Tričko/Stránka na vytvorenie trička
Tričko/Stránka na vytvorenie trička
Chcel by som sa Vás opýtať, či nepoznáte nejakú stránku, na ktorej sa dá vytvoriť tričko s vlastným motívom. Nemyslím tým to, že si dáte na obyčajné tričko nejaký obrázok: No chcel by som niečo také, kde si môžete vytvoriť tričko ako toto: Myslím tým to, že si môžem navrhnúť celé tričko alebo prispôsobiť farbu trička. Ak niečo také existuje, bol by som rád, ak by ste mi to napísali. Ďakujem za každú pomoc. Cenním si to.

Re: Tričko/Stránka na vytvorenie trička
Práveže to som hľadal, no ja myslím niečo také, že by som mal obrázok cez celé tričko (nie len na určitých častiach trička), resp. dala by sa pozmeniť farba trička podla potreby. Na stránkach, ktoré som našiel sa dá vytvoriť len tričko (napr. biele) na ktoré vložím obrázok, no ak ten obrázok nevyrežem, vyzerá to zvláštne. Dúfam, že ma chápete/chápeš.Sarger napísal:Je to také ťažké?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
V tom prípade im napíš mail a rozpíš čo požaduješ. Ak chcú zarobiť tak sa s tebou budú baviť.
Skúsim. Ďakujem za radu. Každopádne ak ešte niekto niečo nájde, bol by som rád, ak by mi to sem napísal. Ďakujem.Sarger napísal:V tom prípade im napíš mail a rozpíš čo požaduješ. Ak chcú zarobiť tak sa s tebou budú baviť.