Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
sa cudujem, ze este nikto nespomenul St. Vincent
http://www.csfd.cz/film/340110-miluj-souseda-sveho/
Bill Murray ako zatrpknuty sused odvedla, komedialnejsia a odlahcenejsia verzia Gran Torino, samozrejme hlbku GT to nema, ale je to prekvapujuco solidny film
80%
http://www.csfd.cz/film/340110-miluj-souseda-sveho/
Bill Murray ako zatrpknuty sused odvedla, komedialnejsia a odlahcenejsia verzia Gran Torino, samozrejme hlbku GT to nema, ale je to prekvapujuco solidny film
80%
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Kód Enigmy perfektne natocena drama podla skutocnych udalosti. Vojna sa nevyhrava len na bojovom poli, ale aj v pozadi ktore nieje vidiet ale bolo castokrat dolezitejsie. Alan Turing rozlustenim Enigmy zachranil priblizne 14mil ludi, ktori mohli este zomriet v WWII. To bolo najcennejsi a najdolezitejsi prinos jednotlivca k ukonceniu vojny. Okrem ineho aj praotec dnesneho PC na ktorom teraz pisem
...cenim si tu osobu a aj tento film 9/10 
Big Hero 6 - Perfektný animák, dlho som sa takdobre nezasmial, hlavne v prvej polke. CGI bolo velmi pekne super 9.5/10
Birdman - Vsade to ospevovali, aky vyborny film atd., ale skor to bola len artova zalezitost. Natocene to bolo super aj hudba, herci, ale miestami to bolo nudne. Nic vynimocne a trochu nadhodnotene, ale co už. Taký film urobený špeciálne pre ocenovaciu sezonu. 6/10
Birdman - Vsade to ospevovali, aky vyborny film atd., ale skor to bola len artova zalezitost. Natocene to bolo super aj hudba, herci, ale miestami to bolo nudne. Nic vynimocne a trochu nadhodnotene, ale co už. Taký film urobený špeciálne pre ocenovaciu sezonu. 6/10
St. Vincent - prijemna oddychovka na nedelne popoludnie - 7/10
The Drop - Tom Hardy je moj oblubenec, co ten dokaze zahrat je az neuveritelne, niekomu sa to pacit nemusi, ale mne to sadlo - 8/10
The Imitation game - vyborny film o Alanovi Turingovi a "Sherlock" to super zahral - 9/10
John Wick - Na zaciatku mi tam nesedel Keanu, ale ako dej ubiehal zacal mi tam pasovat, tolko prestrelencyh hlav som uz dost dlho nevidel - 7,5/10
The Drop - Tom Hardy je moj oblubenec, co ten dokaze zahrat je az neuveritelne, niekomu sa to pacit nemusi, ale mne to sadlo - 8/10
The Imitation game - vyborny film o Alanovi Turingovi a "Sherlock" to super zahral - 9/10
John Wick - Na zaciatku mi tam nesedel Keanu, ale ako dej ubiehal zacal mi tam pasovat, tolko prestrelencyh hlav som uz dost dlho nevidel - 7,5/10
Babovresky 2 - celkom dobrá oddychovka. Musím uznať, že som sa na tom pobavil - 8/10.
American Sniper - Vyborny vojnovy film. Ukazka toho co vojna sposobuje rodinam vojakov, a vlastne aj im v ich beznom zivote doma v bezpeci. Takze necakajte klasicky vojnovy film plny nekonecneho strielania a podobne, je to tak pol na pol, cim je vlastne vynimocny. Bal som sa ci Eastwood nebude robit z Amikov hrdinov, no v ramci moznosti sa tomu vyhol. Prve minuty, vlastne 20 minut to bolo trosku nepodstatne a mohol ich zaplnit niecim inym, lebo sa tam dlho nic podstatne nedialo, respektive aj hej, ale bolo to podane dost nudne. Zvysok filmu to ale zachranil, nechybalo napatie a vsetko co vojnovemu filmu treba. Takze u mna super, pozrel by som znova 8/10
-
mirak2
Hardcore addict
Loft (http://www.csfd.cz/film/266909-loft/)
vynikajuci belgicky film plny dejovych zvratov, kde ani v stvrtine, ani v polovici, ani v troch stvrtinach filmu netusite co, kto a preco.
95%
jednoznacne odporucam
vynikajuci belgicky film plny dejovych zvratov, kde ani v stvrtine, ani v polovici, ani v troch stvrtinach filmu netusite co, kto a preco.
95%
jednoznacne odporucam
Ktorý film, ktorý momentálne púšťajú v cinemaxe by ste mi odporučili na základe najlepšieho 3D zážitku. Teda, ktorý film je momentálne najlepší 3D film.
No v programe je teraz jediny 3D film, takze nie je velmi z coho vyberat 
http://www.cine-max.sk/?city=po
http://www.cine-max.sk/?city=po
No jo pozeral som dnešný program kde sú tri filmy. Ale cez týždeň mi ukazuje dva. Hobita a Siedmy syn.
Hobbit je v pohode, najmä ak je v 60 FPS (a videl si 1 a 2), Siedmy Syn nepoznám, a v Cine-Max BB ide aj Exodus, ten som ale nevidel.
