Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa DeFeAt »

LABYRINTH - dej som vedel dopredu uz po 20min, rozhovory bezduche a 30 sekund sa vsetci tvarili dramaticky az to bolelo a nakoniec povedal "i dont know". cakal som viac samotneho pobehovania v labyrinte, nie taketo bezduche rozdychavacky, vsetko mladi herci na styl twilight
film ma velmi sklamal, ja davam 2/10, 1bod za to ze som presne tipol kedy film zacina a vyhral som 5€ a druhy bod za myslienku, ktoru nakoniec tak hrozostrasne zdehonestovali
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Video Games: The Movie [CSFD]- Perfektny dokument aj ked pre hracov neprinesie nic nove no pre ludi co nehraju hry alebo su mladsi tak sa dozvedia dost informacii prostrednictvom znamych osobnosti.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Bad Words - po dlhom case velmi prijemna komedia o chlapikovi ktory siel vyhrat narodnu hlaskovaciu sutaz.dokonca to ma nejaku myslienku a je to bez hlupeho humoru.7,5/10

22 Jump Street-1tka bola zabavna.Dvojka je nepozeratelna,nevtipna trapna sracka.1/10

The Best Offer
- prekvapivo dobry mystery-triller -drama-romanca film.Znalec umenia ma ocenit majetok pre zenu ktora nevychadza z domu a skryva sa v tajnej miestnosti. 8/10
http://www.imdb.com/title/tt1924396/?ref_=nv_sr_2
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Clerks 7/10 - Dobrá a pohodová komédia, bavil som sa.

The Iceman 5/10 - Nebolo to zlé, ale ani ničím výnimočné... pripadalo mi to trochu rozhádzané a ku koncu som sa už dosť nudil.

Children of Men 7,5/10 - Super film. Vizuálna stránka dokonalá, niekoľko perfektných scén. Ani ten dej mi nejako extrémne nevadil.

Burn After Reading 5/10 - Z komédií som od Cohenovcov zatiaľ videl iba Big Lebowskeho a Braček, kde si?, tie boli parádne, čiže som čakal niečo takisto dobré. Bol som sklamaný. Bolo to nudné, moc ma to nezaujalo. Ale pri
Spoiler
scéne s Pittom v skrini som sa dobre zasmial :D
Za tú jednu scénu bod naviac.

The Man Who Wasn't There 8/10 - Ďalší dôkaz, že Cohenovci sú podľa mňa lepší vo vážnejších veciach (Miller's Crossing, No Country for Old Men, alebo Fargo, i keď tam je to vážne/čierna komédia). Čiernobiele spracovanie tomu sadlo. Billy Bob Thornton hral super a Scarlett potešila (ten jej hlas...). Pri scéne kedy
Spoiler
žena "Veľkého Davea" po jeho vražde príde v noci k Edovi a tajuplne začne rozprávať, som si myslel, že vie, že ho zabil on... keď začala o mimozemšťanoch, zase som sa smial :D

Sling Blade 9,5/10 - Zase Thornton, teraz naviac aj ako režisér a scenárista. Krásny film, odporúčam.

Boogie Nights 9/10 - Predtým som od Andersona videl iba Čiernu krv (jeden z najlepších filmov, podľa mňa), nevedel som čo čakať od takejto témy. Bolo to výborné. Napínavé, dramatické, ale hlavne vtipné. Odporúčam.

Punch-Drunk Love 8,5/10 - Po Čiernej krvi a Boogie Nights som sa asi stal Andersonov nekritický fanúšik. Opäť parádny film a opäť hlavne vtipný. Tak ako mi Sandler v niektorých filmoch neskutočne vadí, tak mi tuto perfektne sadol. Videl som teda od Andersona 3 filmy a som z jeho práce nadšený... a to sa ešte len chystám na Magnóliu...

In the Name of the Father 10/10 - Výborná dráma s Danielom Day-Lewisom a Peteom Postlethwaiteom, ktorého som predtým videl iba vo Zvyčajných Podozrivých. Je to o to silnejšie, že je to podľa skutočnej udalosti.

Following 7,5/10 - Nolanove začiatky. Dobrý, zaujímavý film. Keby to bolo dlhšie, asi by ma to už nudilo, ale takto to bolo v pohode.

Blade Runner - Spravil som chybu, že som si neprečítal obsah, ani hodnotenia, takže som do toho išiel s očakávaním napínavého, akčného sci-fi. Kvôli tomu som sa veľmi nudil, nemal som na takýto film náladu. V polovici už som zaspával, ale dopozeral som. Myšlienka pekná, spracovanie budúcnosti výborné, ale proste ma to nebavilo. Za
Spoiler
I've seen things... All those moments...
by som dal bod naviac, ale hodnotiť to nejdem. Musím si to pozrieť druhý krát, keď na to bude nálada.

