Vojna na Ukrajine (Protest na Ukrajine)

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Protest na Ukrajine

Príspevok od používateľa jackb »

takze pravo na sebaurcenie a samostatnost Ukrajiny neexistuje?
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Pokial viem, tak toto som nikdy netvrdil.
jackb
Redeemer
Redeemer

to bolo na buttheada, ktory z Majdanu urobil vymysel zapadnych bankarov.

IMHO to mohol byt najma vrchol ukrajinskeho nacionalizmu a ich snaha rozkazovat si konecne o veciach samostatne. nie s otazkou na Moskvu. teda ako ked chce male dieta ist na preliezku a pyta sa matky "mami, mozem?". ja mam za to, ze dieta-Ukrajina dorastla do puberty a nechcela sa viac nechat vodit za rucicku matke Moskve.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Budem mat mozno cundu otazku. Odkial sa zobrali ty "separatisti"? Domobrana to nieje preto by ma zaujimalo co su zac.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ak si precitas tu historiu, tak su to Rusi, a ich potomkovia, ktorych tam zavliekol báťa Stalin. A tym by bolo neprijemne nemoct pendlovat do "Rádiny". Takze bud povstali samy proti Ukrajinskemu "pozdvizeni" alebo dostali nakopnutie z Kremla... A mozno oboje naraz.
Aj na majdanistov mohli prispiet zapadni. Ale JA to nevidim len ako zapadny vynalez.
Solo_Kamen
King
King

jackb, s týmto zhrnutím docela súhlasím :) mne sa začína v poslednej dobe vtierat teória, že si rusko a amerika spravili z ukrainy fackovacieho panáka. Zaujimavá je zmluva z roku 1994 http://hn.hnonline.sk/svet-120/komentar ... uky-607330 A kedže obe strany si mohli vysvetliť garancie národnej bezpečnosti úplne inak (ohrozenie suverenity ukrainy proruskými separatistami a teroristami/ohrozenie suverenity ukrainy fašistickým prevratom v Kieve), tak vznikol problém.

Inak to množstvo nezmyslov a dezinformácií z oboch strán začína byť neuveritelné.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Havaria letu MH17 na Ukrajine

Príspevok od používateľa zelovoc »

xH4wK napísal:ach.. viac krat som sem na forum pisal kto ma rad konspiracie.. viac krat to uz prepostovat nebudem, ludia si uz robia nazor aj sami :D
kolko ukrajincov chce a kolko nechce vstupit do EU nevie nikto pretoze nebolo ziadne hlasovanie o ktorom by som vedel..
Ale predpokladam, ze malo ich nebude prave kvoli protestom ktore zacali v ukrajine po (pokial si dobre spominam) odmietnuti/zdrzani prijatia pozvania do EU ukrajinskou vladou.
A vladenko, aj napriek tomu, ze ty dovod nevidis tak to Putin zjavne robi..
a kolko europanov chce Ukrajinu v EU? ;)
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

jackb napísal:to bolo na buttheada, ktory z Majdanu urobil vymysel zapadnych bankarov.

IMHO to mohol byt najma vrchol ukrajinskeho nacionalizmu a ich snaha rozkazovat si konecne o veciach samostatne. nie s otazkou na Moskvu. teda ako ked chce male dieta ist na preliezku a pyta sa matky "mami, mozem?". ja mam za to, ze dieta-Ukrajina dorastla do puberty a nechcela sa viac nechat vodit za rucicku matke Moskve.
si fakt myslis ze svet je cierno-biely ? takze je podla teba OK, ked sa po pade zeleznej opony Gorbacov s Bushom starsim dohodli na tom, ze sa NATO nebude rozsirovat na vychod ? a rusko to necha len tak ? mame teraz cakat, ze im vsetkym prepne a zazijeme 3.svetovu ?
jackb
Redeemer
Redeemer

