pegasusss napísal:no prozi sa, neviem ako ti to mám dokázať, keď že nie som vedec alebo výskumník, ktorý skúma tieto problémy a píše štúdie ohľadom toho a keď niečo postnem tak ty môžeš postnúť zasa opak tým pádom neviem "ako ti to mám dokázať" ?
Tak potom prečo tu po mne a iných žiadaš aby sme ti dokázali, že sexualita je vrodená, keď ty nám nevieš dokázať tvoje tvrdenie. Nech sa páči, google, knižnica a študuj, čitaj, rovnako ako my.
pegasusss napísal:poznám ľudí, čo neboli od narodenia praváci alebo ľaváci ( proste nevedeli ktorou rukou robiť tak zapájali obidve ) ale v dospelosti už boli naučení používať obe ruky na rovnakej úrovni čiže ani ľavák ani právak ?
Ano predstav si, že svet pozná aj obojručných ľudí. Hlboko sa ospravedlňujem, že som ich nespomenul hneď. Ľaváctvo/praváctvo sa formuje u dieťaťa od mala, niektorí tvrdia, že ľaváctvo je dedičné atď. Niektoré deti jednoducho nepreferujú ani jednu ruku, rôzne veci robia oboma a ostane im to do dospelosti. Opäť ak chceš vedieť viac, študuj, čítaj.
pegasusss napísal:ďalšia vec je, my sa bavíme vo veľmi zjednodušenej miere - kde sa hovorí o absolútnej výchove rodičov pri homo a potom keď ideš do hetero tak už sa relativizuje - že je toľko a toľko alkoholikov rodičov, týraných deti a ja neviem čo ... to mi príde ako troška scestné ...
neviem v akej téme diskutuješ a s kým ale je som tu nič také nespomínal a nevšimol som si aby niekto iný áno. Mám to brať ako trápny pokus...o čo? chcel si niečo zahrať do outu týmto?
pegasusss napísal:kto vychováva deti okrem rodičov? = média ( alebo také že "Consuming Kids" poznáš ? ), škola, starí rodičia, bratranci, sesternice etc.
čiže všetky tieto veci vychovávajú hetero deti v hetero rodinách, preto je podľa teba možnosť, že z hetero detí v hetero rodinách sa stali homo deti/ľudia - a teda ak sa "zmení" sexualita dieťaťa v hetero rodine, tak za to môže vonkajší vplyv
A hetero deti v homo rodinách nevychovávajú všetky tieto veci, ktoré si vymenoval? Tam všetky tieto veci absentujú a jedine homo rodičia vychovávajú to dieťa? - teda ak sa "zmení" sexualita dieťaťa v homo rodine, tak za to môžu homo rodičia
Pretože na moju otázku:
"Tak mi vysvetli ako je možné, že z detí vychovávaných v hetero rodinách sú homosexuáli. Kto im išiel príkladom? Odkiaľ nabrali tu homosexualitu, keď celý čas mali pred očami "tradičnú" rodinu, mamku a ocka, muža a ženu? Ako je to možné?" si odpovedal:
"- lebo ich nevychovávajú len rodičia ?" . no zároveň tvrdíš, že ak dáme hetero dieťa do homo rodiny, tak z neho bude homo, lebo ho tak homo rodičia vychovajú. tým pádom by pri hetero výchove nemali "vznikať" homo deti/ľudia, ale "vznikajú".
Prečo keď poskladám tvoje myšlienky dokopy, tak z toho vznikne tento nelogický balast? Niečo mi uniká?