Ram DDR3
Re: Ram DDR3
Ak vypnem XMP a dám Auto ,tak mi idú ale iba na 1600MHz.
Re: Ram DDR3
No aspon idú mne pri jednej RAM pc resetovalo pri nabiehaní win ked som tam dal obe tak zamrzol blu scern a ked všetky 4 tak zamrzal hned po nabotovani.Jedine do Biosu sa dalo dostať,trochu ma to štve že som ešte nepočkal a už som ich vratil možno by som ich rozchodil.Teraz budme musieť počkať do pondelka a zhánať dalšie .
No tak mám doma dalšiu RAM a opeť ten istý problém teraz mám na skúšku do štvrtka 8GB RAM DDR3 FURY HYPER X 1600MHz....tento PC asi viac nezvládne alebo čo..
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2014, 19:00)
Tak som priniesol PC aj s manuálom od matičnej dosky do obchodu aby som nemusel ramky reklamovať a povedal som že by som mal záujem kúpiť dalšie 2x4GB ramiek.Na druhý den som sa dozvedel že budem mať problém zohnať,technik skúšal všetky ktoré mal na skalde ale ani jedna nešla
Kamarát ide písať ešte do ASUSU je viac zdatný v ANG jazyku som zvedavý čo odpíšu ak vobec.
No tak mám doma dalšiu RAM a opeť ten istý problém teraz mám na skúšku do štvrtka 8GB RAM DDR3 FURY HYPER X 1600MHz....tento PC asi viac nezvládne alebo čo..
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2014, 19:00)
Tak som priniesol PC aj s manuálom od matičnej dosky do obchodu aby som nemusel ramky reklamovať a povedal som že by som mal záujem kúpiť dalšie 2x4GB ramiek.Na druhý den som sa dozvedel že budem mať problém zohnať,technik skúšal všetky ktoré mal na skalde ale ani jedna nešla