Neviem po akych pohovoroch chodis, ale ocividne je to dost individualne. Nemam vysku, ani neplanujem a predsa som nemal problem prejst viacerymi kolami pohovorov v par firmach bez najmensich problemov a zamestnat sa. Ocividne som pre nich nebol luuzer, ako to nazyvas.audiotrack napísal:nie je to strata času, minimálne tam získa samostatnosť, priateľov, širší rozhľad (nie stále to isté čo robí niekto v práci) a plno iného. Navyše, nikde nie je napísané (hlavne v tejto republike) že keď skončí školu, že sa aj uplatní v danom odbore. Takže titul mu vždy pomôže, hlavne dnes keď je už chápaný skoro ako maturita. Ak nemáš výšku, si gadžo z osadného. A je mi jedno koľko máš prax, proste si lúúser lebo si sa nedostal na školu alebo si bol lenivý ísť študovať. Aspoň taký je pohľad väčšiny zamestnávateľov.
Taktiez (teba sa to nepytaju), sa ma kazdy jeden HRkac pytal tu istu otazku, ci planujem ist na vysku. Zakazdym im samozrejme odpoviem, ze nie, je to premna zabitych par rokov. Sice sa na cloveka divne divaju, kedze cakaju sladke pozitivne reci o tom, ako budem sa nahanat za dakym titulom, no mozem ich z vysoka. Bud chcu zamestnat cloveka co maju pred sebou, alebo titul. Nech si vyberu.
Aj kolegov tu zopar mam, ktory su bez vysky a platovo su okolo 3tis+ a ked sa povyhrazaju vypovedou, ked im manazer nechce v niecom vyhoviet, tak ver, ze ich neposle prec, ze si luuzer bez vs, tak si chod kde chces.Pekne sa s nimi vzdy dohodne, lebo maju v hlave vedomosti a nie na papieri titul.