Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa xH4wK »

DropDead napísal:podľa toho, čo nehľadáte sa celkom čudujem, xh4wk, že ty si v tej guilde :wink:
Prílohy
dammit-you-know[1].jpg
bonton
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bonton »

inak wow je teraz za 5 eur, tak ak by mal niekto záujem o wow :D viem sa dohodnúť a môžem aj preplatiť :)

AKCIA končí 2.12!!!
xH4wK

Info o nábore guildy Bad Luck upravené:
post2129872.html#p2129872
sliziky
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

WoW Server

Príspevok od používateľa sliziky »

Zdravim,neviete mi niekto poradit nejaky Wotlk server 3.3.5a instant ..najlepsie bez donate/vote itemov a nejaky s free Wrathful? Alebo aspon cz/sk s vela ludmi (nie deffender) ...dakujem :))
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

28.2 bude spusteny vanilla server, ktory vyzera fakt vymakane:

http://en.nostalrius.org/

som zvedavy a planujem ho skusit
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

som zvedavý, či má ešte niekto na internetoch wowko s tým patchom
ropman
Medium Professional
Medium Professional

nie je vobec problem stiahnut 1.12.1 napr. na torrentoch
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ha ale stare WOW bolo aj pekelne tazke, nie taky facerool ako je teraz :)

takze mladych hracov podla mna neziskaju...a old school uz nema cas...skoda
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

freecka este stale nevysli z mody? :D
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Forsaken napísal:ha ale stare WOW bolo aj pekelne tazke, nie taky facerool ako je teraz :)

takze mladych hracov podla mna neziskaju...a old school uz nema cas...skoda
to je pravda a to bolo na tom to pekne... dnes je to uz zjednodusene tak, ze uz sa to ani neda nazvat mmorpg... ani nie je dovod chodit do sveta a world pvp uz ani neexistuje, nikde netreba cestovat lebo vsade su porty a vsetko sa odohrava v instanciach... a este to zaklincovali tym garrisnom, co je len dalsia instancia kde je hrac uplne sam a kazdy tam afk-uje min. 50% casu a hra priblble minihry na urovni web-browser strategickych hier typu travian...

preto podla mna ak vznikne nejaky fakt kvalitny vanilla server tak bude mat velky uspech... stale je dost old school hracov, ktori si cas najdu.
xH4wK

vidim, ze obaja mate vo WoD nahrane leda tak prd ;)

Som schvalne zvedavy, kolko mythic bossov ste zabili.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

@ropman ja by som do toho ja siel.. keby mal den 48 hodin, mne sa na tom vzdy lubilo ze ked mal niekto nieco, nemal to nik iny, pretoze za tym bolo kopec roboty a casu, teraz 85% ma vsetko rovnake s minimom usilia, pamatam si ze iba esencie na 1 enchant sme farmili 20vecerov v kuse a dostal ho vyvoleny a "najhorsie" podla mna bolo to ze do pol roka vsetka ta namaha sla do hajzlu kvoli novemu contentu.

@xH4wK WoD som nehral, nehral som ani pandy, videl som to hrat kamosa, a je to ako pise ropman - stalo sa to proste strasne "komercne" a to v zmysle natiahnut co najviac deciek..
- ako vsetky hry teraz... su jednoduche aby to hralo co najviac deti a oni mali co najviac ziskov... kdezto prve patche WoW boli vystrel do tmy, a sam blizzard nevedel co robi... bolo to trosku ine... teraz je to cielene lahke aka "zabavne pre siroke spektrum"

a ja by som si ta pozrel napr. v takom Molten Core na 1.12 kde by ste pokapali na elitkach len :D

ale najviac na vsetko co ma serie su tie cisla Life, dmg, heal :D sak to je na smiech kam sa to dostalo.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Wishmaster napísal:freecka este stale nevysli z mody? :D
nemajú prečo, twinstar je reprezentatívny

napríklad ja by som v tejto situácii si určite nemohol platiť offi, dôvod ? pretože niekedy dostávam námatkovo chuť si niečo zahrať na týždeň a potom koniec, t.j. neoplatilo by sa mi si platiť offi za deň hrania, tak by som neplatil a just vtedy by som dostal chuť na wow, takže o tom to je...
xH4wK

