War Thunder (f2p)
-
oXyGeN
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: War Thunder (f2p)
Hram uz tanky a mam s toho vyborny pocit je to viacej realistickejsie ako wot.
-
webmasterr
Medium Professional
Solo_Kamen napísal:Môj tank mi skoro zničila bomba z lietadla :O. Mám ale pocit, že lietadlá v tankových bitkách sú ovládané botmi...
Od zaciatku Openbety su lietadla ovladane hracmi v tankovych bitkach docasne nedostupne. Mali by byt povolene neskor v priebehu bety (ked dostatocny pocet hracov dosiahne v tankoch vyssi rank). Oficialne vyjadrenie: http://devblog.warthunder.com/2014/05/1 ... ces/?hl=enSarger napísal:V arkáde to sú boti... až v tých najťažších je možnosť lietať. Dosť záleží na mape.
Tanky su fajn, ale zial je to zatial velmi nevybalancovane. Hram len realistic. Priklad:
- zaciatocne tanky nemcov uplne nicia ruske
- potom zase naopak ruske tanky uplne valcuju nemcov (T-50, prve T-34). Mal som za nemcov proti nim 10% winrate
- neskor je to ok, no potom zase KV-2 a SU-122 uplne valcuju pomale nemecke tanky.
Dufam, ze to nejak vybalancuju, lebo takto to nie je dlhodobo velmi zabavne ked je priam utrpenie skumanie dalsieho tieru.
Aj to, ze clovek musi vyskumat skoro vsetky tanky z jedneho tieru len preto aby postupil na dalsi. Ten research strasne pokaslali v 1.39. Ked chcem napriklad hrat len heavy, alebo TD, alebo len medium tak som aj tak nuteny skumat vsetko.
- potom zase naopak ruske tanky uplne valcuju nemcov (T-50, prve T-34). Mal som za nemcov proti nim 10% winrate
- neskor je to ok, no potom zase KV-2 a SU-122 uplne valcuju pomale nemecke tanky.
Dufam, ze to nejak vybalancuju, lebo takto to nie je dlhodobo velmi zabavne ked je priam utrpenie skumanie dalsieho tieru.
Aj to, ze clovek musi vyskumat skoro vsetky tanky z jedneho tieru len preto aby postupil na dalsi. Ten research strasne pokaslali v 1.39. Ked chcem napriklad hrat len heavy, alebo TD, alebo len medium tak som aj tak nuteny skumat vsetko.
-
Hotwire
Addict
tak KV2 so svojim 40 sekundovym reloadom urcite nevalcuje. Ano ma velmi dobru prieraznost, ale mas na to vacsinou len jeden pokus, ak ti nevyjde tak ak niesi blizko prekazky za ktoru sa schovas tak si dost v prdeli, pretoze povedal by som ze na to ze to je tazky tank tak vela toho nevydrzi (oproti napr KV1ke ktora je uzasna a je to moj oblubeny tier 2 tankWaldo napísal:Tanky su fajn, ale zial je to zatial velmi nevybalancovane. Hram len realistic. Priklad:
A SU 122, ano valcuje tanky, ale to je jeho ucel, je to predsa tank destroyer, rovnako ich valcuju aj nemecke tank destroyery, negativom naopak je pomerne dlhy reload time a velmi slaby pancier, cize tam problem naozaj nevidim.
Ta hra nema za ciel balancovat gameplay, ale byt historicky verna, a to jej podla mna ide. A aj tak nemyslim si ze by tam nejaky disbalance medzi stranami bol, system kamen papier noznice tam funguje dobre.
-
Sarger
Guru wannabe
webmasterr: v poho dik za objasnenie. Som to pochopil inak z jedného streamu, kde po chlapovi celú hru išiel jak besný jeden Yak nonstop. 
Hotwire v prvom rade hras realistic?
Ak hej tak si skus zahrat aj za nemcov. System kamen papier noznice tam neexstuje. Existuje max to, ze kazdy narod valcuje na niektorom z tierov.
Neexistuje aby som na nejakom tieri vyhraval 70% a na dalsom prehraval 90%. Je mi jedno ze to je podla historie. Je to hra a v tej maju mat sancu obe strany. Alebo aspon by mali prisposobit podmienky tomu, aby obe strany mohli ukazat silne stranky ked uz sa bavis o historii. Nemecke tanky vynikali v prepadavani a v strelbe na dialku. Preco potom vsetky mapy su mini (a realne zvyhodnuju rychle ruske tanky) a zapasy v nich koncia do 5-10 minut (okrem ash river)?
Takisto historicky je dost cudne ze KV s howitzerom striela rovnako presne ako nemecke tanky
Ak hej tak si skus zahrat aj za nemcov. System kamen papier noznice tam neexstuje. Existuje max to, ze kazdy narod valcuje na niektorom z tierov.
Neexistuje aby som na nejakom tieri vyhraval 70% a na dalsom prehraval 90%. Je mi jedno ze to je podla historie. Je to hra a v tej maju mat sancu obe strany. Alebo aspon by mali prisposobit podmienky tomu, aby obe strany mohli ukazat silne stranky ked uz sa bavis o historii. Nemecke tanky vynikali v prepadavani a v strelbe na dialku. Preco potom vsetky mapy su mini (a realne zvyhodnuju rychle ruske tanky) a zapasy v nich koncia do 5-10 minut (okrem ash river)?