// teraz pozerám, že v 3D už je iba ten Exodus.
// teraz pozerám, že v 3D už je iba ten Exodus.
Mne v PO ukazuje Hobita a Siedmy syn. Ako je možné že vám ukazuje len Exodus?
Pravdu máš, ja som kukal BB, trochu iný program. 
The Imitation Game
Pre mňa, ako študenta informatiky, ktorý sa trápil s počítaním príkladov na Turingov stroj veľmi blízka téma. K tomu Keira Knightley. Veľmi dobrý film.
9/10
Pre mňa, ako študenta informatiky, ktorý sa trápil s počítaním príkladov na Turingov stroj veľmi blízka téma. K tomu Keira Knightley. Veľmi dobrý film.
Spoiler
Pekne na tom filme vidno, že napriek tomu ako veľa pre ukončenie vojny spravil Alan Turing, si ho vôbec nevážili a správali sa k nemu ako k nejakému zločincovi, len kvôli tomu, že bol homosexuál. Aj keď chápem, že v tej dome to asi považovali za chorobu a bolo to ilegálne.
American sniper - Kvalitna vojnova drama a vnom vyborny Bradley Cooper, dokonca by som povedal, ze je to zatial jeho najlepsi herecky vykon. K tomu ako reziser Clint Eastwood, no ja som prekvapeny a nadmieru spokojny - 9,5/10
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Fury - 6/10 divny film s komixovym zaverom bez hlbky ci sirky, a najme neznicitelny Sherman... 6 davam preto lebo to bolo pozeratelne, ale nebavil som sa pri tom, skor som bol znechuteny.
Need for Speed - 7.5/10 pre mna jednoznacne prekvapenie, trochu otravny zaciatok ale nastastie postava umrie. trochu mi to pripominalo nadherny a neprekonatelny Vanishing point.
Vanishing point 1971 - kto ma rad prave americke muscle cars z prvej polovice 70tych rokov, musi to vidiet. Naha blondina na motorke, nadherne auto, naspeedovany vodic a prava atmosfera slobody
trailer
Need for Speed - 7.5/10 pre mna jednoznacne prekvapenie, trochu otravny zaciatok ale nastastie postava umrie. trochu mi to pripominalo nadherny a neprekonatelny Vanishing point.
Vanishing point 1971 - kto ma rad prave americke muscle cars z prvej polovice 70tych rokov, musi to vidiet. Naha blondina na motorke, nadherne auto, naspeedovany vodic a prava atmosfera slobody
trailer
Whiplash
Suboj budenika a dirigenta, vo vedlajsej ulohe J.K. Simmons vykon hodny oscara. Fakt sa oplati pozriet tento film - 9/10.
The Grand Budapest Hotel
Tento film som videl uz davnejsie, pribeh s rychlym spadom a putavou dejovou liniou, v ktorom vystupuju zaujmave postavicky. Taka rozpravka pre dospelych, urcite si to musim znova pozriet a to sa mi casto nestava - 9/10 .
Suboj budenika a dirigenta, vo vedlajsej ulohe J.K. Simmons vykon hodny oscara. Fakt sa oplati pozriet tento film - 9/10.
The Grand Budapest Hotel
Tento film som videl uz davnejsie, pribeh s rychlym spadom a putavou dejovou liniou, v ktorom vystupuju zaujmave postavicky. Taka rozpravka pre dospelych, urcite si to musim znova pozriet a to sa mi casto nestava - 9/10 .
American Sniper Bol som velice náročný kedže som čítal knihu ktorá bola super, no vo filme toho veľa chýbalo, na môj vkus až moc rýchly spád aj napriek dvoj hodinovej stopáži sa mi zdalo že to všetko ubehlo za hodinu a dokopy sa nič nestalo. 7/10
John Wick Niet čo dodať, jednoduchá zápletka a potom už len nasraný Keanu Reeves
9/10
The Imitation Game Odignorujem tie malé nedostatky pretože filmy tohto typu zbožňujem. 10/10
John Wick Niet čo dodať, jednoduchá zápletka a potom už len nasraný Keanu Reeves
The Imitation Game Odignorujem tie malé nedostatky pretože filmy tohto typu zbožňujem. 10/10
-
Digital
Guru
Locke - http://www.csfd.cz/film/334780-locke/ 4/5
film, ktorý sa odohráva 14 sekúnd vonku a 1,5 hodiny v aute. Napriek tomu vie zaujať, Tom Hardy perfektný. Trošku ma sklamal záver ale nebudem tu spoiliť.
American Sniper - http://www.csfd.cz/film/341884-americky-sniper/ 4/5
očakával som trochu viac reality a trošku menej prehnaných scén, ale veď je to predsa komerčný film tak čo tu trepem.
film, ktorý sa odohráva 14 sekúnd vonku a 1,5 hodiny v aute. Napriek tomu vie zaujať, Tom Hardy perfektný. Trošku ma sklamal záver ale nebudem tu spoiliť.
American Sniper - http://www.csfd.cz/film/341884-americky-sniper/ 4/5
očakával som trochu viac reality a trošku menej prehnaných scén, ale veď je to predsa komerčný film tak čo tu trepem.
A co nebolo v Sniperovi realne?