Forsaken napísal: @xH4wK WoD som nehral, nehral som ani pandy, videl som to hrat kamosa, a je to ako pise ropman - stalo sa to proste strasne "komercne" a to v zmysle natiahnut co najviac deciek..
- ako vsetky hry teraz... su jednoduche aby to hralo co najviac deti a oni mali co najviac ziskov... kdezto prve patche WoW boli vystrel do tmy, a sam blizzard nevedel co robi... bolo to trosku ine... teraz je to cielene lahke aka "zabavne pre siroke spektrum"

a ja by som si ta pozrel napr. v takom Molten Core na 1.12 kde by ste pokapali na elitkach len :D

ale najviac na vsetko co ma serie su tie cisla Life, dmg, heal :D sak to je na smiech kam sa to dostalo.

Aha.. "ja som to nehral, ale je to nahovno" gg.
Molten core ktore bolo otvorene na pocest 10 narodenin si asi nevidel, pozri si videa.

Je samozrejme ze hra sa za 10 rokov posunie niekam inam.. programatorske schopnosti stale rastu a to co nebolo optimalizovane pred 10timi rokmi a prislo hracom kvoli tomu tazke sa o 10 rokov zmeni.
Taktiez skill hracov je niekde inde za ten cas

Kto tu hru ale tazku chce, tak si ju aj vie taku spravit.. ale komu to hovorim ? Cloveku co ani nehra a sudi.
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Ja osobne na dungy nechcem povedať krivého slova. To ako je to teraz všetko naskriptované je čistá krása...
Ale tiež súhlasím s Forsakenom. Z wowka spravili easy hru. Mne stačí to, že odstránili kupovanie spellov a vôbec trénerov. Kedysi som musel šetriť goldy na naučenie nového ranku ... teraz sa dokonca naučíš spell zo vzduchu.
Expenie? Na dva spelly mobka ... to aj na diable boli viacHitové NPC. Na Vanille bol človek rád ak sa mu podarilo sólo zabiť 2 mobky. Teraz si človek natiahne celú osadu a nemá problém to zabiť.
Odstránenie Group a Elite questov? ... tomuto som nikdy nepochopil ... prečo je to stále MMO keď všetko expenie človek zvládne sám?
Smrte? Na pandách som začal expiť odznova a prvý krát som pri expení zomrel asi niekde na Northrende. Aj to preto, že som si myslel, že sólnem 10 mobiek -_-. Na Vanile prišla prvá smrť s prvou jaskyňou.

Hráči sa blizzu sťažujú že nemajú čo robiť na end-game. Ani sa nedivím, keď end-game dosiahnu po mesiaci hrania. Ja si pamätám Vanillu a TBC, kde expenie teda zabralo o hodne viacej času ako teraz.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Natrezim:
a co je na tom realne zle ze expenie zaberie menej casu? uprimne questenie je od cataclysm 1000x zabavnejsie nez bolo. kamarat zacal hrat wow pred par mesiacmi (predtym hral obcasne na nejakych privatnych serveroch), povedal ze najvacsia otrava bol outland, pretoze od 1-60 je questenie sranda, potom zrazu skocis do outlandu kde su tie questy nudne, otravne a zdlhave.

tiez mas toho aktualne 100x viac co robit nez si mohol vo vanille alebo tbc. vo vanille pokial si nebol hardcore raider alebo nehral pvp tak si mohol co robit? dookola behat tych par 60-kovych dungeonov?
teraz mas heroic dungeony, scenaria, challenges, LFR, garisson, rare mobov, exploring, kazdu chvilu nejake eventy, darkmoon faire, achievementy... fishing je konecne o niecom a archeology je sranda.
a to som uplne zabudol na battle pets, co je uplne samostatna hra pomaly.

a co je na tom najlepsie? ze pokial nahodou si ten hardcore raider alebo hravas pvp tak to tam stale je a uzijes si to.

