Problem s novou myškou a gamepadom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RKBoy

Problem s novou myškou a gamepadom

Príspevok od používateľa RKBoy »

Čaute,mam taký problem.Včera mi prišla nová myš (Connect IT ci-191 BIOHAZARD ) a gamepad ( GENIUS Maxfire Blazes 5) a vobec ich nechce nainštalovať.
takže poporade, najprv som zapojil myš, chvilu mi ukazovalo inštalovanie noveho zariadenia ale hned na to vyhodilo chybu, tak som to skusil zapojiť do zvyšných dvoch USB portov a urobilo to isté..po dalšom zapojení už do použitých portov mi nič neukazuje, len počuť zvuk po zapojení a odpojení USB..myš po bokoch svieti ale zospodu nie a nejde snou nič robiť.

pri gamepade ten istý problem, tam som neskor našiel aj inštalačne cd ale to nepomohlo a tak som zašiel do spravca zariadení, zaujimave je , pokial gamepad mi tam našlo , myš vobec.
pri gamepade som ešte dal vyhladavať vhodny ovladač na spravne nainštalovanie ktorý aj našlo ale pri preberaní mi napisalo "pristup odmietnutý" .. skusil som aj nainštalovať všetky aktualizácie v pc ,ale to nepomohlo.

netuším čo dalej, pravedpodobne ide o nejakú chybu v mojom pc pripadne chybajuci ovladač,ale moc sa do toho nevyznam tak by som bol vdačný za každú radu.

PS : mam notebook , Acer aspire 5742zg
iger
Amateur
Amateur

Re: Problem s novou myškou a gamepadom

Príspevok od používateľa iger »

Po niekoľkých hodinách trápenia som došiel k riešeniu(oprave myši). Postupujte presne podľa krokov.
UPOZORNENIE: Vykonávajte na vlastné riziko !

1,)Kliknúť Štart, kliknúť Spustiť, napísať regedit a potom kliknúť OK.

2,)Nájsť túto pozíciu v registroch : HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4D36E96F-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

3,)Editovať položku UpperFilters a zmazať odtiaľ imsevent, teda zostane tam len mouclass

4,)Kliknúť na OK

5,)Reštartovať počítač
Napísať odpoveď