Konkurencia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
noom666
Novice
Novice

Konkurencia

Príspevok od používateľa noom666 »

ahojte, snažím sa o kamarátku, ktorá si medzitým našla dalšieho kamaráta, každý deň je u nej doma, pozerajú filmy, popijú občas dačo, bojím sa že nemám popri ňom šancu
ako sa mám zachovať, mám to na ňu vybaliť čím skôr alebo ostať v klude s tým že je to len jej kamarát ? :?
čo myslíte, môžem sa jej spýtať ako kamarátky či spolu niečo majú ? otvorene mi vždy povie že bol u nej, že sa rozprávali, pozerali, hrali nejaké PC hry ale neviem či to je všetko keď tam trávi niekedy aj 7 hodín...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: konkurencia

Príspevok od používateľa test »

Kolko mas rokov a kolko ma ona? Asi jej je lepsie s nim ako s tebou, preto chodi ku nej prave ona, preto prave s nim pozera filmy. Ak by jej bolo lepsie s tebou, tak ten cas u nejak travis ty. Vyzera to tak, ze ona si uz vybrala.
noom666
Novice
Novice

test napísal:Kolko mas rokov a kolko ma ona? Asi jej je lepsie s nim ako s tebou, preto chodi ku nej prave ona, preto prave s nim pozera filmy. Ak by jej bolo lepsie s tebou, tak ten cas u nejak travis ty. Vyzera to tak, ze ona si uz vybrala.
obaja 18
a je možné podla toho ako o ňom hovorí zistiť že ho berie len ako kamaráta ? pretože ho predo mnou menom ani neoslovuje, iba prezývkou, prípadne zo srandy ko**t a podobne ked hovorí čo za hovadiny vyvádza
podla toho čo hovorí je to dosť bláznivý frajer a to som si o nej myslel že si bude vyberať skôr niekoho rozumnejšieho, a nie takého je*a
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No neviem. Pozeranie filmov povacsine znamena takych 15-20min pozerania a potom vrhnutie sa na seba. Kamaratka ta moze chranit pred tym sladkymi recami, aj ked davno spolu uzivaju. Pochybujem, ze by nejaky chalan chodil na 7hod k dievcatu a o nic sa nepokusil :)
noom666
Novice
Novice

akože mám isté pochybnosti ohľadom tých filmov, ale na druhej strane mi povie že čo všetko pozreli, momentálne pozerajú akýsi seriál takže môže byť že pozerajú aj 5 hodín
skúsim zarýpať že či mi neklame, keďže ona dosť neznáša klamanie...
mám pocit že ma iba využíva, lebo dosť jej pomáham so školou, keď niečo potrebuje požičiam a tak, čiže asi s využívaním tiež trochu zarýpem
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

noom666 napísal:podla toho čo hovorí je to dosť bláznivý frajer a to som si o nej myslel že si bude vyberať skôr niekoho rozumnejšieho, a nie takého je*a
K dobrym chlapcom sa chodia dievcata vyrozpravat a k zlym vyspat.
Moj nazor je, ze kasli na to. Ak travia tolko casu sami tak je pravdepodobne,ze cely cas obleceni neboli. A keby aj - travit vela casu sam s babou v sukromi a zabavat sa s nou uz nejedneho chlapa dostalo z friendzone. Takze bud je teply alebo je to zabite.
Ak sa chces o nieco pokusit tak sa prudko stiahni. Ak sa zacne ozyvat tak sa mozno bude dat nieco uhrat. Ak nie tak b si to neuhral ani tak. V kazdom pripade si ziadne nadeje nerob.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neznasa klamanie nemusi znamenat, ze neklame prave teba. Klamanie teba v tom, ze s nim nic nema je pre teba lepsie ako vediet, ze s nim nieco ma. Pretoze potom by jej padla tvoja pomoc so skolou. Kto vie ako to je. Opytaj sa jej a uvidis.

