Prepinanie medzi Grafickami kartami intel a AMD
Prepinanie medzi Grafickami kartami intel a AMD
Dobry den mam jeden problem zistil som ze mam v pc dve graficke karty intel a amd a mam jeden problem ze pc mi stale pouziva tu intel a amd vobec nepouziva a hry my sekaju. Potreboval bi som pomôcť ako prepnut tu intel na amd. Ovladače na AMD aj intel mam aktualizovane.
AMD grafika je :AMD Radeon R7 200 Series
Intel:Intel(R) HD Graphics 4400
Dakujem za skoru pomoc.
AMD grafika je :AMD Radeon R7 200 Series
Intel:Intel(R) HD Graphics 4400
Dakujem za skoru pomoc.
-
vladenko007
VIP
Re: Prepinanie medzi Grafickami kartami intel a AMD
Klikni na odkaz na spustenie pravým tl. napríklad na hru a vyber ako je na obrázku dole.
-
vladenko007
VIP
No ja to mam pri kazdom odkaze. 
No super mam novy problem nakoniec neviem ako ma to napadlo ale isiel som do sprava zariadeni a tam som device adapter a klikol som pravym na I
ntel a dal som zakazat a vypla sa mi obrazovka a vobec mi teraz nejde prosim o pomoc. Inak pc normalne ide Len obrazovka nejde.
ntel a dal som zakazat a vypla sa mi obrazovka a vobec mi teraz nejde prosim o pomoc. Inak pc normalne ide Len obrazovka nejde.
-
vladenko007
VIP
Ked myslis restart pc tak nefunguje.Resetnem pc pocujem windows zvucku ale obrazovka nejde
-
vladenko007
VIP
Co je to vlastne notebook alebo stolné PC? Aký windows tam máš?
Stolne pc Windows 7 64-bit
-
vladenko007
VIP
Skús reštart a pri nabiehaní na začiatku (nie úplne) stláčať bud F5 alebo F8 presne neviem a vybrať možnosť nudzový režim a v ňom nastaviť späť grafickú kartu. Inak keď zapínaš PC vidíš nejaký obraz?
A počúvaj nemáš náhodou zapnutý kábel z monitora do horného vstupu? Teda tam kde máš pripojené klávesnicu myš USB porty. Teda že si pripojený priamo na VGA výstup z matičnéj dosky.
Ak áno vytiahnúť a zapojiť do grafickej karty ktorá je nižšie a je osadená v pci-expres.
A počúvaj nemáš náhodou zapnutý kábel z monitora do horného vstupu? Teda tam kde máš pripojené klávesnicu myš USB porty. Teda že si pripojený priamo na VGA výstup z matičnéj dosky.
Ak áno vytiahnúť a zapojiť do grafickej karty ktorá je nižšie a je osadená v pci-expres.
No neviem je to dost mozne ze to nemam napojene v grafickej karte
//autoeditácia príspevku (25 Dec 2014, 21:09)
Tu davam foto
//autoeditácia príspevku (25 Dec 2014, 21:09)
Tu davam foto
-
vladenko007
VIP
No jasné nemôžeš chcieť aby ti to šlo na tej lepšej keď si zapojený v grafike intergrovanej na doske.
Pozeram že tam nemáš VGA vstup takže potrebuješ na kábel takúto redukciu ako je na obrázku. Prípadne iný kábel na prepojenie monitora a grafiky (ak je teda odpojiteľný)
//autoeditácia príspevku (25 Dec 2014, 21:23)
Vtedy keď si prepol v nastaveniach na druhú grafiku, ak by si vytiahol kábel z integrovanej grafiky a pichol dole do AMD Radeon R7 200 tak by sa ti objavil obraz na monitore.
Pozeram že tam nemáš VGA vstup takže potrebuješ na kábel takúto redukciu ako je na obrázku. Prípadne iný kábel na prepojenie monitora a grafiky (ak je teda odpojiteľný)
//autoeditácia príspevku (25 Dec 2014, 21:23)
Vtedy keď si prepol v nastaveniach na druhú grafiku, ak by si vytiahol kábel z integrovanej grafiky a pichol dole do AMD Radeon R7 200 tak by sa ti objavil obraz na monitore.
Velmi dakujem uz to ide.
-
vladenko007
VIP