaký slabý sekt (to isté som pil ja) ale zábava bola aj tak (tancovačka atď.).
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Ta kofola je dobre znamenie, bud su este prilis mlade alebo relativne rozumne. V kazdom pripade toho viac natrenujes na relativne triezvej dievcine ako na takej co je v bezvedomi alebo s hlavou strcenou v hajzli
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) miest na balenie? nebud labut. nednym slovom? VSADE !
matuika
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matuika »

tak najprv odstráň tie prstene a reťaz na krku, na to žiadnu normálnu babu nezbalíš :D .....čo sa týka toho prihovárania sa na zástavkach mhd a železničných staniciach do toho by som moc nešla, keď ti to nieje prirodzené takto sa prihovárať cudzím ľuďom akurát z teba vycítia že sa hanbíš a bude to vyzerať trápnejšie ako si myslíš...jedine že by na teba hodila prvá očkom, potom môžeš.... celkovo na to netlač, baby to nemajú radi, staraj sa o seba ďalej, čo si aj písal že robíš a nechaj to zoznamovanie na náhodu..
Pstros
Light Expert
Light Expert

No takže cez víkend som bol na tej chate a celkom zábava bola... dokonca som skúsil flirtovať s jedným milým a sympatickým dievčaťom a podotýkam že celkom úspešne. Priznám sa ale že som mal v sebe pohárik niečoho slabého ale jazyk sa rozviazal :) Rozprávali sme sa o škole, spoločné záujmy a hlavne hudba aj keď máme úplne iný hudobný vkus :) A na druhý deň sme si vymenili kontakty a padlo aj objatie :) Čiže mám novú kamošku a hlavne skúsenosť ktorá sa mi určite zíde do budúcna...
matuika, prsteň, nie prstene, myslím si že to je celkom bežný doplnok a aj tá retiazka, veď to má každý druhý... :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Padlo objatie? tak na druhom stretku jej skus dat pusu aspon na líce, teda ak je slobodná.
Ak sa ti páči a máte nieco spoločné tak bud k nej sexuálny a mozes ju mat aj ako frajerku.
Potom ti už bude jedno či máš alebo nemáš kamošky, ale jo ideš nato dobre.
Presne tak to su doplnky retiazku mam aj ja napríklad :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ty kamosky bozkavas na lice len tie slobodne? Je na to nejaky padny dovod?
Napísať odpoveď