PS: Serial mozu pozerat 5 hodin, ale ak je u nej 6 hodin, co robia tu jednu hodinu??? :smt008
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

noom666 napísal:mám pocit že ma iba využíva, lebo dosť jej pomáham so školou, keď niečo potrebuje požičiam a tak, čiže asi s využívaním tiež trochu zarýpem
Hmm.. tak sa len doplnim. Kasli na to. Ak jej chces pomahat tak mozes. Ale neocakavaj ani vdacnost a uz vobec nie, ze sa ti vrhne do narucia.
noom666
Novice
Novice

hojko napísal:PS: Serial mozu pozerat 5 hodin, ale ak je u nej 6 hodin, co robia tu jednu hodinu??? :smt008
nehovorím že je vždy tak dlho, inak je schopná sa s niekým rozprávať aj 4 hodiny v kuse (vlastná skúsenosť)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Konkurencia

Príspevok od používateľa hojko »

To je v poriadku, ze sa dokaze porozpravat aj 4 hodiny. Len ako tu uz bolo poznamenane, ty nie si ten, ktory ku nej chodi divat tie filmy.
saldir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa saldir »

Zaujímavý vývoj topicu, každopádne po prvom prečítaní som čakal že sa normálnej odpovede nedočká, a priznám sa že už aj mňa napadlo pár blbých reakcií, ale prečítal som si to ešte raz a rozhodol sa zareagovať ako človek. Ako prvé by ma asi zaujímalo či máte naozaj po 18 lebo minimálne mne v 18tich bolo jasné že keď ma kamarátka volá pozerať film tak to nebude o filme ;) Je síce super že ju berieš ako kamarátku, ale ak od nej chceš viac prečo si sa o to nepokúsil skôr než prišiel ďalší? Na tvojom mieste by som jej trošku dal pocítiť že tam nebudeš stále keď zapíska a možno si uvedomí čo chce :) Ak nie tak ako už písali hore nestojí ti za to ;)
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Ak si myslíš, že ju budeš pichať len vďaka tomu, že jej pomôžeš so školou... :lol:
Otvor si oči, s ním si užíva a ty jej vyhovuješ na domáce úlohy, poprípade ako bútľavá vŕba. Tak zo seba nerob fackovacieho panáka a buď vylož karty (aj keď ti nedávam veľké šance na úspech) alebo kašli na ňu.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Soviet napísal:Pochybujem, ze by nejaky chalan chodil na 7hod k dievcatu a o nic sa nepokusil :)
Leibnitz tuto vedla? :D

OP: Too late.nemas sancu a dost pravdepodobne si ju ani nikdy nemal.
Velmi jednoduchy test, ked sa ti najblizsie ozve ze daco chce, odbij ju, ze nemas cas... vela roboty... ked toto urobis 2-3x a zase pride len s tym ze toto mi urob tamto mi pomoz, tak nie si ani len kamarat, nie ze este perspektivny partner.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor témy
Tažko povedať prečo su tak často a dlho spolu a co maju medzi sebou
Podla mna to bude niečo z tohoto:
1. berie ho ako najlepsieho kamosa a nic s ním nemá, len maju radi svoju spoločnost na tie aktivity u nej doma
2. berie ho ako kamoša s výhodami ( bozky,sex,atd)
3. berie ho ako potenciálneho frajera
No mať kamarátky je fajn ale zase tak ti poviem ak ju chceš, nezískaš si ju tým, ak jej budes neustále pomáhat s niecim bez toho aby ti to ona nejako vrátila.
Ona ta nemusí ani využívať, ty jej sám dávaš pomocnu ruku bez toho aby si ty cosi z toho mal.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jesis maria som to prestal citat po ani neviem vlastne kedy :D ocuj a co takto sa spytat toho je***ba ze ci ju prasi alebo len daco kukaju, btw co cakas ze ked sa o nic nepokusis tak jedneho dna pride ze ja ta vlastne chcem ??? more sak ju dade skus vytahnut sprav si piercing abo co nach vyzeras drsne jak ty chlapci vo filmoch, proste ju dako zaujmi mas 18 ona tez za pol roka ta bude trapit dalsia tak skus s tohoto daco vytazit alebo chod dalej.

pripadne ho namarinuj chapes vypnes ho na ranu a budes len ty
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Ked ma naozaj po 18 rokov, tak to uz je najprv do smiechu, potom do placu a potom zase do smiechu. v dnesnej dobe, s netom, s knihami, so zdravym rozumom ? nieeeee toto uz nie ....

:arrow:

autorovi:

1. nepozeraju filmy :hehe:
2. prestan sa kamaratit s nou aj s nim, za ziadnu cenu sa ku kamarateniu s nimi nevracaj. preco? lebo. Ona bude v tebe hladat butlavu vrbu, a on ta bude vyuzivat ked bude mat problem s nou, aby si s nim bol ty.

