Sebaobrana - spreje, paralyzery...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

skenner napísal:moje ruky su prilis suche nato zeby si poradili so skinom neto este so skinami :cry:

inac musis uznat ze ten paralyzer je šupa
no jo, pravda,...
zas ja by som si stym pripadal trapne,...
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sancho »

hi ja mam tiez dlhe vlasy :D
ale ked ich bude 10 ako zviknu chodit(boja sa) tak ti sprej nepomoze,len rychle nohy...
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

No asi najlepsie je trosku pomakat v rambodielni(posilovni)a ist na dajaky kurz sebaobrany ale skor ti odporucam nastudovat pripadne odkukat nejake tahy z dakeho bojoveho umenia,ak das poriadne 1 z nich tí ostatní sa pravdepodobne zlaknu,ale musel by si ho dat husto,ziadne kasere a podobne sracky ti nepomozu kamarati tiez nie,lebo nahodou raz pojdes sam a nijaky kamarati na svete ti nepomozu,prosto najlepsie je ked si sebestacny! :new05:
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Sancho napísal:hi ja mam tiez dlhe vlasy :D
ale ked ich bude 10 ako zviknu chodit(boja sa) tak ti sprej nepomoze,len rychle nohy...
s tymi rychlymi nohami suhlasim,bo v tazkych skinskich kanadach sa musi bezat urcite naprd :lol:
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

S@ndman napísal:s tymi rychlymi nohami suhlasim,bo v tazkych skinskich kanadach sa musi bezat urcite naprd :lol:
to hej,ale mne tiez bo mam glady :D
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Sancho napísal:to hej,ale mne tiez bo mam glady :D
:) ,ale myslim si ze najlepsie je mat za pasom desert eagla,ale problem je v tom ze ked ich odelas tak pojdem sediet za ko*otov ako keby si zabil ludi :lol:
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja by som kupil aj B 4 2 za teracov :lol: :D
ale isto sa to neoplatí.
banda tupích hláv
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Akeho si vyznania,myslim ci si anarchista bo metlak alebo ine?
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

S@ndman napísal:Akeho si vyznania,myslim ci si anarchista bo metlak alebo ine?
skor to ine
co ja vem taky nezavyslak by mohol byt :lol:
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Sancho napísal:skor to ine
co ja vem taky nezavyslak by mohol byt :lol:
Ok som sa len tak informacne :wink:
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Nie som ani skin,metlak a pod.,ale fuckt neznasom tych vyje*anych ciganov,co ty? :x
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

S@ndman napísal:Nie som ani skin,metlak a pod.,ale fuckt neznasom tych vyje*anych ciganov,co ty? :x
Idete uz off-topic,a precitaj si pravidla...cakaj...ehm...pravilo 6 :wink:
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

No ako tu uz niekto pisal tak fakt ta plynova pistol je na obranu najlepsia, len je to neprakticke velke tazke a nesmies to nosit na viditelnom mieste. Ale ked to uz niekde vytiahnes moze ich byt na teba aj desat neboj neskocia si a keby hej zasobnik vyprazdnis za par sekund... My sme mali jednu vyzerala fakt ako original, ale ta bola taka jebuta ze hned druhy naboj sa zasekol, no nechcel by som keby sa to stalo v nejakej nebezpecnej situacii :cry: Ale este vzdy mas moznost hodit to ako kus zeleza :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

tha taka plynovka by sa bodla no len........ ani sam neviem ale sa mi to akosi nevidi...... a taky slzak na medvede dokaze odstranit cele davy :D
a stoji 300 SK a je to ovela mensie supnem to do vrecka nemusim sa s tym vytrcat abo napr. nervovy plyn je tiez fajna vec
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

KUA skenner a noznice doma nemate
pripadne si ich kup (su lacnejsie ako paralizer aj ako slzak) a nos ich vsade so sebou (pripadne britvu :wink: ) a ked ta napadnu tak sa ostrihas a ja to :D pripadne nastavis hlavu nech ta oholia oni (ehm...podrezu)
alebo nejaku airsoftovu pistolku vyzeraju verne a su vdecne jak original (PLS nepi*uj zase na AS lebo viem kde byvas :wink: ) :P
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

mam nieco lacnejsie...

nos piesok a gulicky,piesok im hod do oci...potom zdrhaj a ked pojdu za tebou hod gulicky a oni sa potknu presne ako vo filme... :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

pishta napísal:mam nieco lacnejsie...

nos piesok a gulicky,piesok im hod do oci...potom zdrhaj a ked pojdu za tebou hod gulicky a oni sa potknu presne ako vo filme... :D
diky za radu ale miesto piesku pouzijem daky sampon abo co ale musim to vyskusat :D
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Paralizer (ale aj nieco ine...) mam stale u seba. Samozrejme, ze na to "ine" mam povolenie na nosenie. Paralizer mam americkej vyroby, vyzera ako mobilny telefon kompletne aj s tlacitkami, skratka perfektna kopia mobilu, lenze je to paralizer, ktory polozi 100kg cloveka na kolena aj keby mal na sebe v zime kabat. Nastastie som ho este nemusel pouzit, hoci nutkanie na Slovensku som uz par krat mal. Nosim tiez "pepper" sprej, ktory je zabudovany do pera, ktory nosim vo vacku. Je ucinny az na 4m lebo je pod tlakom. Mam aj dalsie "hracky" ale nemozem sa tu s nimi pochvalit.

Nechcem presne opisat, ze ako to funguje, ale mam elekricke "zariadenie" na balkone, ze keby sa tam nahodou niekto dostal (vyliezol) po zapnuti alarmu, tak by z neho zostal len maly oskvarok. Tiez sa to este nastastie nestalo. Toto zariadenie som nahlasil aj na policii, ze ho vlastnim lebo je v urcitom stupni utajenia.
Bezpecnostne dvere su cislo 4 co je najvyssi mozny bezp. stupen a su tiez v kategorii "prisne tajne".
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

Les napísal:Paralizer (ale aj nieco ine...) mam stale u seba. Samozrejme, ze na to "ine" mam povolenie na nosenie. Paralizer mam americkej vyroby, vyzera ako mobilny telefon kompletne aj s tlacitkami, skratka perfektna kopia mobilu, lenze je to paralizer, ktory polozi 100kg cloveka na kolena aj keby mal na sebe v zime kabat. Nastastie som ho este nemusel pouzit, hoci nutkanie na Slovensku som uz par krat mal. Nosim tiez "pepper" sprej, ktory je zabudovany do pera, ktory nosim vo vacku. Je ucinny az na 4m lebo je pod tlakom. Mam aj dalsie "hracky" ale nemozem sa tu s nimi pochvalit.

Nechcem presne opisat, ze ako to funguje, ale mam elekricke "zariadenie" na balkone, ze keby sa tam nahodou niekto dostal (vyliezol) po zapnuti alarmu, tak by z neho zostal len maly oskvarok. Tiez sa to este nastastie nestalo. Toto zariadenie som nahlasil aj na policii, ze ho vlastnim lebo je v urcitom stupni utajenia.
Bezpecnostne dvere su cislo 4 co je najvyssi mozny bezp. stupen a su tiez v kategorii "prisne tajne".
lol to musis byt riadna chlapina ked zo sebou nosisi toto vsetko
a jaky pistol mas predpokladam ze beretu alebo deagle alebo jeho mensieho brata jericha (isto to nieje bubenak)
a co to mas za brutalnost na balkone preboha :shock:
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

soviet666 napísal:a co to mas za brutalnost na balkone preboha :shock:
no predsa elektricke kreslo americkej vyroby, ne? :lol:
Napísať odpoveď