Šťastný Nový rok 2015

Informácie a pravidlá...
Napísať odpoveď
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Šťastný Nový rok 2015

Príspevok od používateľa hojko »

Do Nového roku prajeme všetko dobré, nech je lepší ako ten posledný. Na pobavenie aspoň pár hlášok z karmy :smt006
ja tak sledujem tvoje prispevky a nemozem sa zbavit dojmu, ze si pomalsi

asi či si nesedel na niečom studenom... vybodni sa na ňu...

Si strc tie Dacie do ritky prosim Ta. Radsej 15 rocneho japonca ako toto.

zase tie komplexy, ze clovek co sa natiera opalovacim kremom musi byt 'gej' lol...

??? Ma tento prispevok nejaku inu hodnotu ako nulovu?

toto sa stane ked hlupa slovac dostane pristup na internet

system je zjavne inteligentnejsi ako ty

chod sa okupat, nezabudni na plynovu masku ty neovca

kriste pane existuje oblast v ktorej ty niesi odbornik ..

Metas sa ako degenerat, nevybuchni.

nevadi nemal to ten kkt citat.

hej kedy mienis skapat?

Po 18-ke už tie nákupy alkoholu prestali byť sranda.

och tie plavky to nemas ine kratase .. a fotky kde sa foti chrbat su maximalne trapne !!! kazdy trulo si ich da na FB ako profilovku omg co na tom chrbate vidite ?

Ty si chory, obmedzeny, primitivny clovek, Tebe uz nepomoze ani svatena voda...

znižujem Ratzingerovi karmu, pretože sa mi nepáči, že má vždy posledné slovo!

ty by si mal zaniknut, prasa fasisticke

sám si bu*erant, bodaj by ti nejaký GEJ dal za to slovo po hlave.

zo vsetkych sraciek, co si sem popisal, je toto jednoznacne ta najvacsia...

Si vypočuj nový album, ty teplý kôň.

chod s tymi srackami lestit Vladovho pindika, kreten

ty si riadne vykradnuty

Inteligenciu v brne nehladaj a uz vobec nie umelu.

ty si budes do smrti iba honit s tymto pristupom, ber to ako chlapsku radu

to co si napisal? ani jedna veta nedava zmysel. sa zobud.

pocuj ty fosilia,noze hod aspon vek

potrebujem poriadne kakať práve, aj ty??

mistigue je hojkov kamarat nemozes sa cudovat,on sa kamarati sa takymi podivinmi.

Je cas prazdnin a na Tvojom mieste sa idem dat vysetrit,kym je cas.Nielen preto ze si doma,ale najmä preto,aby to nevypuklo az do vysokeho stadia demencie. Prajem vela zdravia a rozumu,pretoze bez toho budes aj nadalej debilko.

Nerozpravaj ze mas viac, ako 18. Ved takto to naskrabe moja dcera, ktora ma 8 rokov.

tento príspevok je tak retardovaný, že pri jeho čítaní som stratil 666 IQ bodov... no stále mám dosť na to, aby som ti odporúčil potriasť si rukou s kovalom - ste na jednej lodi

fuj ty mas ale hnusnu karmu, tu mas este K-.. PS: zrejme mas nejaku socialnu dysfunkciu

mam zmatok,mas sestru?vravis druhej mame,spominal si ze si adoptovany.

zjavne ti do tej hlavy co mas v jeho zadku aj nasral

ty mas nejaky komplex zo svojho pachu

sa vyjadruj jak clovek, az po tretom tvojom prispevku je trochu jasne co vlastne chces...

takých ako je Lub0$ ja volám karmahoniči čo už aj taký sú

ja som raz pocul ze si uplny dement.teraz mam aj dokaz ze to je pravda

keby ko*ot rástol, tak by si bol sekvoja

Ak nasypeš zrno na klávesnicu, a dáš k tomu sliepku, tak tá sliepka Monitor na 50% napíše. Ak nie si sprostý, musíš ho dať s prehľadom.

ty si uz niekde aj pracoval alebo ta zivia len tieto blbe reci?

tvoj rozum ma cenu hot dogu...

je to Bratislava a nie ziadna blava. Blava je umelo upravený vodný tok na západnom Slovensku, v okrese Trnava.

ty si teda zaujimava entita

Debil, co si sa neregol skor. Perlis jedna radost

co sa moze odohravat v hlave cloveka, ktory sem prida takyto prispevok?

Raz sadneš do lietadla malajzíjskych aerolíniek a budeš vďačný za každé sledovanie svojej aktivity a polohy..

ty šimpanz

Niekomu stačí na naplnenie života rezeň so šalátom. To ale neznamená, že existuje všemocná misa zemiakového šalátu, ktorá riadi naše životy.

Zmeň si, láskavo, avatar... vždy scrollujem a pri tom tvojom furt zastanem a 5 minút na to pozerám, potom zabudnem čo som chcel

povec matke nech zobere igelitku a nech ta donosi

utekaj rychlo na ministerstvo, takych ako ty tam potrebuju

sa kopni do mieskov

Dnes rano pisali v novinach, ze si ko*ot

aaa je to tu. Andiho večný pesimizmus. Zakázať náboženstva, zakázať šport, zakázať politku.. daj ešte dačo. Zachvíľku budeš postavičkou fora ako qwerty

on je len iteckar co prezil prvych 20 rokov zivota za pocitacom a teraz sa zacal zaujimat o sport, ale tiez len z internetu

lol, prepisat array na jednotlive premenne a aj v tom este spravit chybu je fakt mega vykon a strasne uzitocny post

Zdal si sa mi celkom normalny. az do teraz

Potrebujes masaz hlavy a najlepsie kladivom

Aká spása duše? Na moju dušu mi nešahaj! Ježiš a všetky tie svätožiare anjelikov sú oldschool praktiky, rovnako dobre na dušu pôsobia aj drogy

Súhlasím vo všetkom s tebou, ale aj tak ti vynadám do ****, lebo chcem byť v koncoročnom výbere karma hlášok

Sorry, ale daj tam nejaký alert - nechutné. Myslím, že dnes už jesť nebudem.

Ak si poslanci zaslúžia tie platy čo majú, tak aj ty si zaslúžiš túto karmu

...mne jeden kamoš povedal, že kaser je ženská zbraň...on chodí pozuby ozbrojený aj do kaviarne - plynová pištoľ, 2 ks nožov, elektrický paralyzer...chodí s tým jak ***, furt si nosí kabelku jak žena, lebo to nemá kam všetko dať...ale kaser je ženský...kabelka je OK...potom sa pri aute po, hodinu chystá a všetko to prekladá z auta do kabelky, kabelku do ruksaku...minule som stihol zest celú bagetu kým sa vychystal...

Takže v tvojom prípade je lepšia marihuana ako hrať sa s cickami? Hm.. zaujímavé.. Proti gustu žiaden dišputát!
Napísať odpoveď