co s tym moze byt ? dakujem
NTB - blbne wifi
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
NTB - blbne wifi
Ahojte na ntb mi zacala blbnut wifi ...som normalne pripojeny plny signal a po asi 10 minutach ma prehodi do obmedzeneho pristupu ...ked dam riesit problemy restartuje sietovy adapter atd... a potom to sekne ...ked to resetnem wifi ide ale zase spravi to iste
-
kukiak
Addict
Re: NTB - blbne wifi
A robi ti to na kazdej wifine ? Ci len doma?
-
mihalswk
Medium Professional
zatial len doma som skusal...teraz to mam prepojene normal cez kabel a ide to v pohode
Možno to s tým nebude mať žiadny súvis, ale používaš ako antivírus McAfee? Lebo na Android zariadeniach tento antivírus blokuje a vyhadzuje z WIFI sietí, ktoré nie sú zabezpečené.
mam uplne ten isty problem, som na nb a zrazu mam obmedzeny net, musim sa odpojit a znova pripojit, net na desktope ide v pohode, wifi na mobile ide v pohode, wifi na macbooku ide v pohode, len na nb sa sere, uz som prehadzoval aj kanaly ale nepomohlo 
8.1, c855-12t, ruter nejaky linksys
8.1, c855-12t, ruter nejaky linksys
Tak si preinštaluj ovládač na wifi kartu.
Mne tak blbla wifi na notebooku Asus. Pomohol až update BIOS-u a staršia verzia ovladača.
Najprv treba vylucit software problem, takze update BIOSU, aktualizacia ovladaca od producenta, skontrolovat ine zariadenia ci funguju v poriadku a az potom hladat problem v komponente. Samozrejme nastavenie routru je velmi dolezite. Niektore novsie routre mozu mat problemy so starsimi WLAN kartami a naopak.
-
spojka13
Darca
mam taky isty problem. išiel som nainšatalovat brachovi doma wifinu, lebo dostal notebook aj wifi router som mu kupil. kedže ten router som inštaloval cez moj notebook pevne cez kabel. išlo všetko v pohode. teraz ked som dokončil inštalaciu odpojil som kabel. a neukazuje mi možnost pripojenia na wifi, iba žiada aby som sa pripojil cez kabel. na ostatnych zariadeniach funguje normalka, telefon(android, symbian) notebook(lenovo thinkpad R61 - win7 bezproblemov)
problemovy je (lenovo thinkpad edge e540 - win8 )
problemovy je (lenovo thinkpad edge e540 - win8 )
mne nakoniec pomohol kompletny update soft zalezitosti 
ktory konkretne neviem lebo som si toho natahal viac, nainstaloval, restartoval a uz islo
ktory konkretne neviem lebo som si toho natahal viac, nainstaloval, restartoval a uz islo