8/10
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Taktiez hodnotim John Wick ako prekvapenie roka, nesiel som do toho s ocakavaniami, prijemne prekvapil, jednoducha zapleka, celkom paradne spracovane fight/shooting sceny, velmi sa mi to pacilo, pripomenulo mi to trosku Liam Neeson father style akciu 
8/10
8/10
American Sniper http://www.imdb.com/title/tt2179136/?ref_=fn_al_tt_1 vojnové filmy moc nemusím a tento nebol výnimkou, takže som nemal prehnane vysoké očakávania a dobre som urobil... kto si nechce pokaziť zážitok s filmu nečítajte spoiler !!! film však ako celok ušiel, nenudil som sa pri tom, no do poslednej tretiny som tomu moc neveril, ale koniec to napravil, takže tomu dám 7,5/10
Spoiler
lebo 80% filmu je predvídateľných a niektoré scény sú tam dosť prihlúple, ako napr. pozvanie na večeru, keď vedia, že oproti sa skrýva tucet atentátnikov a oni si tam urobia také malé vďakyvzdanie, alebo pasáž, kde sa pridá ostrelovač k svojej rote a keď dôjde k prestrelke, tak z 10 po zuby ozbrojených amíkov striela len on, no a na konci to zaklincoval tým sejmutím toho snajpera z 2km, priamo medzi oči, pričom v tom hladáčiku videl akurát tak dom kde bol ten ostrelovač, plus dej taktiež nebol nič moc, pár wtf scén kde sa preskočí pár rokov mihnutím oka
Pozrel som na zaklade tvojho odporucania, a odporucam dalej vsetkym, ktori sa aspon trocha zaujimaju o sukromie v oblasti technologii, pripadne o medzinarodnu politiku.Prioritas napísal:Citizenfour
9/10
ok pozrel som si Equalizer a musim povedat ze po tomto sa mi John Wick zda slaby odvar 
takto to ma podla mna vyzerat, velmi dobry film a dlho sa mi nestalo aby som aj po skonceni filmu a titulkach nechal VLC zapnute a vypocul si OST
a final epic scene...
jedine co sa mi nepacilo bola rola Chloe Moretz, nie ze by sa mi nepacila ona, ale ta rola, hlavne na zaciatku jej nesedela, na konci to uz bolo o inom, to uz bola ona
9/10
ale nie je to pre kazdeho
takto to ma podla mna vyzerat, velmi dobry film a dlho sa mi nestalo aby som aj po skonceni filmu a titulkach nechal VLC zapnute a vypocul si OST
a final epic scene...
jedine co sa mi nepacilo bola rola Chloe Moretz, nie ze by sa mi nepacila ona, ale ta rola, hlavne na zaciatku jej nesedela, na konci to uz bolo o inom, to uz bola ona
9/10
ale nie je to pre kazdeho
-
guess.whoo
Redeemer
zdielm tvoj nazor, equalizer o level vyssie
-
MP4-27
Guru wannabe
Fifty Shades of Grey - z donutenia som musel ist
..v kazdom pripade som od filmu necakal absolutne nic, co som aj dostal
film ktory sa da ako tak pocuvat ale sledovat uz nie...dejovo film zacina 5min pred zaverecnymi titulkami dovtedy su to randomne scenky
ale musim povedat ze sem tam som sa kvalitne zasmial a je tam jedna fakt dobra scenka ktoru si chcem v reale vyskusat s frajerkou
...ale zas tak zle to nebolo 5/10
"50 odstínů šedi je považováno za romantiku, protože tam je muž miliardářem. Kdyby bydlel v obytném karavanu v lesích, jednalo by se o nový díl Odložených případů." 
-
vladenko007
VIP
Welcome to the Punch - Vítejte v Punchi - Chceš pěstí?
http://www.csfd.cz/film/304480-chces-pesti/
Náhodou sa mi dostal do rúk tento film. Celkom slušné akčné krimi. Nieje to pre každého ale ja takéto filmy môžem.
