Referendum o rodine

Diskusie na politické témy...

Zúčastníte sa na referende?

Áno a na všetky otázky odpoviem áno
22
16%
Áno a na niektorú z otázok odpoviem nie
13
9%
Áno a na všetky otázky odpoviem nie
3
2%
Nie
92
66%
Ešte neviem
9
6%

Celkom hlasov: 139

vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Referendum o rodine

Príspevok od používateľa vendo »

nahodou, zabavne citanie a celkom niektore veci triafa :)
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

seth82 napísal:Už som to tu písal X-krát, ale stále to zjavne nie je dosť.

Sexuálna výchova ako samostatný predmet NEEXISTUJE, NEEXISTOVALA a ministerstvo školstva nemá záujem aby existovala. Akékoľvek otázky týkajúce sa osnov a neviem čoho ešte sú teda totálne irelevantné, presne tak, ako celá tretia otázka v referende.

My sme mali sexualnu vychovnu, bolo to tusim ako doplnkovy predmet po vyucovacich hodinach. Dokonca na cirkevnej skole (cca rok 1994). Raz sa to ucilo s dievcatami, potom s chlapcami. Ale po dvoch vyucovacich hodinach to skoncilo, lebo niekto z rodicov spoluziaka-spoluziacky sa do toho obul.

Dokopy som sa na tej sexualnej vychove nic nedozvedel. Iba take sprostosti o ochlpeni a ze chlapom v puberte zacnu smrdiet nohy a o pohlavnych organoch.

A na vyucbu o sexe uz nedoslo, kedze to po dvoch hodinach skoncilo.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

tak myslím že by mohli byť aj na Zš jedným z povinne volitelných predmetov sexuálna výchova a protipól toho by mohol byť napr. šachový krúžok :smt033
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

LubosZ: To nebolo nariadením min. školstva, ale vtedy to malo niečo spoločné s tým rozdeľovaním škôl na cirkevné a štátne. Aj ja si to pamätám, pretože v tom čase som bol tiež na ZŠ cirkevnej. Lenže to nebol samostatný celoročný predmet, na ktorom by nám púšťali video o tom, ako sa sexuje, alebo by nás učili, ako sa navlieka kondóm...Boli to iba základné bludy, nejaký pokus, to je tak všetko. Neskôr to bolo priradené k iným predmetom.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

My sme tiez mali, ale to boli len nejake psychologicky co prisli a boli to nejake 3 - 4 hodiny.

Aliancia uz aj letaky hadze do schranok.
casedrix
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa casedrix »

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Toľko kravín, demagógie a klamstiev v jednom "liste" som už dlho nevidel, naposledy na tých letákoch v kostoloch od Pietruchovej. Ja nerozumiem, ako sa môžu títo ľudia stavať do akejsi pozície kazateľov morálky, keď takto "narábajú" s informáciami? Vraj "vážený sused"...Ten je susedom snáď polovice Slovenska. Klamári hnusní, horšia propaganda ako za komunizmu.

//boha jeho, dal tam aj kópie, tak nič.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Nie, bol to normalny letak, ani som to necital ked som to videl, aliancia za rodinu, ze preco 3x Ano a podobne blbosti.
casedrix
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa casedrix »

Aha, tak potom nič. Ten leták som dostal aj ja, ale dnes mi došlo aj to, čo bolo v tom blogu. K pravosti mena môjho údajného suseda len toľko, že google mi vyhodil ten blog ako štvrtý výsledok vyhľadávania (prvé tri boli odkazy na facebook a linkedin nejakého Američana) a podľa komentárov v blogu je údajne susedom min. krajských miest východného Slovenska a za seba môžem povedať Smižany (okres Spišská Nová Ves).

Zasa pochybujem, že to rozposielala Aliancia za rodinu, lebo oni majú aspoň toľko slušnosti, aby sa neskrývali za falošné mená a netvária sa, že sú moji susedia. O samotnom obsahu - opäť len prázdne reči na štýl "kto nie je s nami, je proti nám", ako keby som bol neviem aký hrozný človek LEN preto, že mám na vec iný názor. Proste úbohé.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Alinacia za rodinu sa snaží predať referendum cez jenu jedinú vec - emócie. Oni nemajú nič, žiadne argumenty pre referendum, ale snažia sa ako veľmi im záleží na rodinách a deťoch a snažia sa pohoršovať spoločnosť demagógiou najhrubšieho zrna, referenda sa nezúčastním ani keby tam dávali peniaze zadarmo.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pozerám tú reláciu na JOJke. Čo za kraviny tam popadali, to sa proste nedá ani slovami opísať.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Pascalwb napísal:Nie, bol to normalny letak, ani som to necital ked som to videl, aliancia za rodinu, ze preco 3x Ano a podobne blbosti.
ja som ten leták dostal v kine pri kúpe lístku (wtf?) a aj som ho zbežne preletel, že aké majú argumenty. Ak ho ešte máš, tak si ho prečítaj. Je to veľmi zábavné čítanie. Napríklad som sa tam dozvedel

"ak bude manželstvom aj napr. vzťah 2 mužov len kvôli ich citovej blízkosti, potom sa tým budú diskriminovať 3 priatelia či babička s vnučkou"
A prečo manželstvo muža a ženy nediskriminuje brata so sestrou ktorí sa nemôžu zobrať? Alebo dedka s vnučkou?