butthead napísal:
si fakt myslis ze svet je cierno-biely ? takze je podla teba OK, ked sa po pade zeleznej opony Gorbacov s Bushom starsim dohodli na tom, ze sa NATO nebude rozsirovat na vychod ? a rusko to necha len tak ? mame teraz cakat, ze im vsetkym prepne a zazijeme 3.svetovu ?
Ja? Ty tvrdis, ze skazeny zapad chce nakončitovat ubohu Ukrajinu. Vidis virtualne zidovske peniaze v nackoch (co je chobotina sama o sebe), no nie si ochotny pripustit existenciu ukrajinskych Vaskych, ktorym dosla trpezlivost na to byt babkou Moskvy. Ty nesuhlasis s neutralitou Ukrajiny, no tvoji Gebelsovia v Zemi a Vysielaci ju chcu pre Slovensko. To ty vidis cierno-bielo, kamarat.
butthead
Darca
Darca

jackb napísal:[
Ja? Ty tvrdis, ze skazeny zapad chce nakončitovat ubohu Ukrajinu. Vidis virtualne zidovske peniaze v nackoch (co je chobotina sama o sebe), no nie si ochotny pripustit existenciu ukrajinskych Vaskych, ktorym dosla trpezlivost na to byt babkou Moskvy. Ty nesuhlasis s neutralitou Ukrajiny, no tvoji Gebelsovia v Zemi a Vysielaci ju chcu pre Slovensko. To ty vidis cierno-bielo, kamarat.
mas to velmi pomylene a vobec si ma nepochopil, to ze ty si namotany na zapadnu propagandu riesit nebudem, je to len tvoj problem.
nikto tu nieje neutralny, ani nebol, ani my, od neutrality ma najblizsie akurat tak svajc.
netvdim, ze pod vplyvom rusakov to je ok, ale nebude to ok ani pod USA, vid nasa krajina je v srackach. ide viac menej o to, ze sa tu provokuje a si pis ze rusi sa nenechaju, je podla teba ok ked ukrajina zabija vlastne obyvatelstvo ?
ja praveze suhlasim nad absolutnou neutralitou vsetkych krajin na svete. pokial ale bude existovat polarita USA vs. Rusko, tak svet v miery nebude nikdy.
jackb
Redeemer
Redeemer

co tu pleties? tyzden mi ziaden rusofil nepovedal, preco povstalci neevakuovali civilov a ty to vytiahnes? ich smrt je dosledok toho, ze ostali byvat v bojovej zone. ale ostali tam dobrovolne, alebo sa cecenskym a afganskym zoldakom hodia zive stity? a cil bud mudry a konspiruj!

ty tvrdis, ze nasa krajina je v srackach lebo EU? ze ju tam dostala divoka privatizacia Tatu Naroda to nie? a ze tak isto sli za privatizacie rovnakym sposobom dole aj Rusko aj Ukrajina? a tiez to tam ovladli Gorilovia? sa spamataj a pouzi vnutro lebky kym zase vyejakulujes daky rusofilny blud.

mne clenstvo v EU prinasa vyhody, preto som "namotany na zapadnu propagandu"? och tak, potom sa zbal a poziadaj ineho Vlada (nie toho co mu dvere od vily lietaju nizsko) o pas s korunovanym vtacikom ako francuzsky herec Retardie. ked si myslis, ze tam budes moct pisat nieco proti oficalnemu smerovaniu krajiny...
butthead
Darca
Darca

umieraju ludia a mne je suma fuk, akym sposobom, jednoducho clovek zabija cloveka, a je mi jedno kto verzus kto, chapes ? uz neviem ako ti to mam jednoduchsie napisat. cize, podla teba to cele vyprokovali rusi? a co maju oni z toho ?
konfrontacie pomocou strngania zbrani nikdy nieje cesta, nasilie plodi len nasilie.
o tom ako sme v srackach to zacalo tym, ze sa prezliekali kabaty stbaci -> sucasny politici, ale to je na inu temu, cize proces len z kaluze do blata. to ze sa ucime na skolach bludy, zial vidno ako sa to odraza na ludoch.

