To Clio z ponuky nizsie by sa ti este oplatilo. Ak si objednas auto na 5 dni mas vikend zdarma.
http://www.zlavadna.sk/zlava_86335_pren ... aign=28457
Pozicanie auta z pozicovne na dovolenku k moru
Re: Pozicanie auta z pozicovne na dovolenku k moru
Je to tam také zamotané.. V texte sa jasne nedozvieš, či je to 19€, resp. ak si všimneš zľavu si môžeš kúpiť od 37€. Zároveň podmienky vyzerajú, akoby akciová cena vyzerala iba NA JEDEN deň, nie viac dní.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Auto sa ti "oplati" pozicat jedine na mieste dovolenky. Takto na cele cestovanie istotne nie. Za tie prachy mas povacsine uz moznost letenky a ziadne starosti. Ovsem si treba precitat vseeetky podmienky pri prenajme a vyhybat sa povacsine tretim stranam, ako su carrentals a podobne, kdeze ak sa ti nieco pritrafi, tak je to zas taka macka a mys 
Čo ja viem, podľa mňa skútre (myslím motorky) na poziciavanie sú megapredražené aj v CR.
-
Stoporko
VIP
begbee: my sme si v Chorvátsku požičali skúter na deň a za tú srandu a zážitky to rozhodne stálo a neľutujem. Cenu si už vôbec nepamätám, no nebolo to nič hrozné. Sme sa motali okolo Brely, Makarskej a dediniek okolo.
Ako je to, keď si chcem v Grécku požičať loďku a oboplávať s ňou ostrov? (Zakynthos) Sú tam nejaké legislatívne obmedzenia? Treba na to nejaké papiere?
Ako je to, keď si chcem v Grécku požičať loďku a oboplávať s ňou ostrov? (Zakynthos) Sú tam nejaké legislatívne obmedzenia? Treba na to nejaké papiere?
-
Fabo
Hardcore addict
Existuje na to preukaz... ale viac ti k tomu povedat neviem, len viem ze par kamaratov to ma.