Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
MFa
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa MFa »

//do prílohy

Stlac ctr+f, napis "štít" (a najde hadam vsetky vysklonovane tvary slova stitok) a mozes hladat. Prebehol som to a pise sa tam, co sa kontroluje. Ale tolko casu, aby som to lustil, zas nemam. Hadam Ti to aspon trosku pomoze. :)

//to si robis prdel, ze si mi vymazal link na pdf ulozene na nejakej stranke? Ale kvoli Dunlopovi som si dal tu namahu a stiahol to a opatovne upol sem.

//ziadnu prdel.Pravidla poznas a nieje to len tak z rozmaru.Subor z netu zmizne a Tvoj prispevok stati zmysel a inym to uz nikdy nijako nepomoze.
Prílohy
v_0705.pdf
(1.4 MiB) 39 stiahnutí
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ked uz rubete tak vysoko co taky range rover sport 2014 v allblack sexy vozenie, okolo 60k € nove auto s minimalnym najazdom treba kuk nemeckych dealerov
Erickk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Erickk »

O niekoľko mesiacov budem mať 18 a chcel by som pomaly nejako spracovať rodinu aby mi kúpili nejaké ojazdené auto do 2000€. Sám som hľadal autá, no moje znalosti v tejto oblasti sú nulové. Chcel by som nejaké menšie ojazdené auto s čo najnižšou spotrebou. Viete niekto poradiť?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

samozrejme, ze vieme :) akurat do Tvojich poziadaviek sedi velmi vela modelov... ak by sme vsak zostali pri co najnizsej spotrebe a rozpocte 2000e, ja by som vedel odporucit napr. Yaris... je to sice mala krabica, ale na kategoriu auta celkom pohodlna, spolahliva a v slusnom rocniku, do rozpoctu by si sa mal s odretymi usami vojst... litrovy motor nezerie nic, pokial nevyjdes von z mesta... podobne je na tom Fiesta, Punto apod., ale tam sa o komforte neda hovorit vobec...

ale odporucim Ti neist cestou najnizsej spotreby... na zaciatok pre zacinajuceho vodica bude uplne stacit felicia za par stoviek, diely mas zadarmo a spotreba pri novsich motoroch je priatelna... komfort je rovnaky ako u malych aut...

...popripade sa v rozpocte daju vybrat aj ine auta, ale to uz zalezi na dalsich poziadavkach, napr. komfort, vybava, priestrannost atd.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ked uz sme pri tych dieloch...kufor a blatniky sa nenajdu u niekoho na feliciu?
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Ak chces spotrebu, kup si feliciu lpg a si zahojeny. :) Okolo 1000€ zozenies v super stave. Mozno by si zohnal aj fobiu tak do 1800cca. Kamarat si nedavno kupil fobiu kombi 1.4 LPG vo velmi slusnom stave aj s nejakou vybavou za 1600€ a jazdi za 5€/100km. :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

treba porozmyslat ci sa oplati nejak extra riesit spotrebu. ci ti zozere 5.5 alebo 7 litrov je rozdiel ani ne 2 eura na 100km, ked najazdis mesacne 200-300 km tak to je krabicka cigariet a 2 piva.
Skor sa oplati zamerat na spolahlivost, v ramci normy bezpecnost.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

presne ako pise Fabo... plus za rok budes chciet aj tak nieco lepsie a budes tu krabicu predavat...

si mlady, kup si nejaku frajerinu, kym mas na to narok :D

// aha, co som nasiel, na toto budu baby letiet zarucene :D http://bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/318 ... 68882.html normalne sa aj mne paci, a to bavoraky neznasam, toboz este tieto vylietane
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Trussardi: díky za tip. Nad kúpu z cudziny som sa vôbec nezamýšľal. Oplatí sa odtiaľ nové alebo radšej jazdenka? (ako tam klesajú ceny?)
Zatiaľ to vidím na niečo v štýle landcruiser, pajero a pod. - so sklopenými zadnými sedadlami by to mohlo byť "akurvát." Ten range tiež neznie zle :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

stoporko: vzdy a v kazdom pripade sa viac oplati jazdenka, ci uz predvadzacka alebo auto od sukromnika :)
nath4n
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nath4n »