"nikto z nás si nemyslí, že jeho mama či otec boli zbytoční"

to nech sa idú spýtať do deckých domov alebo neúplných rodin, či naozaj nikto

"deti sa nemajú klamať, dieťa na biologii zistí, že nemá 2 otcov, ale musí mať mamu a otca"
a to, že namiesto sexuálnej výchovy im budeme hovoriť o bocianoch je v poriadku?

//edit: tu je aj v elektronickej forme: http://www.alianciazarodinu.sk/na-stiahnutie/
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Včera sa nám toto objavilo v schránke.. ffs.

Na prílohu je to veľké.
http://prntscr.com/60v9vt
http://prntscr.com/60vah4
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

LubosZ napísal:A na toto máte aký názor ? http://www.zachej.sk/produkt/7523/globa ... revolucia/
Komentar k tej knihe
Gabriela Kuby nie je teologička, je spisovateľka a publicistka. Avšak jej myšlienky a "pero" pri písaní nominovanej knihy riadil Duch svätý.
dost napoveda o obsahu :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Vysokoskolsky vzdelane, pracujuce, na verejnosti vystupujuce zeny, zastavajuce urcite managerske alebo riadiacie pozicie, ktore v istom obdobi zivota zrazu "osvietil duch svaty" alebo sa nazorovo radia k fundamentalnemu kridlu krestanov a z tohto titulu utocia na, ako to oni nazyvaju "gender ideologiu", su takym do oci bijucim paradoxom.

Je to podobne, ako ked niektore od paty az po oci zahalane moslimske zeny utocia na nase europske pro ludsky zamerane hodnoty a oznacuju ich za totalitu, pretoze vraj sa spravna moslimska zena citi dobre v burke, je to tradicne a spravne pre moslimske zeny uz niekolko storoci a kto nam dal pravo im diktovat, co mozu a nemozu nosit (v Europe)? alebo ako maju zit? pripadne, ked sa miesame do ich tradicneho sposobu zivota a moslimskym dievcatam tlacime do hlav, ze maju pravo sa vzdelavat ako muzi a potom sa same rozhodnut, ci chcu mat taky zivot, aky pre nich pripravili rodicia a tradicie. No na druhej strane sa tieto tradicne zijuce moslimske zeny nestitia proti nam pouzivat vyhody nasich "totalitnych" hodnot, slobodu prejavu, pravneho system... Pricom v ich domovine by take nieco bolo nemyslitelne, uz len z toho titulu, ze sa predsa jedna o zenu a nazor zeny nema hodnotu.

Preto ma dost zaraza spravanie zien "ktore osvietil duch svaty", v poslednom obdobi sa ich urodilo ako hub po dazdi. To si neuvedomuju, ze bez tej "gender ideologie" by nikdy nemali ani volebne pravo? A aj ked uz mali volebne pravo, tak sa zase objavili muzi a zeny, ktori a ktore tvrdili, ze to nestaci, ze sa neuspokoja so zenami ako druhotriednymi obcanmi. Ze aj zena moze byt silna, nezavisla, moze byt prinosna aj inak ako rodenim a varenim, ze ma zarabat rovnako ako muz na tej istej pozicii, ze je schopna riadit ludi pod sebou, dokonca aj muzov. A na druhej strane, ze aj muz nie je len nejaky robot, ktory nema emocie a za kazdej situacie sa sprava racionalne, pripadne ma pravo rozkazovat uz len z tej pozicie, ze je muz.

A potom sa objavia zeny, ktore cely svoj zivot z toho tazili. Boli vychovavane k nezavislosti, sile, k slobodnej volbe, dostali patricne vzdelanie, maju rovnake prava aj povinnosti ako muzi a potom k nim v urcitom momente zivota prehovoril Boh. A zrazu to vsetko, co ich vyformovalo, je cele zle. Samozrejme, ze neodidu niekde do kuchyn a nevedu zivot v sulade so svojimi novo nadobudnutymi tradicnymi hodnotami, ale ony budu na samotne zaklady europskej spolocnosti utocit tym, co ich cely cas formovalo a co z nich urobilo to, kym teraz su. Ako keby sedeli na konare stromu a pilili si ho pod sebou.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

@ephramko: suhlasim

Nie je gender ideologia a juvinelna justicia len hoax/urban legend?
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

preco by to bol hoax ? máš plno dôkazov o tom, ze to existuje ...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Je to hoax a dôkaz k tomu nie je.
Napísať odpoveď