ocelovy plech o hrubke 2mm

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

ocelovy plech o hrubke 2mm

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ahojte, da sa v domacich podmienkach urobit v kratkom case otvor do oceloveho plechu o hrubke 2mm? Ratajme s tym ze je k dispozicii maximalne tak vrtacka a nejake páčidla.
Preco sa pytam? V garazi mam ocelovu skrinu kde je naradie ktore proste nemozem si dovolit zmiznut. O vypacenie dvierok sa nebojim,uzamykanie je na troch miestach
a naviac su hrube az 4mm. Pochybnosti mam len ohladom bocnych stien ci je tych cca 2mm aspon ako tak dostacujucich. Zaujimama nazor kazdeho,hlavne vsak ludi ktori pracuju s kovom a maju skusenosti. /p.s. desne sa tu vykradaju garaze/
:plus:
ďakujem
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: ocelovy plech o hrubke 2mm

Príspevok od používateľa vendo »

zamykanie mas ako riesene? (mozno by bolo zbytocne riesit bocnu stenu ak to mas zamknute zamkami)
kazdopadne, srobovacka, navrtat par dier vedla seba, velke klieste a plech pojde raz dva do haja
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Si požičaj stromčekový vrták. Síce si nenapísal akú veľkú dieru chceš.
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pasto »

ja som to pochopil na dieru z pohladu zlodeja ... ze ako lahko vytvoris otvor aby si odtial vytiahol digitalne meradla , motorovu pilu , vzacne dlata cokolvek co je typkovi vzacne a moc by mu chybalo .... a ked uz by chcel robit zlodej dieru do skrine podla mna by narobil dost rachotu proste jak keby mlatis do bubna ... nakoniec bude mozno najslabsim clankom bude zamok ...vysiaci odpili , FABky zrusi lockpickom alebo vylamovakom (nevola sa to aj polsky kluc nahodou???) ktorym sa rusia aj zamky v autach
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

na dvierkach su tri visiace zamky, z toho jeden je presne tento http://www.masterlock.sk/278-970eurd-za ... u-770.html a je to teda myslim celkom kvalitka. ano,ide mi o pohlad zlodeja,slabe miesto,potrebujem ochranit veci vo vnutri.. skrinka je prisrobovana do steny.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Kúp si radšej pohybový alarm, teraz blízko nás sa tiež veľa garáži vykrádalo, ale sused to vyriešil alarmom a do pár dní to išiel zlodej skúsiť a už je asi v base.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skrinka na náradie nie je trezor. Ak tam máš vzácne náradie, tak ho radšej nos domov a nenechávaj v garáži. Čím viac zámkov tam dáš, tým viac pritiahneš pozornosť zlodeja. Keby je tam jeden zámok, zrejme by mu nejaká skriňa bola ukradnutá a bral by iné veci. Takto si buď istý že do tej skrine bude mlátiť prípadne ju vyšrobuje zo steny a zoberie celú.

do ocele spraviť dieru nie je problém. Problém bude spraviť takú veľkú dieru, aby cez ňu niečo zo skrine vytiahol. Ale ak je iba prišrobovaná, stačí mu skrutkovač a zoberie ju celú aj s náradím a doma sa už môže hrať s autogenom
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Aha, ja som to pochopil ze autor chce vrtat. :D
Inak audio ma predbehol, keby som ti to chcel cmajznut, tak si poziciam dodavku, prizvem si na pomoc 1-2 kamosov a proste celu skrinu nalozim do auta a doma sa uz pohram.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Ale ak je iba prišrobovaná, stačí mu skrutkovač a zoberie ju celú aj s náradím
asi nieje taky blby, aby mal sroby zvonku, alebo vnutri dobre dostupne cez mensiu dieru v boku
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

dobre, tak skrutkovač nechám doma a vezmem páčidlo :) Skrutku vytrhneš zo steny aj bez točenia, pokiaľ nie je fakt psychopatický paranoik a nedal tam namiesto hmoždin nejaké montážne lepidlo alebo čo ja viem čo
Napísať odpoveď