Strata posledného kľúča Ford Mondeo 2005
Strata posledného kľúča Ford Mondeo 2005
Ahojte, mám Ford Mondeo 2005 ešte ten starší model a stratil som posledný kľúč od auta,
už ho určite nenájdem a chcel som sa poradiť, ako ste to riešili vy, pretože vo Forde,
mi ponúkli takú sumu že som skoro odpadol.
Naviac technik hovoril, že mám dvojité zamykanie a moje auto
sa nedá bez kľúča a mechanického poškodenia otvoriť.
Ďakujem za akúkoľvek radu. Milan
už ho určite nenájdem a chcel som sa poradiť, ako ste to riešili vy, pretože vo Forde,
mi ponúkli takú sumu že som skoro odpadol.
Naviac technik hovoril, že mám dvojité zamykanie a moje auto
sa nedá bez kľúča a mechanického poškodenia otvoriť.
Ďakujem za akúkoľvek radu. Milan
Re: Strata posledného kľúča Ford Mondeo 2005
Neviem aku radu od nas cakas....
Mas 2 moznosti, dat si urobit nove kluce v origo servise a potom dalej v pohode jazdit alebo si dat poskodit zamok dveri a potom co? Budes mat otvorene auto a ako ho nastartujes? V origo servise zrejme zapytaju par stoviek eur, ale tak to je cena za to, ze si si stare kluce postracal.
Dalej ma nic ine nenapada, mozno sa skus este spytat vo Ford klube.
Mas 2 moznosti, dat si urobit nove kluce v origo servise a potom dalej v pohode jazdit alebo si dat poskodit zamok dveri a potom co? Budes mat otvorene auto a ako ho nastartujes? V origo servise zrejme zapytaju par stoviek eur, ale tak to je cena za to, ze si si stare kluce postracal.
Dalej ma nic ine nenapada, mozno sa skus este spytat vo Ford klube.
Dakujem za rady, nakoniec som to vyriešil s autokluce.sk ako si mi radil.
Bol síce potrebný výjazd k autu, ale cena bola prijateľná, takže celkovo spokojnosť maximálna.
Bol síce potrebný výjazd k autu, ale cena bola prijateľná, takže celkovo spokojnosť maximálna.
Co je to prijatelna cena a ako to prebiehalo?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj tiez ma to zaujima, raz som tam uz isiel volat ked som cely den nevedel najst kluce od auta 
-
typek61
Darca
by ma zaujimalo kde tie kluce davate ked ich neviete najst 
-
guess.whoo
Redeemer
som tak rozmyslal ci by som si dal v pripade drahsieho auta spravit kluce u sukromnej spolocnosti..
A autorizovany servis je statny podnik?
Ak by si sa bal kvoli odcudzeniu, tak kazdy schopnejsi autickar auto otvori a nastartuje bez original klucov do 2 minut vratane odstavenia fabrickeho immo, pokial tam nemas ine zabezpecenie. A ak mas a auto chcu naozaj velmi, tak sa jednoducho nalozi na odtahovku a ide
Ak by si sa bal kvoli odcudzeniu, tak kazdy schopnejsi autickar auto otvori a nastartuje bez original klucov do 2 minut vratane odstavenia fabrickeho immo, pokial tam nemas ine zabezpecenie. A ak mas a auto chcu naozaj velmi, tak sa jednoducho nalozi na odtahovku a ide