3. najdi si inu babu, lepsiu, krajsiu, a isto ju s kamosom, kamosmi nezoznamuj. :lol:
limel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa limel »

noom666 napísal:
nehovorím že je vždy tak dlho, inak je schopná sa s niekým rozprávať aj 4 hodiny v kuse (vlastná skúsenosť)
Dobre radia. Kašli na ňu! Buď si len ako pomoc so školou alebo prípadná záloha...
Raz na jednom dvojdňovom pobyte sa ma raz jedna neznáma baba, ktorú som poznal asi 4 hodiny a takmer celé s ňou prekecal(ani neviem o čom, ale tam išlo o to, že nám bolo spolu dobre) opýtala 2x či som voľný, na čo som 2x odpovedal áno, načo ona naznačovala, ze je tá vhodná. Len na moju smolu, bol som ešte mladý blb a ešte tam boli iné súvislosti, pre ktoré som sa nezaktivizoval a len čumel, či dobre počujem... Samozrejme, že potom sa nasrala. A ako som sa potom len tak nedopatrením dozvedel od jej kamošky, tak dievča voľné nebolo...(vlastná skúsenosť)
Takže aj keď je schopná sa rozprávať 4 hodiny, tak je otázka, na aké témy s Tebou a na aké s ním... Možno s Tebou o fyzike, domácich úlohách a s ním o niečom inom a zakončiť nejako inak... A už Ti tie katastrofické scenáre z Tvojho pohľadu predstavili :)

A nájdi si inú, určite sa na túto neviaž. Pekných báb je dosť. :D
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Pekných báb je dosť.
To je síce pravda, lenže schopných chalanov nejak ubúda... No ako hovorí kamarát: To je dobre, aspoň zostane viac pre nás. :D

V tomto prípade by som ešte nehádzal flintu do žita a skúsil nejako zabojovať. Napríklad skúsiť dostať rovnakú 7 hodinovú možnosť byť s ňou a premeniť to, na nejaký schopný výsledok. Treba sa snažiť, môžu aj nemusia niečo mať spolu, to nikdy nevieš s istotou, pokiaľ ich nevidíš alebo sa ti sami nezdôveria. Takže namiesto dohadov a čo keby? čo ak? čo asi? treba zo situácie vytrieskať čo najviac, pokúsiť sa byť s tým dievčaťom v prvom rade sám a potom niečo skúšať na ňu :wink: .
ado130
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ado130 »

Keď si to tak vezmeš, každý okrem teba je konkurencia, nie len ten jeden.
Tiež mám jednu spolužiačku na VŠ, kde som si myslel, že to je hlavne o tom pomáhaní (trochu som to aj ja asi prehnal, sám som sa "moc" ponúkal, a neviem čo od toho očakával), dodám, nebral som ju len ako spolužiačku. Tak som jej raz napísal mierne dlhšiu "slohovku" ako to vidím a podobne, proste len úprimne napísal všetko čo som chcel.
V podstate sa mohli stať 2 veci, 1. "spindať" ako malého chlapca, o som tým chcel atď atď, 2. rozumne o tom podebatovať.
Našťastie sa stala tá 2., dokonca lepšie ako som očakával, no čo som tým chcel povedať, tež jej skús len povedať alebo napísať, ako to vidíš a tak zistíš na čom si.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

pripadne sa jej takto spytat ze ocuj nesli by sme niekedy von a zajtra je celkom dobre niekedy, a zoberes ju do kina abo cajovne to uz musis vediet ty ci si mas co s nou povedat potom nemusite kino ked mas problem s komunikaciou tak radsej to kino tam sa mozete stretnut pred kinom 5 minut kecate idete na film a po filme vies debatit o filme samotnom a tak.
Hlavne bacha aby si nedopadol takto:
Chlapec na diskotéke nevie nadviazať kontakt s dievčaťom, ktoré sa mu páči. Celú noc chodí za ňou a sleduje ju, ale nie je dosť odvážny aby ju oslovil. Ako tak za ňou chodí, ona vojde na záchod, on už odhodlaný, v sebe si hovorí, že už sa určite odváži a osloví ju. Dievča vyjde z WC, chlapec sa rozklepe a pýta sa: "Ahoj, srala si?"
Napísať odpoveď