Za seba 7,5/10
http://www.csfd.cz/film/304480-chces-pesti/
Náhodou sa mi dostal do rúk tento film. Celkom slušné akčné krimi. Nieje to pre každého ale ja takéto filmy môžem.
Za seba 7,5/10
-
axxis
Addict
Vcera som bol na Kingsman.
Svizne, prijemne a vtipne. Akcne sceny podobne Johnovi Wickovi akurat niekedy viac komixove. 8,5/10
Svizne, prijemne a vtipne. Akcne sceny podobne Johnovi Wickovi akurat niekedy viac komixove. 8,5/10
Whiplash - uz chapem preco ten film vzal 3 oscarov za najlepsiu hudbu, strih a muzsky vykon vo vedlajsej ulohe 
Moj pocit z filmu:retkvic napísal:American Sniper http://www.imdb.com/title/tt2179136/?ref_=fn_al_tt_1 vojnové filmy moc nemusím a tento nebol výnimkou, takže som nemal prehnane vysoké očakávania a dobre som urobil... kto si nechce pokaziť zážitok s filmu nečítajte spoiler !!!film však ako celok ušiel, nenudil som sa pri tom, no do poslednej tretiny som tomu moc neveril, ale koniec to napravil, takže tomu dám 7,5/10Spoiler
lebo 80% filmu je predvídateľných a niektoré scény sú tam dosť prihlúple, ako napr. pozvanie na večeru, keď vedia, že oproti sa skrýva tucet atentátnikov a oni si tam urobia také malé vďakyvzdanie, alebo pasáž, kde sa pridá ostrelovač k svojej rote a keď dôjde k prestrelke, tak z 10 po zuby ozbrojených amíkov striela len on, no a na konci to zaklincoval tým sejmutím toho snajpera z 2km, priamo medzi oči, pričom v tom hladáčiku videl akurát tak dom kde bol ten ostrelovač, plus dej taktiež nebol nič moc, pár wtf scén kde sa preskočí pár rokov mihnutím oka
Spoiler
Tak pozrel som si to aj ja, mna celkom vojnove filmy zaujimaju ak to nie je film ala Chuck Norris, kde jeden vojak vystriela 500 nepriatelov sam a pod., ako opisuje retkvic boli tam scenky, ktore boli dost divne a v ozajstnej situacii by sa na 99% nestali (ako napr. ta vecera, v pohode si tam spali a pod.), ale zase popri filme som si to az tak neuvedomoval, bol to celkom putavy dej tak som nejak nerozmyslal nad tym, co je realne a co velmi nie. Necital som o tom filme dopredu, takze mi nejako nedoplo, ze to je film nahrany podla skutocnej osoby a podla skutocneho pribehu, to mi potom celkom zmenilo pohlad na ten film a trosku som sa zamyslal nad tym, ze ti vojaci, ktori sa vratia relativne zdravi a zivi maju z toho potom ozaj nocne mory, psychicke problemy a pod., co tam v tom filme bolo aj naznacene - napr. ked sa vratil z druheho turnusu a bol doma s detmi na dvore, deti sa hrali so psom a pes potom prevratil dieta na chrbat a zacal ho olizovat, proste pes sa iba hral a Chris hned vybehol na toho psa, spacifikoval ho a isiel ho uz zabit, keby ho nestopla manzelka. Tiez podobna situacia ako sedel na schodoch pri dome a sused nastartoval kosacku, Chris sa hned strhol a skryl sa - uz si myslel, ze to je nepriatelske vozidlo. Tiez tam bola podobna scenka s vrtackou.. A nakoniec filmu ked uz bol z vojny doma a neplanoval sa tam vratit mi ho prislo celkom luto, ze co vsetko si odzil, ze mal peknu rodinku a mohol si uz len uzivat tvrdo zarobene peniaze a rodinu, tak nejaky psychopat, ktoremu chcel pomoct ho odbachol v aute... To mi ho prislo fakt dost luto.