Nazdar, chcem kúpiť Škoda Superb a tak ma zaujíma réžia na toto auto :) . Zaujíma ma hlavne, že koľko treba dať za rozvody a podobné malé poruchy. Nemám nejako skúsenosti s takýmito autami. Doteraz som mal auto, ktoré som opravil spolu s kamarátom ale do tohoto nechcem veľmi vŕtať :) . Ani neviem či je to dobre položená otázka ale ide o to, že keď sa budem normálne správať k tomu autu či si vyžaduje niečo extra, či je poruchové a tak :) . Čítal som už veľa recenzii ale chcem vedieť názor niekoho skúseného :) . Páči sa mi motor 96KW 130 koní. Celkom dobrá spotreba :) . Mám na to rozpočet 6000€ a chcem ho doviesť z nemecka :) . Máte nejaké rady čomu by som sa mal vyvarovať pri tomto modeli? :) Ďakujem.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

do 6000e pravdepodobne zhanas prvu generaciu, to Ti rovno poradim nekupovat... inak rezia nie je draha, rozvody tiez nie, ale pri tych zavisi od konkretnej motorizacie a znacky... ceny k roznym motorizaciam si pozri napr. aj na autokelly... vyvarovat sa treba naftovemu dvaapollitru...
nath4n
Light Star
Light Star

A čo teda by si odporučil? Chcem niečo čo veľa nežerie, vyzerá rozumne, je priestorné. V mojom terajšom aute mám pokrčené kolená a zle sa šoférujú dlhšie trasy. Potrebujem to hlavne po meste a raz za mesiac do BA alebo KE. Hrozne sa mi páčia tlačítka na volante a chrómové oblúky budíkov, no nieje to podstatné :) . Kukal som aj nejaké FORDy ale oco nechce. Kukali sme Astru, Pasata, Mazda 3 ale neviem no :) . Tá Mazda mi nejako nereže vzhľadom :) . Ak by si mi mohol dačo poradiť, lebo naši sú len za nemecké autá alebo tú Mazdu :) . Už sme mali značky Škoda, Opel, VW a Fiat ale možno nieje na škodu skúsiť niečo iné :) . Neviem ale páči sa mi aj KIA, ale s tými nemám nejakú skúsenosť :) . Čo by si vybral ty? :) Ďakujem.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ked chces nieco vacsie tak Kia velmi nema co.

Ja by som predsa porozmyslal nad Mondeom, mozno Vectru? Ale to asi skor ne.
Accord neviem ci zozenies za tie peniaze ale porozmyslat mozes.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pokial najdes mondeo v dobrom stave kde si overis stav cerpadla, vstrekov a spojky tak je to velmi dobre vozenie, priestoru az az

//autoeditácia príspevku (08 Feb 2015, 20:36)
edit: samozrejme mk3..mk4 za 6 je samovrazda
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nath4n: moznosti je vela, ale ak si vyssi a chces trochu pohodlia, vykasli sa na tie hatche a pozeraj vacsie sedany a limuziny... chalani dobre radia, ale ak naftu, tak za mna nemecku, takze kludne zostan pri skode a pozri si nejaku dvojkovu oktaviu, v tomto rozpocte a pri tychto poziadavkach idealna volba... mondeo by bola moja druha volba, ale tam musis vediet vybrat motor...

to su volby rozumu. ale ak sa ale nebojis a veris si pri obhliadke, siel by som do E-klasse, ta vie v rozpocte ponuknut najviac... zacinaju na 5000, stocene to vsak bude vsetko... pozor na automaty, odchadzaju, zhanaj po repase alebo s manualom, tych je ale vo vacsich objemoch malo...

napr. http://mercedes-e-trieda.autobazar.eu/2 ... 23297.html
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

RATZI:konkretne kusok ktory su tu dal je od nas z dediny, neni to stocenka dotycny sa o auto pokial viem dobre stara
nath4n
Light Star
Light Star

Takéto luxusné autá radšej nie :) . Bojím sa keď sa to pokazí. Radšej asi Oktáviu alebo niečo také čo má originál kilometre a najlepšie s úplnou servisnou históriou :) . Iné varianty neviete? Skôr by som bral kombíka :) . Oktávia nieje škaredá ale ani ma neoslovila, taký neutrál :) . Tie Oply sa mi páčia celkom :) .
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Vsetky ochcavky, najma kombiky, maju sympatickych cca 90 000 nabehanych alebo potom zhruba 180 000. :D Netvrdim, ze ine sa nestacaju, ale tieto sa mega stacaju. Vylietany sluzobak s 800 000 daju trosku do pucu a predavaju to ako cukrik. Navyse sa ochcavky sialene kradnu, pokial sa nemylim su to najkradnutejsie auta u nas.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

bonno: no keby este zhodil z ceny, tak sa pren s odtahovkou prebehnem :P
Napísať odpoveď