Help s par vecami na Windows 8.1

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Devix
Medium Expert
Medium Expert

Help s par vecami na Windows 8.1

Príspevok od používateľa Devix »

Dobry den, ako to uz vyplyva z nazvu potrebujem pomoc s W 8.1, pretoze sa mi z nejakeho dovodu uplne sam stiahol a vynutil si aktualizaciu ani neviem ako, proste pred par dnami mi zacali chodit oznamenia ze aby som resetol PC kvoly instalacii na 8.1, (pritom som ani nedal stahovat), a po par dnoch toho jak mi to tam vzdy naskakovalo zmizla moznot upozornit neskor a ostalo iba na vyber od 1-4 hodin na reset pc a aktualizaciu.
Konkretne by som potreboval pomoc s tym ze ked tam tlacitko Windowsu a hodi ma do metra tak neviem nikde najst ako to prehodim na ten stary styl ze ken nieco zacnem pisat dajme tomu ze Unistall programs tak mi hodi take tie velke ikonky a mozem si vybrat co chem(tie klasicke ikonky ako v metre, "apps"), ale teraz to je tak ze iba na pravej strane pod tym okienkom search mi vypisuje nazvy a nic viac, zda sa mi to uz neprakticke a zbytocne s tym stracam cas, da sa to nejako prehodit?

//foto patrí do prílohy
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Help s par vecami na Windows 8.1

Príspevok od používateľa dobi235 »

aktualizacie sa daju vypnut.. ale kto by to robil ze ano :roll: ...a metro vynovili takze stare pochybujem ze tam dostanes.. treba si zvyknut :)
Napísať odpoveď