karmickar, kde obhajujem rusov ?
jackb
Redeemer
Redeemer

dobre, ty nechces ziadne nasilie. ani ja. ale asi mi sibe z kriminalnych romanov, lebo ja chcem poznat aj motiv.
co maju vychodoukrajinski Rusi z fotiek ohoretych deti? no prave to co nasa rusofilia tak tlaci: "hnusni fasisticki uzurpatori podporovani zidmi vrazdia deti a starcov". ano, armada zvolene ukrajinskeho prezidenta zabija ludi. ale preco su ti ludia vo vojnovej zone?

od veky vekov civili prchnu z tade kde hrozi vojna, tak preco na to zabudli prave v Donbasse?

a myslis, ze na Ukrajine to bolo ine? ze tam cerveni neprezliekli kozuchy? este dostali boztek na celo od Moskvy. a ked aj dalsi moskovsky vyvolenec odmietol orientaciu na zapad, aj ked ta je (ako dokazuje historia Ukrajiny) pre krajinu prirozdenejsia ludia to nevydrzali. ze sa zabijali policajti a hadzali sa molotovove kokteily a neviem co nepovazujem za spravne. lenze psychopat Vasky u nas roxory vidi ako jedine riesenie. v Kyjeve to boli zapalne flase...
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

jackb

kam ma ist 2,4 miliona ludi ktori ziju v Luhantskej oblasti ?
to sa ma vzdat svojho domova a prace obyvatelstvo ktore sa da porovnat polovici slovenskeho naroda?

kedy civili prchli zo svojho domova lebo sa na tom uzemi bojovalo? to sa napriklad pocas druhej svetovej, europsky narod presunul na Mars lebo "vojnova zona" ? zostali tu len zidia, vojaci a zopar partizanov?

ja sa cudujem preco tam nie su jednotky OSN, armada posiela na strechy panelakov delostrelecke granaty a ich prezident je pozyvany na rozne statne oslavy atd
jackb
Redeemer
Redeemer

Stilo napísal:jackb

kam ma ist 2,4 miliona ludi ktori ziju v Luhantskej oblasti ?
to sa ma vzdat svojho domova a prace obyvatelstvo ktore sa da porovnat polovici slovenskeho naroda?

kedy civili prchli zo svojho domova lebo sa na tom uzemi bojovalo? to sa napriklad pocas druhej svetovej, europsky narod presunul na Mars lebo "vojnova zona" ? zostali tu len zidia, vojaci a zopar partizanov?

ja sa cudujem preco tam nie su jednotky OSN, armada posiela na strechy panelakov delostrelecke granaty a ich prezident je pozyvany na rozne statne oslavy atd
ehm, su to Rusi, takze do Rumunska asi nie. a keby to mali blizsie tak nedbam.

keby civili prchli? toto myslis ako vtip vsak? :)
stredovek. vies preco mali hrady take velke nadvoria? aby civili z poddanskych obci mali kam zdrhnut. a ked to neslo, ti si postavili mur okolo kostola, aby sa skryli pred vojnou tam.
druha svetova vojna. 1.9. 1939 z Londyna a inych velkych miest v dolete bombarderov zacali evakuacie 3,5M ludi na vidiek ako poucenie z pouzitia vzducholodi pocas prvej vojny. Nemci na nasom uzemi v '44 tom evakuovali primyselne centra na Povazi a Martin pred bombardovanim a vychodoslovenske mesta pred prichodom frontu. Velmi ludnate a historicke mesta, napr. Rim, sa vyhlasili za "otvorene" a vojska do nich vosli bez vystrelu. Nemci z Vychodneho Pruska prchli az za Labe pred Sovietmi...

no a pred 20 rokmi v Juhoslavii? 2,3M ludi opustilo svoje domovy http://www.nytimes.com/1992/07/24/world ... -40-s.html
Kosovo pred 15 rokmi? 800tisic ludi.

takze... asi tolko ku otazke, preco neutekat ked byvam na uzemi, ktore moze vojna zasiahnut
butthead
Darca
Darca

jackb, ty chces poznat motiv ? :D podla toho co pises asi motiv vies a si presvedceny, inak by si nemal predsudky voci "vysieracu" a "hline", ale tvoj problem, troluj si tam vo svojom matrixe nadalej. ja minimalne ten motiv chcem vediet, ale vo svete propagandy (z oboch stran) momentalne nieje sanca, to ti ani tie alt media nepovedia, max ta nutia premyslat minimalne sv a zav. osobne si myslim, ze presvedceni su len jednotlivci.

