Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
hlavne co to je 110 tisic to niekto najazdi za rok a diesel si clovek nekupuje zrovna na rok
pri 110tkm u auta ani neocakavam ze bude pytat prachy nech je hnane cimkolvek
nam sa DV6 1.6tdci rozsypal pri skoro 200tisicoch
pri 110tkm u auta ani neocakavam ze bude pytat prachy nech je hnane cimkolvek
nam sa DV6 1.6tdci rozsypal pri skoro 200tisicoch
Jedna jesenná
. Toho roku som menil dosť vecí na aute, čapy, stabilizačné tyčky - predné aj zadné, výfuk, čerpadlo a naposledy štartér koncom leta. Plus vychytával som muchy v interiéry - trhajúce sa tapacíry a v robote som si urobil nerezové pedále, pekne vyfrézované a ptm na kolene upravovať, aby sedeli
. Niekedy na jar ich plánujem nahodiť, nech mi teraz ruky nezamrznú. Len tie stabilizátory ma začínajú srať, človek aby to menil pomaly každý rok pri týchto našich cestách
.
Momentálne najazdených cez 324 000km.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tu spz si fotosopoval? 
-
tacosi
Moderátor
Ale tie predne svetla by sa uz zisli vylestit 
Aku znacku stabilizatorov davas?skusal si od Meyle?bindo011 napísal:Jedna jesenná. Toho roku som menil dosť vecí na aute, čapy, stabilizačné tyčky - predné aj zadné, výfuk, čerpadlo a naposledy štartér koncom leta. Plus vychytával som muchy v interiéry - trhajúce sa tapacíry a v robote som si urobil nerezové pedále, pekne vyfrézované a ptm na kolene upravovať, aby sedeli
. Niekedy na jar ich plánujem nahodiť, nech mi teraz ruky nezamrznú. Len tie stabilizátory ma začínajú srať, človek aby to menil pomaly každý rok pri týchto našich cestách
.
Naposledy tam išli stabilizátory Monroe, čo je celkom solídna značka, aspoň podľa toho čo sa hovorí. Zatiaľ som s nimi nabehal 5000km plus mínus a sú ticho, ale to je máličko. Prečo? Meyle sú dobré? Ešte som nepočul o tejto značke...
Monroe a solidna znacka? to hadam nie... na stabilizatory asi TRW... monroe je skor podradna znacka, ktora sa da prirovnat k vyrobkom 4max alebo Starline...
Presme tak monroe urcite nie.meyle ti da raz taku zaruku,ale musia byt v prevedeni HD.urcite by som ich doporocil.mam ich uz 4 rok.
Alebo od Lemforder ak ti to nieco hovori
Lemforder by som skor odporucil na silentbloky.. TRW je osvedcena vec co sa tyka capov, tyciek stabilizatora, tyciek riadenia a pod. v niektorych automobilkach sa TRW diely montuju do prvovyrobypedro70 napísal:Presme tak monroe urcite nie.meyle ti da raz taku zaruku,ale musia byt v prevedeni HD.urcite by som ich doporocil.mam ich uz 4 rok.
My sme tento rok vymenili passata 3C 2.0 TFSI 147KW (2005) za Kiu Sportage 1.6GDI 129 KW (myslim) (2011). No samozrejme vykonovo je to odost slabsie, ale zase Sportage je tichucka , v meste zere 7-7,5 litra, takze parada. Passata by sme nepredavali, ale ten motor TFSI bol proste srot ... Plus kopu veci tam odchadzalo.. Uvidime, kedy zacnu odchadzat veci v Kii 
1.6 GDI ? a preco to tak zere na 1.6ku? My mame doma tiez 2011 model 2.0 CRDi a zere 6.5 priemer . Inak je to tiche a pohodlne auto a za tie 3 roky nam neodislo nic 
edit// sorry nevsimol som si ze to je benzin
edit// sorry nevsimol som si ze to je benzin
-
RATZINGER666
Darca
1.6 GDI je benzin, vela ludi tam myli to "D"
inak priemernu spotrebu udavaju majitelia 6-6,5l, meken ma asi tazku nohu 
Meken: co sa Ti nepozdavalo na tom dvojlitri?
