internaty jedlikova TUKE

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
peterkollar
Expert
Expert

internaty jedlikova TUKE

Príspevok od používateľa peterkollar »

caute je tu niekto z jedlikovej (moj internat jedlikova 13) ? ubytovava sa totiz uz od zajtra od 8:00 az do konca septembra chcel by som sa opytat ci tam mam utekat ked chcem dostat dobru izbu aj postel alebo staci ak pojdem aj neskor ? zvyknu sa studenti ubytovavat uz v prvy den od kedy to je mozne ci az pred zaciatkom semestra ? diki za rady
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: internaty jedlikova TUKE

Príspevok od používateľa ppt »

Si si isty, ze 13? :) Ten by mal byt pre doktorandov a manzelske pary - pokial sa nic nezmenilo. :)
Taktiez, ak sa toho od mojho odchodu z intraku (par rokov) vela nezmenilo - tak starsie rocniky uz maju izby booknute. Vacsinou sa to robi kukoncu semestra - takze v septembri sa len pridu oficialne zapisat, podpisat zmluvu.. a dostanu kluce. No a prvaci chodia podla mna niektori aj skor a niektori aj neskor. Vybrat izbu si aj tak nebudes moct (resp. podla coho).. jedine co ma napada, ak ste viaceri a chcete byt spolu na izbe, tak aby ste tam prisli spolu. :)
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: internaty jedlikova TUKE

Príspevok od používateľa stejko »

Si si isty, ze 13? :) Ten by mal byt pre doktorandov a manzelske pary - pokial sa nic nezmenilo. :)
zmenilo sa to :) uz tam davaju aj prvakov.
a vybrat izby by si si aj mohol, ale len podla cisla izby. neda sa tam pozriet izby a potom si nejaku vybrat, na to nemaju cas. ale ked hodis ockom, tak ti mozu poradit, aka je lepsia izba
Napísať odpoveď