DD-WRT
DD-WRT
Dam som si DD-WRT do mojho TP-LINK routra, a mam taky problem, ze vzdy ked spravim nejaku zmenu, napr. zmenim DHCP rozsah, alebo zmenim WAN IPcku, atd. ... tak sa po ulozeni zmien neviem dostat do routra. Musim spravit reset a az tak sa viem znova donho dostat. Stretli ste sa niekto s takymto problemom ?
IPcku odneho dostanem, ale neviem ho ani len pingnut.
IPcku odneho dostanem, ale neviem ho ani len pingnut.
Re: DD-WRT
Pretoze sa zrejme zmeni IP routra, maska alebo co, takze si na pc ako keby v inej sieti.
Praveze nie som, a to je na tom to najdivnejsie. Na router som dal IPcku 10.0.1.1 s maskou 255.255.255.0, zapol som DHCP, ulozil. Pripojil som sa na router, pocitac dostal IPcku 10.0.1.104, ale na router sa nedostanem ... ani ho nepingnem.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mal som podobný problém s dd-wrt a d-linkom, po každej zmene nastavení bolo treba spraviť krátky reset a vypnúť zo zástrčky, ale nevidel som to ako problém, koľkokrát robíš zmeny v routri ? raz ho nastavíš, trvá to trošku dlhšie ale potom to proste ide. Asi nejaký bug dd-wrt.
No ale reset mi zmaze nastavenia, nie ? Alebo aky je to kratky reset ?
Myslel restart.
Vdaka, pomohlo mi to 
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2015, 16:48)
Hm, ale objavil sa dalsi problem. Ked nemam heslo na WiFi, tak mi to ide vyborne. Akonahle nastavim nejake heslo, skusal som WPA Personal a WPA 2 Personal, tak ziadne zariadenie sa nepripoji. Notebook napise, ze zle heslo. Urcite davam dobre heslo.
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2015, 16:48)
Hm, ale objavil sa dalsi problem. Ked nemam heslo na WiFi, tak mi to ide vyborne. Akonahle nastavim nejake heslo, skusal som WPA Personal a WPA 2 Personal, tak ziadne zariadenie sa nepripoji. Notebook napise, ze zle heslo. Urcite davam dobre heslo.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
aky mas win na PC ?, pravdepodobne treba update ovládačov wi-fi.
Nebude to tym, nejde ma pripojit ani z mobilu, ani z druheho notebooku. Na inu wifi, z druheho routra, kde je WPA2 sa viem pripojit.