Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
viem, že cez ofi stránku je tam doplatok a mám pocit, že som čítal, že to vie spraviť aj ten poľský výrobca (či to len objedná priamo aj s TCXO upgrade-om?), len som si tam nevšimol zmienku o doplatku u poliaka
-
Ryan Giggs
VIP
Treba im napisat. Aj poliaci to tam tiez montuju ak si dobre spominam. Ine modely napr. 11.32 tam je rozdiel necelych 200 zlotych.
46€...och, takže skúsiť sa dá ale pochybujem, aj bez toho by to bolo nad rozpočet
-
Krutibrko
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Sled0: Chce kúpiť aj zvukovku aj slúchadlá, cenový rozpočet je cca tých 5000kč (zisťujem info pre spolubyvajúceho )
Ryan : ono je to viacmenej jedno, chce len niečo dobré pomer cena/výkon, doteraz mal http://www.progamingshop.sk/creative-fa ... 33879.html
Zatiaľ funguje na integrovanej zvukovke. Chcel by teda kúpiť za túto cenu slúchadlá + zvukovku / dac alebo ako sa tomu nadáva.
Je vôbec niečo použiteľné v tejto cene? Nemám v tom vôbec prehľad.
Ďakujem vopred,
Brko
Ryan : ono je to viacmenej jedno, chce len niečo dobré pomer cena/výkon, doteraz mal http://www.progamingshop.sk/creative-fa ... 33879.html
Zatiaľ funguje na integrovanej zvukovke. Chcel by teda kúpiť za túto cenu slúchadlá + zvukovku / dac alebo ako sa tomu nadáva.
Je vôbec niečo použiteľné v tejto cene? Nemám v tom vôbec prehľad.
Ďakujem vopred,
Brko
-
Ryan Giggs
VIP
Cokolvek za ten rozpocet bude o galaxie dalej ako tie Creativy.
Pokial potrebuje izolovat (nerusit a nebyt ruseny) tak otvorene sluchadla nie su dobry napad. A tiez zalezi ci chce nieco s vyrovnanejsim zvukom alebo nieco svetlejsie ci basove. Ake sanre pocuva?
Zvukovka lacna, dobra je napr. Fiio E10K.
Pokial potrebuje izolovat (nerusit a nebyt ruseny) tak otvorene sluchadla nie su dobry napad. A tiez zalezi ci chce nieco s vyrovnanejsim zvukom alebo nieco svetlejsie ci basove. Ake sanre pocuva?
Zvukovka lacna, dobra je napr. Fiio E10K.
-
Krutibrko
Novice
On počúva viacmenej všetko okrem slovenského rapu/hip hopu a podobne.
Budú teda asi lepšie tie uzavreté, keďže na izbe sú dvaja a často maká do noci.
čo sa zvuku týka, tak ideálnejšie budú nejaké s vyrovnanejším zvukom.
Ďakujem vopred,
Brko
Budú teda asi lepšie tie uzavreté, keďže na izbe sú dvaja a často maká do noci.
čo sa zvuku týka, tak ideálnejšie budú nejaké s vyrovnanejším zvukom.
Ďakujem vopred,
Brko
-
Ryan Giggs
VIP
S vyrovnanejsim zvukom napr. AKG K 271 Mk II, Beyerdynamic DT660. A k tomu to Fiio. Bude to sice nejake 3 stovky nad limit ale oplati sa. Ak nie je problem kupit zo zahranicia tak aj Audio-Technica ATH-A700X ci drahsie ale spickove A900X z USA alebo Japonska. U nas su totiz brutalne predrazene.
-
Krutibrko
Novice
Ďakujem za info, posunul som to spolubývajucému, uvidím, čo na to povie.
este k tomu Schiit
nasiel som http://www.schiit-europe.com/ , takze by netrebalo platit CLO alebo tie blbosti čo sa platia ..
///tak nič, neposielaju na slovensko
nasiel som http://www.schiit-europe.com/ , takze by netrebalo platit CLO alebo tie blbosti čo sa platia ..
///tak nič, neposielaju na slovensko
Ak sa ti to oplatí poslať do Nemecka a preposlať na Slovensko za malý poplatok tak si pozri: http://www.mailboxde.cz/ .
Nad tým som tiež uvažoval, ale dám si to radšej poslať kamarátovi do Rakúska.
