Akú pyrotechniku na Silvestra?

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
boleslav
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Akú pyrotechniku na Silvestra?

Príspevok od používateľa boleslav »

Chcel by som sa s Vami podeliť o názory, nápady a skúsenosti, že akú najlepšiu pyrotechniku vybrať na Silvestra? Radšej kúpiť skôr tie lacnejšie produkty z hypermarketov ako Kaufland, Tesco, Lidl a pod. alebo radšej tú drahšiu, no za to kvalitnejšiu od súkromných predajcov, čo majú vystavené malé stoly, búdky, regály hneď pri vchode do spomínaných hypermarketov??
Čo kupujete práve Vy?
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Re: Akú pyrotechniku na Silvestra?

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Nekupujem nič už som z toho vyrástol :) Teraz mne lezú na nervy detiská čo strieľajú petardy od začiatku decembra :smt098
boleslav
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa boleslav »

áno, niekedy už ak sa pyrotechnika predávala aj začiatkom Decembra, tak povinne sa dodržiavala tradícia, že používala sa až po príchode nového roka, teda 31. 12. 24.00 hod, resp. 0.00 hod 1. 1., no dnes je už doba moderná a všetko je aj očosi jednoduchšie ako kedysi a preto sa pyrotechnika prakticky predáva už po celý rok na objednávku/zákazku, takže nie ako kedysi, že len príležitostne. Preto aj dnes sa už začína púšťať v poslednej dobe pomaly už od polky novembra.
Na druhej strane zas pravda, že na čo kupovať, stačí sa len pozerať, lebo nadarmo len púšťame/mrháme financie do vzduchu.
No zas na to, že som z toho už vyrástol tak trochu aj ja, si ešte stále kupujem každé Vianoce, teda na Silvestra, čiže napríklad ja si ešte zachovávam tu tradíciu, ale kupujem max len do 10€, pretože potom ani na Silvestra všetku nestihnem použiť.
A čo konkrétne: rakety som raz kúpil a odvtedy ich nechcem, lebo obtiažna manipulácia s nimi, rímske svetlice a petardy(megy, piratky) samozrejmosť a ešte niečo pre skromnú zábavu lietajúce kolečká(včeličky, čmeliaky) ale teraz už len mäsiarky z Kauflandu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak to si bohovo vyrastol ked kupujes petardy. staci sa pozerat, aj tak je toho viac ako dost. chapem detvaky co si kupia petardy a potom ich hadzu aj hodinu, ale dospeli..
z tej petardy aj tak nic nemas, vybuchne, je z nej iba hukot a peniaze v cudu. pochopim este ohnostroje.
tak ci tak nie som zastancom akejkolvek pyro na silvestra, pretoze to neberie ohlad na ludi, ktorym to vadi a uz vobec nie na zvierata
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Zamknuté