Awakenings 10/10 - Ďalšia výborná dráma. De Niro geniálny, Williams opäť výborný vo vážnejšej úlohe, kde sa podľa mňa hodí viac. Perfektný film.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Philosophers - velmi zaujimavy namet... aj napriek slabemu hodnoteniu ktory film ma mne sa pacil 8/10
Siberian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Siberian »

Kalvária - veľmi čierna komédia/dráma, 9/10
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Výchovný tábor 7,0/10. Film neurazil, ale videl som aj lepšie.
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

The Babadook Velice dlho som sa tešil na tento film a môžem objektívne povedať že lepší horor som tento rok ešte nevidel a asi ani neuvidím, poctivo vypracovaná atmosféra od začiatku až do konca, žiadne stupídne pohybujúce sa predmety a podobne klišé somariny. Koniec ale trošku slabší ale to je naozaj len detail 9/10
Siberian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Siberian »

Interstellar - veľkolepé, odpustím Nolanovi trochu prílišného vysvetľovania a emocionálneho tlačenia na pílu, stálo to za to.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Interstellar - Christopher Nolan spolu so svojim bratom Jonathanom natocili dalsi mainstreamovy film. Film je kombinaciou Kontaktu a Vesmirnej Odysei (kto tieto filmy videl uvidi mnoho odkazov na ne). Mnoho ludi ho porovnava s Kubrikovou Odyseou ale ta je uplne inde...ta bola natocena rok pred prvym pristanim na Mesiaci a Kubrikove vizie boli neskutocne (tablet, videokonferencia) na tu dobu, inak tento film musite vidiet este skor ako pojdete na Interstellar...film vo mne zanechal divne myslienky lebo mohol byt kludne o 60min kratsi kvoli zbytocnym scenkam ktore film nikam neposuvaju...stale vysvetlovanie teorie relativity je uz po 5x fakt nudne..kto to nepochopi na 1x pochopi na 2 ale az x krat to tam vysvetlovat mi prislo zbytocne. Roboti boli TOP :D inak. Tazko sa mi hodnoti lebo rozhodne neni Interstellar zly film. Prinása vsak obycajnu rutinu, zlepenu z uz inde pouzitych zanrovych motivov, ktora akoby nechcela vystupit z tiena svojich predchodcov. Obstojna sci-fi? Urcite. Film roku? To ani omylom. 8/10
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Housebound - Nový Zéland sa opäť predviedol, podarená komédia s horovým nádychom, ktorá si uťahuje z rôznych kultových hororov ako aj z úspešných hororov poslednej generácie, ale robí to vcelku neotrelým spôsobom. imho na csfd trochu podhodnotený.

//jop, svk titule pri interstellar boli hrozne, pri niektorých vetach úplne otočili význam o 180 stupňov.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Interstellar po niekolkykrat:
velmi dobry film, avsak...
Spoiler
ocenil by som otvorenejsi koniec, ako napr. pri Inception... toto bol happyend jak svina.
PS: slovenske kino titulky su OTRASNE a povedal by som, ze by som ich prelozil lepsie.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Interstellar 8/10 odchadzal som z kina spokojnejsi ako po Inception

A Most Wanted Man vyborny spionazny triller.Ak vas oslovil Tinker Tailor Soldier Spy toto vas nadchne.Vynikajuci Philip Seymour Hoffman.skoda ho. 8/10 odporucam skor fanusikom zanru.

Calvary- skutocne depresivny film.Knazovi niekto povie ze ho zavrazdi na plazi o tyzden.Nech si dovtedy "vybavi veci".Knaz je asi jedina pozitivna postava v filme.cely film mi pride ako"divadelny" a necudoval by som sa ak by z toho vznikla aj hra. 7/10

Loft-holandsky remake belgickeho loftu. 5 chlapi si delia loft(nejaky byt v pristave)- utajene milenecke hniezdo.az do dna ked tam rano najdu mrtvu zenu. http://www.csfd.cz/film/296009-loft/
7/10 Toto este neobjavila americka produkcia? Mozno by to aj dokazala vylepsit.trosku to skripe v rezii.

Two Night Stand romanticka "komedia'' staci pozriet trailer a viete o com je film.ja som to nespravil.moja chyba, mohol som sa vyvarovat romantickej romantike. 5/10 a vzdal som to po polovici...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

OT: mirak2, nemusel si takto zaspoilovať :D

A včera Panic Room, konečne. Parádna ďalšia Fincherovka, za ostatnými podľa mňa v ničom nezaostáva - 9/10

/edit: Vďaka :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ako to, ze tu nikde nie je John Wick?

