www.zdrojak.sk - súťaž v programovaní
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: www.zdrojak.sk - súťaž v programovaní
áno, z hlavy sa to dá v pohode stihnúť za ten časový interval
-
Fabo
Hardcore addict
Zdar, rychla otazocka.
Chcem sa trochu zdokonalit v Jave vzhladom na moznosti ktore su tu na vychode, a k tomu chcem vyuzit aj tento projekt.
Zatial sa mi nepodarilo ani prihlasit
ale myslim, ze som na dobrej ceste. Momentalne uz mam spojenie, a viem udaje aj poslat na stranku - ked zadam nespravne, vrati sa mi stranka s prislusnou chybovou hlaskou. Ked vsak poslem spravne, tak ma neprihlasi.
Pozrel som si cookies, vidim tam dve skupiny, jedna s cookies zo .zdrojak.sk, ktore vyzeraju ako Google Analytics, dalsia z www.zdrojak.sk s PHPSESSID. Uvazujem spravne, ze ak sa uspesne prihlasim, mam si zmenezovat tento cookie a posielat ho dalej aby som sa dostal k uloham?
Chcem sa trochu zdokonalit v Jave vzhladom na moznosti ktore su tu na vychode, a k tomu chcem vyuzit aj tento projekt.
Zatial sa mi nepodarilo ani prihlasit
Pozrel som si cookies, vidim tam dve skupiny, jedna s cookies zo .zdrojak.sk, ktore vyzeraju ako Google Analytics, dalsia z www.zdrojak.sk s PHPSESSID. Uvazujem spravne, ze ak sa uspesne prihlasim, mam si zmenezovat tento cookie a posielat ho dalej aby som sa dostal k uloham?
-
audiotrack
VIP
-
Fabo
Hardcore addict
Dik, vecer vyskusam.
edit: tak vecer sa mi uspesne podarilo prihlasit a dostat sa k druhej ulohe, budem pokracovat v rieseni.
edit: tak vecer sa mi uspesne podarilo prihlasit a dostat sa k druhej ulohe, budem pokracovat v rieseni.
-
audiotrack
VIP
s ľútosťou vám oznamujem, že zdrojak.sk skončil.
Od roku 2012 som sa snažil web zachrániť, a ponúkal som ho hocikomu, kto by naň mal čas. Dvakrát som predlžil doménu, že tomu dám ešte šancu. Do tretice som to nechal tak, nakoľko nikto o to nemal zaujem a ja na to nemám čas.
Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do niektorého z levelov ktoré ponúkal. Dúfam, že ste sa pri tom aj niečo nové naučili, rovnako ja. Osobitne ďakujem všetkým, ktorí prispeli vlastnými levelmi
Od roku 2012 som sa snažil web zachrániť, a ponúkal som ho hocikomu, kto by naň mal čas. Dvakrát som predlžil doménu, že tomu dám ešte šancu. Do tretice som to nechal tak, nakoľko nikto o to nemal zaujem a ja na to nemám čas.
Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do niektorého z levelov ktoré ponúkal. Dúfam, že ste sa pri tom aj niečo nové naučili, rovnako ja. Osobitne ďakujem všetkým, ktorí prispeli vlastnými levelmi
Takže už mi môžeš povedať, ako sa mali riešiť tie trojuholníky? 
-
mirak2
Hardcore addict
daktora uloha s trojuholnikmi bola odrb, v zdrojaku bol odkaz na xml subor, kde boli suradnice vrcholov trojuholnikov a tym padom to nebola graficka uloha... neviem ci to bola ta na ktoru sa pytas (popravde ani neviem o co v tej ulohe slo)
-
audiotrack
VIP
odrb to nebol, ten obrázok bol generovaný z toho xml, takže kľudne si mohol analyzovať aj obrázok, prišiel by si k rovnakému výsledku 
Sprosté xml hej? Tak mi treba, ach jaj 
-
audiotrack
VIP
nič to BX, body ti prirátavam 
-
mirak2
Hardcore addict
len je rozdiel analyzovat obrazok a pracovat priamo so suradnicami 
mohlo to kludne ostat na hojko domene - tak ako to bolo povodne
Je nejaka sanca, ze sem pridas riesenia k tym uloham? Vacsinou boli zaujimave a pri niektorych ma super sralo, ze som ich nevedel 
-
Fabo
Hardcore addict
Nee, teraz keď som sa do toho chcel znova pustiť :'(
-
audiotrack
VIP
asi si nepochopil, ale doména nebola problém. Zaplatiť 15€ ročne je nič. Problém bolo, že sa o to nemal kto staraťparalen napísal:mohlo to kludne ostat na hojko domene - tak ako to bolo povodne
Kľudne sa spýtaj. Ja som na tom webe tak dlho nebol, že si už ani nepamätám aké úlohy tam boliAiden napísal:Je nejaka sanca, ze sem pridas riesenia k tym uloham? Vacsinou boli zaujimave a pri niektorych ma super sralo, ze som ich nevedel
-
javatar
Hardcore addict
Aku to malo reziu ak sa smiem spytat?audiotrack napísal:Problém bolo, že sa o to nemal kto starať
Ja som to pochopil. Skor mi ide o to, ze u hojka to bolo viac na ociach - vacsia motivacia a sanca ze by niekto pokracovalasi si nepochopil, ale doména nebola problém. Zaplatiť 15€ ročne je nič. Problém bolo, že sa o to nemal kto starať
-
*****HERO*****
Guru wannabe
skoda no, tiez som sa tesil, ze si to niekedy dorobim
-
audiotrack
VIP
písať články, robiť nové levely. Tieto dve veci boli kameň úrazu. Raz za čas odpísať na tasky od ľudí o nájdených chybách a preveriť to bolo najmenej, za celú existenciu bolo asi 8 nahlásení na chybu, z toho 6 bolo na prvý level že je tam chyba a nejde to (neopodstatnené, to že to nevedeli neznamená že to nejde) a 2 boli oprávnené za ktoré dostali bonus a opravil somjavatar napísal:Aku to malo reziu ak sa smiem spytat?
články tam nikto nepísal, 3 roky tam bolo tých pár čo som vytvoril ja. Levely nové nikto nerobil, celý čas boli tie isté ktoré už mali ľudia prejdené alebo ich vzdali a neskúšali viac. Za posledné mesiace tam nebola takmer žiadna aktivita.
-
javatar
Hardcore addict
takze by nebol problem presunut to opat pod hojko a bez clankov a novych levelov...
aj ked na druhej strane vela ludi co si povedalo "niekedy to dokoncim" by to aj tak nedokoncili a nedokoncia ani ak im to spristupnis
aj ked na druhej strane vela ludi co si povedalo "niekedy to dokoncim" by to aj tak nedokoncili a nedokoncia ani ak im to spristupnis