ano. od veky vekov tu mame na svete >5 miliard ludi

Vasky je kapitola sama o sebe, ja to chapem ako cistu satyru, ale ano kazdy to inak chape, napr. na zaklade svojich poznatkov
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak predsa mi to neda, ktora krajina poslala svoje vojska na uzemie inej krajiny? Velmi lahko zabudate ktora krajina nas vykoristovala desatrocia, vojska, tanky ktorej krajiny boli na nasom uzemi a blokovali nas rozvoj, ktora krajina mohla za to ze platy v zapadnych krajinach a u nas sa tak lisia. Aka je zivotna uroven a platy v post-komunistickych krajinach a aka v kapitalistickych, ake by to bolo ak by prevrat v 1968 roku dopadol inak.

Nikto sa nezamysli, co by bolo, keby napr. madarske vojska obsadili juh Slovenska, pritom by to bolo uplne rovnake a vzhladom na vladu v Madarsku take nieco nie je nerealne. Nechapem tych, ktori tu obhajuju Rusov, ktori obsadili suverejnu krajinu s jasnymi hranicami. U nas by tiez mohlo byt referendum o odtrhnuti juhu Slovenska k Madarsku, ved to je nezmysel.

Nikto si nepamata ako zacala druha svetova vojna, ake podobne to bolo, ani vtedy nikoho nenapadlo, co by z toho mohlo byt, ludstvo sa nikdy nepouci.
jackb
Redeemer
Redeemer

butthead napísal:jackb, ty chces poznat motiv ? :D podla toho co pises asi motiv vies a si presvedceny, inak by si nemal predsudky voci "vysieracu" a "hline", ale tvoj problem, troluj si tam vo svojom matrixe nadalej. ja minimalne ten motiv chcem vediet, ale vo svete propagandy (z oboch stran) momentalne nieje sanca, to ti ani tie alt media nepovedia, max ta nutia premyslat minimalne sv a zav. osobne si myslim, ze presvedceni su len jednotlivci.
ja voci vyZieracu a hline predsuky nemam. su to media siriace hluposti a vyvolavaju nenavist. od NWO, cez 9/11 a antivax az po kradnutie vody a pody. a kedze moj nazor na tie temy je diametralne odlisny, tak ich nesludujem.

Ale podme spat na Ukrajinu.
Rusofilia Slovenska place pre "nackov" v rozpadnutej ukrajinskej docasnej vlade. Pravy sektor ma 10000 clenov, co su 0,02% populacie krajiny. Ich lider, Jaros, ziskal vo volbach 0,7% teda 127 000 hlasov. na provnanie Kotleba dostal 71 400 hlasov na niekolko tisic krat mensom uzemi. takze ktora krajina je viac profasiticka? ;)

preco podla teba Porosenko zabija civilov? ked uz odmietas povedat rozumny argument, preco sedia v bojovej zone.

// 9. najcitanejsi clanok na Hline: Piloti zabudaju vypinat chemtrails. nech si podla toho kazdy urobi nazor co je to za fantasmagorikum :smt006

//tak este bonusovy material - znevazovanie obeti zo Srebrenice. co za diablov vychrstok to riadi a co za belzebuba ho plati? Srbi znasilnia desatisice Bosnianskych zien pred ocami ich deti a muzov a potom ich skoro 10tisic pozabijaju na jednom mieste a daky nedonosenec z toho robi propagandu? tfuj.
o prorusizmu citatelov vypoveda citanost
Prílohy
citanost_24h.PNG
citanost_30d.PNG
chora_bosna.PNG
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Solo_Kamen
King
King

1. nečudoval by som sa tomu
2. nie je istá autentickosť tejto správy... teraz treba byt ohladne informáciíz oboch strán velmi nedôverčivý :)

P.S. Prečo ja vôbec na tú stránku stále chodím? http://www.sme.sk/c/7305062/zo-zakulisi ... atora.html
Napísať odpoveď