Mobil do 300e
Mobil do 300e
Zdravim chcel by som sa poradit ohladom mobilu. Ako uz nazov hovori do 300e
rozmyslam nad s4 mini alebo Huawei Ascend G750
pozeral som tiez este aj po LG G2
Hardwarovo S4 vychadza najhorsie z tychto kandidatov. s LG nemam dobre skusenosti ale to som mal este z tych prvych telefonov vyklapaci a potom ked presli na dotykove.
Huawei nepoznam ale vraj je to dobra znacka. Co si myslite ?
rozmyslam nad s4 mini alebo Huawei Ascend G750
pozeral som tiez este aj po LG G2
Hardwarovo S4 vychadza najhorsie z tychto kandidatov. s LG nemam dobre skusenosti ale to som mal este z tych prvych telefonov vyklapaci a potom ked presli na dotykove.
Huawei nepoznam ale vraj je to dobra znacka. Co si myslite ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Mobil do 300e
Zober G2 je TOP za tie peniaze
A nieco okrem G2 ? Moze byt aj do 350e...ta G2 je obrovska, skor by som bral max 4.7
xiaomi mi3, som nadmieru spokojny
Z1 Compactchrobak napísal:A nieco okrem G2 ? Moze byt aj do 350e...ta G2 je obrovska, skor by som bral max 4.7
Nexus 5 jednoznačne
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
preco nexus 5 radsej ako G2 alebo Z1c? v nicom nema vyhodu a nesplna podmienku (nie velky phon).
takze ArAsHiD ma pravdu, pre chrobaka urcite Z1c
takze ArAsHiD ma pravdu, pre chrobaka urcite Z1c
Tak ak požaduje menší smartphone, tak určite Z1 Compact.
guess: tak LG G2 je lepší od nexusu jedine, že má väčšiu baterku inak v ničom..Z1 Compact je dobrý phone, ale vadí mi display nie je až tak kvalitný.
guess: tak LG G2 je lepší od nexusu jedine, že má väčšiu baterku inak v ničom..Z1 Compact je dobrý phone, ale vadí mi display nie je až tak kvalitný.
-
guess.whoo
Redeemer
aj foto ma o cosi lepsie, horsi nie je v nicom
Na ten xiaomi mi3 pocuvam same dobre veci, je to fakt zaujimavy telefon.
Aj ten Z1 compact vyzera dobre a kedze som vzdy mal iba Sony ericsson tak by som nad nim aj uvazoval. Tieto dva su take favority
Aj ten Z1 compact vyzera dobre a kedze som vzdy mal iba Sony ericsson tak by som nad nim aj uvazoval. Tieto dva su take favority
Xiaomi vyzerá naozaj dobre, je porovnateľný s G2, ale ak Ti je G2 veľký, tak Xiaomi Ti bude ešte väčší. Ak si pozrieš rozmery:
G2 má 138.5 x 70.9 x 8.9 mm a 5,2" displej (bočné tlačítka má vzadu, takže môže mať užšie rámčeky)
Xiaomi mi3 má 144 x 73.6 x 8.1 mm a iba 5" displej.
Navyše G2 sa mi zdá byť lepšie ergonomicky vytvarovaná, vhodnejšia do ruky, Xiaomi je dá sa povedať taká tehlička..
Inak Nexus 5 je asi lepší len v tom, že má čistý Android, ktorý dostane aktualizáciu medzi prvými.. a tiež, že občas na neho robia šialené zľavy v niektorých obchodoch, že nekúp to!
G2 má 138.5 x 70.9 x 8.9 mm a 5,2" displej (bočné tlačítka má vzadu, takže môže mať užšie rámčeky)
Xiaomi mi3 má 144 x 73.6 x 8.1 mm a iba 5" displej.
Navyše G2 sa mi zdá byť lepšie ergonomicky vytvarovaná, vhodnejšia do ruky, Xiaomi je dá sa povedať taká tehlička..
Inak Nexus 5 je asi lepší len v tom, že má čistý Android, ktorý dostane aktualizáciu medzi prvými.. a tiež, že občas na neho robia šialené zľavy v niektorých obchodoch, že nekúp to!
-
guess.whoo
Redeemer
cisty android neberiem nikdy ako vyhodu oproti inemu telefonu v dnesnej dobe ked custom rom nahodis bez akychkolvek problemov.
tie zlavy su vsak pravdou
tie zlavy su vsak pravdou
Pre mňa je veľkou nevýhodou balast od LG..a nahodeny cutom rom nikdy nie je tak vyladený...ktore obchody davaju tie zlavy na nexus a za koľko?
http://mobilne-telefony.heureka.sk/google-nexus-5/
a do buducna pouzivaj viac googlu
a do buducna pouzivaj viac googlu
Tak Heureku si viem pozriet aj ja....tak okolo 300 eur stoji vsade....to je ta akcia?
FANTOM092.. veď Nexus 5 je v podstate to isté od toho istého výrobcu ako G2, či čo myslíš? Aký balast? Písal som: "občas dávajú", takže to neznamená, že sú 365dní v roku. Pred 2-3 mesiacmi, keď bola najnižšia cena okolo 320-330€, mali v hej.sk za 279€. Vtedy to bola naozaj super cena a kto chcel nový mobil okolo 300€, nemohol zaváhať. Pár týždňov nato bolo ešte pár podobných akcií, momentálne som o žiadnej nepočul.
//Myslel som, že HW stránka mobilu je takmer rovnaká, sw je samozrejme iný..
//Myslel som, že HW stránka mobilu je takmer rovnaká, sw je samozrejme iný..
-
guess.whoo
Redeemer
no to nie je celkom pravda. vyrobca je jeden ale nadstavba je ina. to vsak nie je problem v priebehu par minut zmenit ako som pisal vyssie
Brm: Google ma predstaviť už nové nexusy to sa týka aj tabletov, ktoré sú už vypredané. Tak cena nexusu 5 by mala ešte viac klesnuť. Balastom som myslel nadstavbu od LG.
Guess: áno po HW aj po cenovej stránke sú úplne podobné je to predsa rovnaký výrobca...len kvôli sw a zadným tlačidlám by som G2 nekupupoval, predsa nexus 5 dostane aj najnovší android L...a kupovať G2 a hneď tam natlačiť custom rom, ktorý nepôjde veľmi dokonale, ako mám s tým skúsenosti...každý deň meniť inú romku, ale zase niekomu môže vyhovovať softver od LG v ktorom sa zlepšili už nelaguje ako kedysi.
Guess: áno po HW aj po cenovej stránke sú úplne podobné je to predsa rovnaký výrobca...len kvôli sw a zadným tlačidlám by som G2 nekupupoval, predsa nexus 5 dostane aj najnovší android L...a kupovať G2 a hneď tam natlačiť custom rom, ktorý nepôjde veľmi dokonale, ako mám s tým skúsenosti...každý deň meniť inú romku, ale zase niekomu môže vyhovovať softver od LG v ktorom sa zlepšili už nelaguje ako kedysi.
FANTOM092.. ako dlho si vlastnil G2ku?