P.S. Pre karmistov - su ludia (ako ja), ktori si radi precitaju pribeh filmu pred tym, nez si ho pozru - aby mi to potom davalo zmysel pripadne aby som si vedel spojit nejake fakty (napr. ako ja som nevedel, ze je to podla skutocnej udalosti) a podobne. Aby ste mali dusicky na pokoji dal som to do spoileru, ale divim sa, kolko je tu neprajnikov a ludi, co si honcuju ego nad vyskou karmy.
Tiez som pozeral American Sniper vcera, akoze oskarove to moc nebolo, ale film to bol dobry, par scen mi tam vadilo, hlavne ta zbytocna lacne vyzerajuca slow mo letiaca gulka.
Spoiler
Nejak som este nestudoval pozadie, ale ten co ho zabil trpel PTSD, cize mu asi preplo v ten moment. Tiez som nevedel nic dopredu a celkom ma to prekvapilo.
A trochu od veci,ale ten Americky patriotizmus je miestami dost smiesni.
A trochu od veci,ale ten Americky patriotizmus je miestami dost smiesni.
-
MP4-27
Guru wannabe
Big Hero 6 - Skvely animak a zasluzeny Oscar!! 9/10
Po dlhej dobe čo som sa na to chystal som videl noe no a film taká oddychová vec čiže neurazi a potom 3 dní na zabitie s costnerom to bol v celku fajn film ja som sa bavil
-
Yos
Professional
Whiplash
Film plný výnimočnej hudby, dych berúceho príbehu, nečakaných rozhodnutí a spektakulárneho hereckého výkonu Simmonsa u mňa vytvoril nezabudnuteľný zážitok. Film určený pre každého diváka si vytvoril vysoké miesto medzi najlepšími filmami, aké som videl. U mňa jednoznačne film roka, Oscar by mal jednoznačného víťaza.
9,5/10
Film plný výnimočnej hudby, dych berúceho príbehu, nečakaných rozhodnutí a spektakulárneho hereckého výkonu Simmonsa u mňa vytvoril nezabudnuteľný zážitok. Film určený pre každého diváka si vytvoril vysoké miesto medzi najlepšími filmami, aké som videl. U mňa jednoznačne film roka, Oscar by mal jednoznačného víťaza.
9,5/10
American Sniper
Filmy so sniper tématikou mám rád, preto som sa tešil ako malý chlapec, keď som videl trailer. Tých pár nepochopiteľných momentov tam bolo, ale v eufórii som ich prehliadal. Film bol fajn, rýchlo ubehol a koniec ma normálne dojal. Hodnotenie sem dávať nebudem, lebo u mňa sa zaradil medzi filmy, ktoré si pozriem opakovane.
// mínusová karma ? Seriously ? ...
Filmy so sniper tématikou mám rád, preto som sa tešil ako malý chlapec, keď som videl trailer. Tých pár nepochopiteľných momentov tam bolo, ale v eufórii som ich prehliadal. Film bol fajn, rýchlo ubehol a koniec ma normálne dojal. Hodnotenie sem dávať nebudem, lebo u mňa sa zaradil medzi filmy, ktoré si pozriem opakovane.
// mínusová karma ? Seriously ? ...
THE INTERVIEW
Kontroverzny film o Severnej Korei. Neskutocne primitivne, par vtipnych momentov tam bolo, ale ak by som mal zvolit nejaky typicky "americky primitivny film" tak volim jednoznacne toto.
Kontroverzny film o Severnej Korei. Neskutocne primitivne, par vtipnych momentov tam bolo, ale ak by som mal zvolit nejaky typicky "americky primitivny film" tak volim jednoznacne toto.
Still Alice - velmi dobra drama o profesorke ktorej diagnostikovali Alzheimera. Dojemne zobrazuje vsetky stadia choroby.
Jupiter Ascending - velmi slabe sci-fi. Vyhodene peniaze za listok do kina. Siel som tam koly efektom, ale ani tie to nezachranili. Priliz vela gycu a Mila Kunis sa tam maximalne nehodi.
Jupiter Ascending - velmi slabe sci-fi. Vyhodene peniaze za listok do kina. Siel som tam koly efektom, ale ani tie to nezachranili. Priliz vela gycu a Mila Kunis sa tam maximalne nehodi.