Meken: co sa Ti nepozdavalo na tom dvojlitri?
-
94jakub
Guru wannabe
Meken píše o meste, nie o priemernej.
-
RATZINGER666
Darca
aha, uz vidim, moja chyba, ospravedlnujem sa 
No samozrejme sme nemali ten passat od nova , mohol byt motor uz doje***.. No ale po 3/4 roku zacalo daco klepotat v motore, horsie ako stary diesel.. Diagnostika neukazala nic, ziadnu zavadu. No a po odobrati hlavy atd, sme zistili, ze jeden valec je zadrety (uplne cierny, nemazalo ho asi), potom sme to dako dali dokopy, ale klepot neprestal - ze vraj to boli vydrete vacky a v den predaja auta este aj odisiel vstrek
.. 700 euro dole. PLUS po 3 mesiacoch od kupi odislo natacanie svetiel, boli stale zaseknute dole.. najprv nesli natacat do srany , potom vobec. Ziaden servisak to nevedel opravit, vsetci by naradsej vymenili svetla za 800 euro. + to mohla byt este ta centrala vadna co riadi tie svetla (200euro).
Nehovorim o kopu dalsich veciach... To auto bola hotovova rakovina, natrafili sme na zly kus a pritom auto vyzeralo ako cukrik, vybava highline .. Ale malo to riadne pecky. Do TFSI motora by som siel len od nova, ked sa o to clovek nevie starat, tak ho doje*** po 150 000 km...
Mam foto len tuto na zimnych gumach.
No s 1.6 GDIckom sme spokojny zatial.. Je to leniva krava oproti passatu, ale ma svoje vyhody. A preferujeme len benzin.. Do diesla by som nesiel, nebehame moc dlhe trasy. A zase tento motor pri 130 zere 10 na 100. Btw priemernu mam teraz 7,7 a je to 90 % mesto, ale oproti 13 litrom je toto ako vozenie zadarmo
Nehovorim o kopu dalsich veciach... To auto bola hotovova rakovina, natrafili sme na zly kus a pritom auto vyzeralo ako cukrik, vybava highline .. Ale malo to riadne pecky. Do TFSI motora by som siel len od nova, ked sa o to clovek nevie starat, tak ho doje*** po 150 000 km...
Mam foto len tuto na zimnych gumach.
No s 1.6 GDIckom sme spokojny zatial.. Je to leniva krava oproti passatu, ale ma svoje vyhody. A preferujeme len benzin.. Do diesla by som nesiel, nebehame moc dlhe trasy. A zase tento motor pri 130 zere 10 na 100. Btw priemernu mam teraz 7,7 a je to 90 % mesto, ale oproti 13 litrom je toto ako vozenie zadarmo
Neda mi - si si isty, ze mal 150 000?
To som tak nemyslel, ze ten nas mal tolko. Ale , ze ten motor velmi vela nevydrzi TFSI ... Nas mal "179 000".. samozrejme tocenka, este to bolo aj blokovane, ale auto slo ako hodinky pol roka. Myslim motorovo.GothaR napísal:Neda mi - si si isty, ze mal 150 000?
No len mi islo o to, ze ked mal ten motor realne 300 000 tak mu nejake poruchy nemozes zazlievat. Ja by som ho tiez nechcel, ale chcel som poukazat na to, ze nie je vhodne vyjadrovat sa o vydrzi pokial nevies kolko mal naozaj najazdene.
Na TSI ckach skacu rozvody jdna radost.dobre si spravil s tou vymenou.
Umelo natlakovane kosacky.
Umelo natlakovane kosacky.