Dostal sa mi do rúk starší model macbook pro a chcel by som ho aktualizovať na čo najnovší os x.
Problém však je že autoupadate funguje len po verziu 10.5.8. Ako ideálne riešenie by sa mi pozdávala kúpa OS X Mavericks, lenže ten nekúpim/nestiahnem bez Macku s os x aspoň 10.6.6 alebo vyšší. Máte niekto nejaký nápad ako to vyriešim?
Čistá inštalácia Mac OS X
Re: Čistá inštalácia Mac OS X
Aky je to Macbook ? Presne model.
MacBook Pro 5.1
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
obnovím túto tému. M
Mám trochu problém s reinštalom systému na Macbook AIR early 2015. Macbook chcem posunúť ďalej, lebo nemám pre neho využitie, tak reku všetko z neho vymažem vyformatujem a preinštalujem systém. Všetko išlo v pohode až do bodu kde mi vyskočila hláška, že reinštalácia sa nepodarila (obr. č.1). Skúšal som rôzne návody a postupy, ale nič mi nepomohlo. V diskovej ulite vidím toto (obr. č.2). Neviem ako mám ďalej postupovať aby som inštaláciu dotiahol do úspešného konca.
ďakujem, za každú radu.
Mám trochu problém s reinštalom systému na Macbook AIR early 2015. Macbook chcem posunúť ďalej, lebo nemám pre neho využitie, tak reku všetko z neho vymažem vyformatujem a preinštalujem systém. Všetko išlo v pohode až do bodu kde mi vyskočila hláška, že reinštalácia sa nepodarila (obr. č.1). Skúšal som rôzne návody a postupy, ale nič mi nepomohlo. V diskovej ulite vidím toto (obr. č.2). Neviem ako mám ďalej postupovať aby som inštaláciu dotiahol do úspešného konca.
ďakujem, za každú radu.