kedze wow je tu uz mrte rokov, tak sa vyvija, postupne pridavaju nove veci a davaju prec tie stare, ktore ludi akurat tak otravovali. akurat zopar ludi co si chce honit ego nad tym ze oni hravali wow este ked bola vanilla sa tu budu stazovat ake je to teraz zle. ved ked sa vam nepaci, nehrajte. chodte na jeden z tych 1000 privatnych vanilla serverov ktore su plne ludi ako vy... co? nie je ich 1000? a nie su plne ludi? preco asi tak? pretoze realne nikto to vanilla wow naspat nechce.
je to iba klasicka nostalgia, ludia skor zabudnu na to zle a v pamati im ostane iba to dobre. ja som si tiez svojho casu vytvoril postavu na vanilla private... velice rychlo ma to preslo.
xH4wK

Najsmutnejsie je, ze ti takzvani hardcore vanilla hraci nemaju na dnesne mythic raidy..

Samozrejme, vtedy mal boss 2 ability a teraz sa musia ludia viac snazit a mat podstatne zlozitejsie taktiky ale to si hateri nepripustia.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

sorry panda kids, ale hejtujete tu akurat vy

hral som az do MoP aj WoD som vyskusal, ale ta hra uz nieje to co bolo wowko a nieje to ani mmorpg
ak sa vam to paci, budis, ale prosim odpustte si veci ako ze terajsi hraci co hravaju vanillu nemaju na mythic raidy, na serveri kde hram obcas (vanilla) je par ludi ktori hravali v top guildach do wotlk ery, dokonca som tam objavil byvaleho method hraca (a pre statistiku, skuste si zistit kolko ludi zvladlo celu vanillu az po naxx a kolko ludi dava current tier mythic, argumentovat lahsimi bossmi a horsim skillom etc je absolutne bezpredmetne, ale nechce sa mi to rozpisovat, ak to nechapete skuste sa zamysliet, ak stale nic, tak napisem neskor :) )

hraci co hraju vanillu, ju hraju preto ze to je diametralne odlisna hra od toho co je wowko dnes, nie preto ze je easy, hard alebo neviem co este
dam sem zopar dovodov preco hram vanillu ja:

1. pri vanille vam hra zacina levelom 1 a nekonci ani porazenim posledneho raidu
2. komunita ludi a hracov existuje a je milionkrat lepsia ako to co sa dnes nachadza vo wowku
3. kazda classa je ina, kazda jedinecna, kazda ma svoje + a -
4. to iste plati pre profesie, kazda je narocna, jedinecna a vzacna
5. 40m raidy

na zaver, ako vidite nehejtujem nic, hejtujem vas, ktori tu tvrdite ako vanilla sucks a ze vlastne ani ju nechceme hrat (wtf ako vy viete co ja chcem hrat?) a podobne nezmysly
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

"Najsmutnejsie je, ze ti takzvani hardcore vanilla hraci nemaju na dnesne mythic raidy.." - toto je veľmi trápny argument. Akože čo chceš povedať, že vieš niečo viac ako ja? Že za to, že vtedy mal boss dva spelly tak ja som teraz obmedzený a neviem sa hýbať a klikať na buttony cez pol obrazovky? Hral som Pandy ... áno ja, Hardcore vanilkový hráč ... a teda veľký rozdiel to nie je. Nafarmím gear, naštudujem "taktiku" a žiadny problém. Stačí mať partu neblbých ľudí. Absolútne nevidím rozdiel od nejakého mýtického bossa a normálneho bossa.

Mne sa páči ako si to obhajuješ. Akurát, neviem či si ty vôbec hral staršie Wowká. Mne sa proste nepáči, čo z toho komunita a blizzard urobil.
xH4wK

Neviem postni mi svoje wowarmory ako si zabil mythic bossa do povedzme - easy mode -> mesiaca - po otvoreni raidu.
neberiem ked naberies gear votries sa do guildy ktora to farmi a nechas sa pretiahnut
To mi moc hardcore nepride.. pretoze je rozdiel ked progressujes s minimalnym gearom a musis min-maxovat raid aby to bol schopny zabit, riesis logy a kazdeho cloveka individualne, co maju robit a co nerobia.. musis mat pripravene a rozlozene raid cooldowny na presny cas a sledovat si to.. co bolo v dobe vanilly ?

takze .. tvoj link na armory ? alebo budete tu len kecat ?
Napísať odpoveď