Zatiaľ len núdzová fotka, viac ich je v téme "Chcem kúpiť auto" - post2141732.html#p2141732
Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
V piatok som bol pri Ostrave kúpiť svoje prvé vlastné auto BMW 530d E61 - 160 kW, ktoré som mal už nejakú dobu vyhliadnuté. Zatiaľ som spokojný, je to trošku výkonnejšie ako náš rodinný Touran (77 kW), na ktorom som jazdil doteraz
Zatiaľ len núdzová fotka, viac ich je v téme "Chcem kúpiť auto" - post2141732.html#p2141732
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
pekne sa to rozrastá v okolí NR. 
No ja sa ale väčšinou vyskytujem v okolí Brna 
-
Scorpion90
King
Tak aj ja sa pochvalim novym prirastkom. Sice to nie je Bugatti ani Lamborgini ale tak nie kazdy z nas moze byt uspesny podnikatel ako sa tu par anonymov prezentovalo. Ani na ropny vrt na zahrade som zatial nenarazil, takze musi mi stacit Golf.. 
1 500 prispevok
-
guess.whoo
Redeemer
-
RATZINGER666
Darca
chalani, papieriky ste zabudli 
-
Scorpion90
King
guess: mam, ale vy ste tu banda nedoverciva, tak som dal radsej golfa, lebo isto by mi tu nik neveril
. Nevedel som, ze este aj pred neho mam dat listocek 
-
guess.whoo
Redeemer
papierikom som nechcel kazit foto..inak ma 380 koni a specialnu upravu od šaniho zo žemberoviec
veru je tu banda nedoverciva
veru je tu banda nedoverciva
-
vladenko007
VIP
guess.whoo to je aký ročník?
inák len tak mimochodom pjekný je ten Fordík.
inák len tak mimochodom pjekný je ten Fordík.
-
guess.whoo
Redeemer
2006, titanium X 85kw 6kvalt
dik
dik
gulu mas odnimatelnu?
-
guess.whoo
Redeemer
hej odnimatelna, ale citim sa s nou bezpecnejsie na parkoviskach a kazdy den mam zapojeny vozik **if you know what I mean**
-
audiotrack
VIP
od dnes táto fiesta, r.v. 2009, 52 000km (fotky z inzerátu, ešte som nemal čas nafotiť nakoľko vonku prší ako drbnuté)
Pekne auticko, aku motorizaciu?
Akurat by som nevedel prekusnut ten interier, ten sa mi moc nepaci. Kilometre su realne na takmer 6-rocne auto?
Akurat by som nevedel prekusnut ten interier, ten sa mi moc nepaci. Kilometre su realne na takmer 6-rocne auto?
-
RATZINGER666
Darca
melonSVK: je to mestske auticko, kilometre su v pohode... a keby ich malo aj dvakrat tolko, nie je to jedno?
-
guess.whoo
Redeemer
audio daj potom feedback ako sa ti ovlada klima pod tym vyklenkom, inak pekny kusok. vitaj v klube 
-
audiotrack
VIP
klíma je automatická, takže tam nejaké ovládanie ani neriešim. Stlačenie niektorého gombíku pre ohrev okna či sedačky je to najmenej, tam ten "výklenok" vôbec neprekáža. Je to vcelku ergonomické, možno na fotke to pôsobí zašito ale prístup je k tomu z radiacej páky veľmi dobrý.
kilometre podľa rôznych tých webov overovania stk sedia, taktiež sedia podľa servisnej knižky. A aj im celkom verím, to auto je bez jediného škrabanca, asi sa na ňom moc nejazdilo. Ja som za rok prešiel 7 tisíc, takže ak to mal niekto na mesto a nie na cestu do práce, je to úplne reálne.
a motor je tam 1242cm3, 60kW (82PS) benzín. Ono trošku som sa bál toho malého objemu, ale dialnice nejazdím a po meste a mimo mesto ide lepšie ako moje doterajšie 1.6, 66kW (90PS). Tam totiž ide aj o hmotnosť, sprevodovanie a podobne, takže celkový pocit z jazdy, zrýchlenie a pod je pre mňa úplne vyhovujúce a aspoň mám o dvacku nižšiu poistku + nižšiu spotrebu
kilometre podľa rôznych tých webov overovania stk sedia, taktiež sedia podľa servisnej knižky. A aj im celkom verím, to auto je bez jediného škrabanca, asi sa na ňom moc nejazdilo. Ja som za rok prešiel 7 tisíc, takže ak to mal niekto na mesto a nie na cestu do práce, je to úplne reálne.
a motor je tam 1242cm3, 60kW (82PS) benzín. Ono trošku som sa bál toho malého objemu, ale dialnice nejazdím a po meste a mimo mesto ide lepšie ako moje doterajšie 1.6, 66kW (90PS). Tam totiž ide aj o hmotnosť, sprevodovanie a podobne, takže celkový pocit z jazdy, zrýchlenie a pod je pre mňa úplne vyhovujúce a aspoň mám o dvacku nižšiu poistku + nižšiu spotrebu
No uz par rokov mam VW Golf 1.4 16 V a som s nim spokojny i ked do buducna poskulujem po bavorskej vrtulke:-)
-
Fabo
Hardcore addict
Joj, velmi rychlo to mazete, clovek sa chce pred koncom sichty pobavit a nic