VitaCig - Vitamin Electronic Cigarette

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Dunn
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

VitaCig - Vitamin Electronic Cigarette

Príspevok od používateľa Dunn »

zdar tak som si pred nedávnom všimol ako Bam Margera pridáva na FB fotky s touto vecičkou a nenašiel som tu o tom založenú tému . kedže som fajčiar tak samozrejme mám chuť objednať si jednu na skúšku :) a je mi jasné že "zdravá" cigareta to nebude ;)

VitaCig je jednorázová e-cigareta ma obsahovať "len" vitamíny + prijemnú chuť , má vydržať na 500 "puffov" a má byt recyklovateľná. 3 $ za kus a zatiaľ je na výber z 3 príchutí Relax , Refresh a Energize + robí pekné svetielko :D

tak čo si o tom myslíte? poprípade skúšali ste už niekto? :)

http://www.vitacig.org/
Prílohy
Bam Margera - VitaCig.jpg
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: VitaCig - Vitamin Electronic Cigarette

Príspevok od používateľa Nadeo »

Noooo... Tazko povedat. Nebudem verit vsetkemu co pisu na tej stranke, kedze maju aj iny produkt, mCig 2.0, ktory sa chvali, ze je to najlacnejsi vaporizer. "Only heats never burns", pritom reviews jasne vravia, ze to nevaporizuje "bylinne hmoty" :smt033 ale spaluje, takze to vaporizer vlastne nieje..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

zbytocnost,.... zaklad je toto iste co je v normalnej E-cigarete, akurat bez nikotinu. Ak chces mozes si kupit normalnu E-cigu, ked si z KE poradim smoki, alebo ujo s predajnou pri auparku, :) a mas toto iste, akurat bez vitaminov. :) a prichuti nemas 3 ale desiatky. a ako som uz pisal, kludne aj bez nikotinu.
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

však jasné že neveriť všetkemu čo tam pišu ;) a viem E-cigaretu veľmi dobre poznám , mal som ... ale tak vyzeralo aj toto zaujmavo .. vitamíniky :mrgreen:
Napísať odpoveď