laforez napísal:Ved prehrat v tvojom pripade by malo, lebo ked to ten stick neprehra, tak mu to pc prekonvertuje. Posielat take velke toky cez wifi je takmer nemozne, ja mam aj 5ghz siet, ale pokial prehravas 50mbps film, tak to wifi proste nestiha, to nevravim o fungovani dalsich zariadeni. Mam na mysli ale neupravovany film, cisty tak ako je samotny subor.
Ja som v tom sticku filmy prehraval cez USB kluc, bez akehokolvek dekodovania zo strany PC. MediaBrowser som nainstaloval len pred cca mesiacom a od vtedy som vlastne ani dole nebol nic pozerat.
A este k tomu Externemu HDD, ked som prehraval film zo siete = nepozeratelne, ked som ho pripojil na ten android stick = mierne lagy. ked som ten isty subor dal na USB klud a pichol ho do android sticku tak to slo bezchybne (este som ho mohol mat aj zmenseny v rohu a browsovat web bez problemov, a to bol cca 18GB subor).
Ono, kazdy ma inu predstavu o velkosti HTPC. Moj je napr taky velky ako domace kino H/K co mam dole.
Len mi tam nevodiel normalny CPU chladic, takze docasne Intelacky a GPU tam onedlho pojde moja 6970 DCUII (docasne tam je 8600 GT

). Takze si v obyvacke budem moct na projektori kedykolvek zahrat aj narocne hry.