Ahojte, po dvoch rokov mi odišlo lave sluchadlo (co je ich casty problem) http://www.alza.sk/creative-ep-630-cier ... tm#recenze. Existuje na trhu niejake podobne sluchadla s takou kvalitou zvuku ako tie creative ale chcem aby bol kablik nieco na tento styl http://www.nel.sk/kategoria/modne-dopln ... -je040-cu/. Aby sa nezamotaval a aby vydrzali aspon 2-3 roky. Cena cca do 45e.
-
dobi235
Light Professional
s takou kvalitou neviem ale o vela lepsie urcite
napr Sony MH1C
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Creativy hraju podpriemerne, do toho rozpoctu sa vojdu neporovnatelne lepsie sluchadla.
Jednoznacna volba su Vsonic VSD3/VSD3S, alebo zo zahranicia Zero Audio Tenore. Trosku horsia alternativa Xiaomi Piston ci spominane Sony MH1C.
Jednoznacna volba su Vsonic VSD3/VSD3S, alebo zo zahranicia Zero Audio Tenore. Trosku horsia alternativa Xiaomi Piston ci spominane Sony MH1C.
Ake sluchadla + prehravac hlavne na behanie / sportove aktivity? Uvazoval som nad spuntami. Rozpocet 100€. Hudba skor pocitacova - hlavne dnb, dubstep, trap, rap, hiphop, pop, trance, house. Lubim hlboke a silne basy ale neznasam ked su ostatne pasma na ukor toho nudne a nevyrazne. Rozpocet spolu 100€ (+/-)
-
Ryan Giggs
VIP
Prehravač Sansa Clip ktorukoľvek generaciu (Plus, Zip, Sport). Maly, ľahky s veľmi dobrym zvukom.
A vyborne basove sluchadla su napr.RHA MA750. Cele to už ale bude nad rozpočet. Alebo potom nižši model MA600 pripadne rovno nejake športove špunty (Audio-Technica ATH-CKX9, Audio-Technica ATH-CKX7, Yurbuds Ironman...) tam je ale treba ratať s kompromisom vo zvuku.
A vyborne basove sluchadla su napr.RHA MA750. Cele to už ale bude nad rozpočet. Alebo potom nižši model MA600 pripadne rovno nejake športove špunty (Audio-Technica ATH-CKX9, Audio-Technica ATH-CKX7, Yurbuds Ironman...) tam je ale treba ratať s kompromisom vo zvuku.
Dikes, sice o nich pisu ze "Detaily, ktoré sme ocenili pri každom počúvaní: neutrálny a veľmi prirodzený zvuk meničov RHA 560.1 množstvo detailov, skrotené basové pásmo a nadpriemerná šírka scény" ale u mna to je tazko, raz mam naladu si nechat doslova vytlakovat rozum z hlavy a inokedy ma z naznaku nejakeho dunenia hned hlava rozboli takze nakoniec to mozno aj ocenim 
Kazdopadne ako vzdy dakujem za rychlu a spolahlivu radu !
Kazdopadne ako vzdy dakujem za rychlu a spolahlivu radu !
-
Ryan Giggs
VIP
To su len reklamne žvasty. Su to basove špunty. Do 100 eur najlepšie.
Pokiaľ však potrebuješ niečo pre bassheada, tak Hisoundaudio WOODUO 2. Tie ale kupiš len vonku pokiaľ viem. S tym sa ale asi veľmi behať neda. RHA sa nosia kablom za uchom, takže to je na beh lepšie.
Pokiaľ však potrebuješ niečo pre bassheada, tak Hisoundaudio WOODUO 2. Tie ale kupiš len vonku pokiaľ viem. S tym sa ale asi veľmi behať neda. RHA sa nosia kablom za uchom, takže to je na beh lepšie.
jasne nie prave bassheadovske som nechcel, niekedy to bodne ale vzdy ma to rychlo onudi a koli par vytipovanym pesnickam nejake vydunene sluchadla nechcem
este sa mi tu aj ozval klubak ze ma sansu malo pouzivanu takze sa zmestim aj do rozpoctu
este sa mi tu aj ozval klubak ze ma sansu malo pouzivanu takze sa zmestim aj do rozpoctu
Ktoré sú lepšie, Soundmagic E10 alebo JBL Synchros E10?