Z mojho pohladu absolutne fenomenalny film (9/10). Uzasna temna atmosfera, skvele sa hodiaci Keanu Reeves a absolutne ziadne zbytocne sceny.
Film spravi len povinny uvod a potom sa vsetko sype ako lavina. Backstory hlavneho hrdinu je podana tak trochu komixovo a tak trochu ako detektivka z 30tych rokov. Ked sa k tomu prida uzasny soundtrack lahko vypadne akcny film roku.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

John Wick bol fantatický, na podobnú nôtu je The Guest
Zatiaľ najambicióznejši film Adama Wingarda. Niekto na csfd to podal dobre, niečo ako Drive, relatívne minimalistické, len z iného prostredia. Ešte aj podobný chytľavý elektronický soundtrack a hlavný hrdina rovnaký blond sympoš. Námet rozhodne nie je originálny, ale samotné spracovanie/podanie určite stojí za to.
Dvd rip je už vonku, v kinách na SVK to rozhodne nehľadajte, čiže musíme improvizovať.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Fury: - Trailer zaujal, tak som bol aj v kine, nemal som v podstate ziadne ocakavania. Film to bol super, mam rad vojnove filmy celkovo, Fury bol trosku iny ako bezny standard. Ale napatie nechybalo, snad cely film som nervozne klopkal s nohou a vcitil som sa do toho. Velmi dobre bola ukazana hroza vojny, velmi velmi dobre. Ake zverstva sa robili za ww2 a co dokaze urobit clovek cloveku...mnohokrat to bolo ukazane detailne, takze to nebolo vhodne pre slabsie povahy, kopu krat ma z toho clovek zle pocity...ale taka je vojna a to tam bolo super ukazane. A tak isto super bola postava Normana, ktory bol vhodeny v mladom veku do ozajstnej vojny, zahral to perfektne, presne clovek mohol vycitit ake to je ked musi niekoho zabit a podobne. Takze odporucam, silnejsim povaham....tym myslim, ze to nieje film na pohodovy relaxacny vecer ;) 8/10
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Guardians of Galaxy - 3/5. Nudil som sa pocas celeho filmu. Uz pred koncom som to chcel vypnut. Padli tam asi 3 vtipne hlasky. CGI je tam fakt spickove ale ako celok je to slabe.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Guardians of the Galaxy - dobra komedia, asi najlepsi z marvel filmov.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Guardians of the Galaxy

Film ako taký pôsobí ako super oddychovka, postavy sú parádne, hlášok tam je iba zopár, ale dá sa zasmiať. Veľmi mi ale vadili hluché miesta a dĺžka stopáže, nudil som sa viac ako je dobré. Taktiež veľa neprehľadných a zbytočne príliš akčných scén. Viem, že je to podľa komixu (nikdy som žiadny nečítal), ale mám taký pocit, že by tento film dopadol lepšie, keby to nemal na starosti Marvel. Viem, že táto veta nedáva význam, ale inak som sa vyjadriť nevedel. 75%

Dawn of the Planet of the Apes

Aj napriek tomu, že som mal po vynikajúcej jednotke naozaj veľké očakávania, tak som si bol celý čas vedomý, že lepšie ako jednotka (a zrejme ani rovnako dobré) to určite nebude, a tým pádom nie som sklamaný - ako možno ostatní. Dvojka je oproti jednotke akčnejšia, digitálnejšia, nešetrí s cennými momentami, ktoré robili jednotku takým super filmom, a vsádza na sto krát videnú zápletku, kde každý dopredu vie, ako to skončí. To ale až tak nevadí, lebo aj napriek tomu je to opäť skvelý film, a opice paradoxne zase hrajú uveriteľnejšie ako mnohí herci. Jednotka bola majstrovské dielo, dvojka je "iba" veľmi dobrý blockbuster. 75%

Annabelle

Prvý krát na horore v kine. Išiel som na odporučenie kamaráta, ktorý popisoval, že obaja aj s bratom chceli z filmu odísť, lebo sa neskutočne báli (že to kino robí svoje), a že asi 4 ľudia zo sály aj reálne odišli. A keďže ja som povaha, čo sa zľakne aj keď mi zazvoní mobil, tak som čakal, že to v tom kine reálne nevydržím - a o to viac som bol sklamaný. Kamarát a dve kamarátky síce 50% stopáže pozerali do kýbliku s popkornom, ale ja som všetky tie scény absolvoval s úsmevom na tvári, a ani raz ma ani len netrhlo. Nepotrebujem si tu nič dokazovať, lebo fakt som predposratý z každého druhého hororu, a sám doma by som si to napríklad nepozrel, ale usúdil som, že ten kamarát, čo mi to popisoval ako nejakú pecku musel byť asi na LSD, alebo čo. Za mňa teda sklamanie, a neviem či sa vyberiem ešte niekedy na horor do kina. Scéna s bábikou Annabelle z filmu The Conjuring bola 10 krát lepšia, ako celý film Annabelle dokopy. Ale vyslovene zlé to určite nebolo. 55%
Napísať odpoveď