Takisto historicky je dost cudne ze KV s howitzerom striela rovnako presne ako nemecke tanky
vsetko na low 13fps ping 65 wtf!
i3 350M - 2.26ghz
gt325M 1gbVram
8gb ram
notebook display 1600x900
i3 350M - 2.26ghz
gt325M 1gbVram
8gb ram
notebook display 1600x900
-
Hotwire
Addict
A cudujes sa tomu?
No ja sa tomu čudujem, keďže mne na o dosť slabšom notebooku to ide na 20 fps všetko na minimum.
Tak azda by si nechcel kruh ako vo wotku a jeho sťahovanie, veď to bola úplná somarina. Má to letieť tam kam namieriš delo a nikde inde. Ono by to malo byť nepresnejšie len vďaka väčšiemu oblúku strely pre ťažší náboj (a teda že treba viac nadsádzať, hlavne pri streľbe na väčšie vziadelonosti) a úsťovej rýchlosti.Waldo napísal: Takisto historicky je dost cudne ze KV s howitzerom striela rovnako presne ako nemecke tanky
Samozrejme ze nie kruh, ale zase nie ani rovnake podmienky/spravanie ako obycajny naboj.
-
Hotwire
Addict
20 FPS tiez nieje bohvieco.Muffi napísal:No ja sa tomu čudujem, keďže mne na o dosť slabšom notebooku to ide na 20 fps všetko na minimum.
Tak azda by si nechcel kruh ako vo wotku a jeho sťahovanie, veď to bola úplná somarina. Má to letieť tam kam namieriš delo a nikde inde. Ono by to malo byť nepresnejšie len vďaka väčšiemu oblúku strely pre ťažší náboj (a teda že treba viac nadsádzať, hlavne pri streľbe na väčšie vziadelonosti) a úsťovej rýchlosti.
Tak 20 fps je utrpenie, skúsil som pár bitiek a vykašľal sa na to, zahrám si až budem doma normálnom PC nie sa tu trápiť na tomto šrote. Ale zdá sa mi divné, že na výkonnejších notebookoch to ide slabšie / porovnateľne.
Tá presnosť - veď tie húfnice sú tam menej presné, keďže je ťažšie odhadnúť, koľko treba nadsadiť a strela letí pomerne dlho. Samozrejme ak nehráš arkádu, kde je ešte pomocný krížik aby stačilo len tupo merať ako vo wotku. V tých ďalších módoch našťastie nič také nie je.
Zatiaľ čo som to hral tak najviac sa mi zdalo, že treba vychytať množstvo bugov, dať normálnejšie mapy (tie arkádové nech nechajú v arkádach a pre real battle by mohli byť normálne mapy) a trochu toho balancu by nezaškodilo, taká t-50 sa mi videla nesmierne OP, potom trochu neskôr Pz III atď. atď.
Tá presnosť - veď tie húfnice sú tam menej presné, keďže je ťažšie odhadnúť, koľko treba nadsadiť a strela letí pomerne dlho. Samozrejme ak nehráš arkádu, kde je ešte pomocný krížik aby stačilo len tupo merať ako vo wotku. V tých ďalších módoch našťastie nič také nie je.
Zatiaľ čo som to hral tak najviac sa mi zdalo, že treba vychytať množstvo bugov, dať normálnejšie mapy (tie arkádové nech nechajú v arkádach a pre real battle by mohli byť normálne mapy) a trochu toho balancu by nezaškodilo, taká t-50 sa mi videla nesmierne OP, potom trochu neskôr Pz III atď. atď.
-
Solo_Kamen
King
Dnes som hral bitvu na mape s lietadlami a j tankami a je to docela maso
. A mám taký pocit, že optimalizovali rendorvanie, na tankoch mi stúplo FPS asi tak o 5-10.
-
Hotwire
Addict
ja hram momentalne na tier 3ke s tou lepsou T34kou ktora ma battle rating 4.7 a to sa proste neda hrat, komplet cely ich team byva vacsinou v Tigroch H1 a tie sa nedaju zabit, vystrelim donho 3x target undamaged, a on ma vzdy da na ranu, fakt este sa mi nestalo zeby ma H1ka len poskodila, vzdy je to instakill.
Chapem ze je to heavy tank cize vela vydrzi ale tak je to moc OP, kamos ma odomknutu IS1ku co je sovietsky heavy tank s takym istym battle ratingom ale vraj neni ani zdaleka taky dobry ako H1.
No nic musim to nejak vydrzat a na vyssom battle ratingu snad sovieti budu opat konkurencieschopni. 
Ja som to teraz po dlhsej dobe zapol a celkom ma to bavi, hrava to este niekto ?
Ked tak moj in-game nick - Jacobs322
-
Hotwire
Addict
Ja hram obcas RB lietadla.Jacobs322 napísal:Ja som to teraz po dlhsej dobe zapol a celkom ma to bavi, hrava to este niekto ?
RB lietadla ? Tento pojem mi nie je znamy 
-
Sarger
Guru wannabe
Realistic Battle
Aha, vdaka. Realisticke som tiez skusal ale to je na mna moc tazke nakolko som to uz dlhsie nehral 
Táto hra ma trocha zaujala, akurát ju sťahujem. Z obrázkov a videí to vyzerá dosť dobre. Som zvedavý ako sa to bude hrať. Teda teším sa hlavne na lietadlá.