Prehrievanie notebooku
Prehrievanie notebooku
Zdravím asi pred mesiacom som vycistil notebook vsetko prach som vyfúkal dal som aj novú pastu a doteraz som nemal problem ani teplota nesla hore iba teraz 2-3 dni ventilátor hučí ako len vie aj teplota ide hore az na 80 a to mám len chrome otvorený nic iného.
Neviete co stým moze byť.
Dakujem za odpovede
Neviete co stým moze byť.
Dakujem za odpovede
Re: Prehrievanie notebooku
Co sa stym teraz dá robit?
Stiahnut antivirus a otestovat. Stiahnut nieco na spyware a otestovat. Skus free verziu Malwarebytes Antimalware. Z antivirusov Avast, Nod32, Kaspersky, AVG alebo nieco podobne.
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Staci pouzit http://www.eset.com/sk/domacnosti/produ ... e-scanner/ otestuje, zisti ci su tam chyby/bordel a podla toho usudis ci to je virus ci nie ... 
Mohlo sa aj stat ze si dal zlu teplovodivu pastu a ti po mesiaci mohla stvrdnut a prestat vodit teplo (malo pravdepodobne)
Mohlo sa aj stat ze si dal zlu teplovodivu pastu a ti po mesiaci mohla stvrdnut a prestat vodit teplo (malo pravdepodobne)
Spustil som tu kontrolu naslo my 41 infikovaných suborov a na konci bolo ze 35 opravených.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tiez dalsie mozno opravi az po restarte systemu. Po restarte skus spustit kompletny test este raz.
Spustil som znova a uz nenaslo nic.
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2014, 22:18)
Diky chalani za pomoc este by som sa chcel spýtať že aký antivirus pouzivate alebo ktorý je najlepší?
Diky
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2014, 22:18)
Diky chalani za pomoc este by som sa chcel spýtať že aký antivirus pouzivate alebo ktorý je najlepší?
Diky
-
JankoHraško
Medium Expert
Avast, MSE