Do 7500, myslis otacky motora?mishenko napísal:Dobra spotreba, na Honde som maval pri takej rychlosti 5.5l, tuna spravim tak 7-8. Inak mesto robim v klude aj 10-11, ale to iba v pripadoch, ze chodim do 7500
Ake mate auto?
Ale tak da sa, narozdiel od inych 16V to taha od 2tis, takze radost z jazdy, ale to urcite omrzi a o chvilu budem chciet daco velke, pohodlne
Clovek je tvor vecne nespokojny 
Teraz ho len znizim a budem skusat trocha zavodit kopce, uvidime. Na foto su dve Saxa, vpravo som ja, vlavo je kamos, ten uz ma daky ten pohar za ten rok, co ma Saxiho
Teraz ho len znizim a budem skusat trocha zavodit kopce, uvidime. Na foto su dve Saxa, vpravo som ja, vlavo je kamos, ten uz ma daky ten pohar za ten rok, co ma Saxiho
- Prílohy
-
- saxo.jpg (128.92 KiB) 1234 zobrazení
Ale prosim ta, ved to aj pomaly vie chodit 
Inak hodil som na net ten test, ak ma dakto zaujem :
http://www.tkpn.sk/test/
P.S.: motokaraaaaa rulez
Dneska som sa troska vyjasil, ale nastastie nie som jeden z tych blaznov, ze si take kupia a potom ohrozuju ostatnych na cestach ...
Inak hodil som na net ten test, ak ma dakto zaujem :
http://www.tkpn.sk/test/
P.S.: motokaraaaaa rulez
-
rsc
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
WOW, thx za tie najzabavnejsie auta do 850 tis. CK. este som to necital cele, len som pozrel vysledky a potesilo ma 2. miesto CTRky. A ak je to verdikt AUTOCARu resp. CARAUTA dnes, ma to asi svoju vahu.mishenko napísal:....
Asi pred 3 tyzdnami bol v CARAUTE podobny test, ale nebol obmedzeny cenovo. Vyhralo ho Porsche Carerra S.
-
rsc
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Prave to citam.mishenko napísal:NZ, len si to precitaj celeNajrychlejsie bolo CTR, ale najzabavnejsie Mazda MX5.
Carauto je dobry casak, len som ho v PN nezohnal v ziadnom stanku
Sak som pisal, ze na 2. mieste skoncila. JJ videl som aj MX5.
No je s tym problem zohnat ten casak. Ja ho kupujem v Blave, ale min tyzden som si ho predplatil, tak cakam, ci dojde dalsie cislo domov. Je to asi naj casak na trhu. AMS uz ma nudi