Kód: Vybrať všetko
http://www.autobazar.sk/7178680/skoda-octavia-1-9-tdi-elegance-sedan-p-m5/a zaroven vam posielam prepis nasho emailovania:
Kód: Vybrať všetko
Ja: Dobrý deň máte ešte auto na predaj?
On:Dobrý den,
Ceny a informácie sú správne, som predat ŠKODA Octavia 1.9 TDI Elegance, model 2007 s cenou 3200 Euro
Volám sa Lupianos Juan, ja som 37 rokov a žijem v Španielsku. Som pracoval ako projektový manažér v oblasti stavebníctva a posledný rok som pracoval v Bratislave, kde som si kúpil túto krásnu auto. Potreboval som auto íst do práce. Auto je stále k dispozícii na predaj, vyzerá ako nový, nikdy nebol zapojený do žiadnej nehody a nie je predmetom lízingu alebo bankovým záväzku. Automobil má Slovensko dokumentov a všetkých daní platených v 05/2015. Vozidlo je registrovaný na slovenskom, a nebudete platit viac daní zaregistrovat svoje meno na to. Práve som dokoncil svoj projekt, a ja som sa vrátil domov do Španielska. Teraz som v Barcelone, v Španielsku, a vzal som auto so sebou, aby ju udržali, ale uvedomil som si, že musím predat, pretože som nútený platit príliš vela zodpovednosti a je tažké sem a zaregistrujte sa. Snažil som sa predat auto tu v Španielsku, ale auto je registrované na slovenskom, tak tu nikto nechce. Auto je v garáži a môžem poslat kdekolvek v Európe do 3-4 dní po dodaní spolocností, budeme používat dopravnému podniku k dodaniu auto na vašu domácu adresu. Ak máte záujem, odpovedzte prosím na mna, takže môžem poskytnút dalšie informácie. Pre mna by bolo lepšie, ak viete anglicky.
Dakujeme za pochopenie
Pekný den
Ja:Zaujem by bol ale auto by ste poslali na slovensko ? Lebo nebudem platit do predu
On:dobrý deň,
Už som hovoril s zásielkovej spoločnosti, autá a všetky úkony sú pre túto spoločnosť, ktorá mi pomôže predať.
Nebudete platiť nič za dopravu, budete platiť iba 3200 Euro , a hovorili, že opustí vozidlo a doklady k vám na 2 dni, aby mohli vyskúšať a prezrieť. Spoločnosť bude spracovávať všetky transakcie, bude robiť všetky kroky a bude dodávať vozidlo vašu adresu behom 2-4 dní.
Najprv spoločnosť vám sledovacie číslo, a zmluvu o predaji, s týmto číslom, uvidíte, či auto neexistuje, kto je vlastníkom, kde budú dodané na auto a na to, čo názov je vyhradený byť dodaný.
prosím, povedzte mi, či ste v poriadku s tým?
čakanie odpoveď
Ďakujem za spoluprácu, Ing. Juan L.
Tel +34 602 686 364
Ja:Rozmyslam a kto je Michal Kadlec ? Jeho meno je uvedene na inzerate mozem zajtra zvolat nato cislo co je pri inzerate ?0917 824 123