Ja zas naopak, 2x som reklamoval vec, ktoru som kupoval cez inzerat a nikdy nebol s reklamaciou problem. Chlapik len prepisal meno, mail a telefon, vobec neriesil, ze faktura je na uplne ine meno.Runes napísal:otazna je zaruka, a ked to odnesies do alzy tak ti to pravdepodobne nevydaju, ja som kupoval cez kamarata notebook a ked sa pokazil dal som ho do servisu v alze ta mi ho nechcela vydat nakolko na fakture nebolo moje meno hoci na preberaku do servisu vsetky kontakty na mna aj oreginal faktura.
alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
-
phatres1994
Star
Zaniesol som to pred tyzdnom, na vydajke...resp doklade o reklamacii uviedli moje meno ako kontaktnu osobu, tak snad s tym problem nebude.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kufor napísal: Ja zas naopak, 2x som reklamoval vec, ktoru som kupoval cez inzerat a nikdy nebol s reklamaciou problem. Chlapik len prepisal meno, mail a telefon, vobec neriesil, ze faktura je na uplne ine meno.
Zabudol som opomenut jednu dolezitu vec a tou je ze cez kamarata som to kupoval na jeho firmu aby to bolo bez dane, pri kupe takto tam musi ist on alebo jeho otec teda tak to byvalo lebo v alze bolo na tu firmu povolene predavat len im dvom pokial sa neplati dan. Neviem ako to presne funguje teraz no kazdopadne toto je asi doelzity fakt
-
phatres1994
Star
tak isto to bolo kupovane na firmu....na blocku je ico...pytal som sa preto pracovnika a povedal mi, ze s tym nebude ziaden problem, akurat ma upozornil nato, ze to moze presiahnut 30 dni, kedze to je na firmu...no o probleme s vydajom mi nevravel nic. Tak snad sa nevrati dana vec povodnemu majtelovi 
-
Runes
Addict
Hmm
vtedy vravim nechceli mi dat, volal som kamosovi musel dojst on a hned mu to dali a on mne hned do ruky
ono asi daky predpis na to bude akurat to uz asi neriesia 
-
phatres1994
Star
tak isto neviem, nehadam, preto sa tu informujem. Este mi nic nedali, napisem potom ako to dopadlo. Vyrobok ktory som reklamoval tu nema servis, zvyknut to vtedy posielat do zahrinicia, alebo menia kus za kus, ci dokonca radsej neakceptuju reklamaciu? 
ad alza
bol som tam osobne, do 28 sekund som odchadzal bez tovaru a s hotovostou takze ako ste pisali, radsej osobne
bol som tam osobne, do 28 sekund som odchadzal bez tovaru a s hotovostou takze ako ste pisali, radsej osobne
ako funguje reklamácia v alze, pokiaľ by som kúpil tovar z druhej ruky - komplet príslušenstvo + doklad ?
Iba doklad a reklamovany predmet, prislusenstvo netreba.
mne ide o to, že napr. ak by som to šiel reklamovať, či nebude tá reklamácia vedená pod "účtom" predošlého majiteľa, kde má uvedený jeho mail, číslo a pod.
Tam staci pri reklamacii povedat svoje meno, mail a cislo..
ale boli tu uz aj pripady kedy sa pri reklamacii uviedlo meno toho, co tovar reklamuje a po oprave ho chceli vydat iba cloveku, ktoreho maju oni uvedeneho pri objednavke, ale myslim ze v tomto pripade islo iba o demenciu personalu ..
post2144229.html#p2144229
post2144229.html#p2144229
-
Runes
Addict
hej to bol moj pripad ale potom som v dalsom prispevku pisal ze sa jednalo o nakup na firmu bez DPH takze to mohol byt kamen urazu. BTW co takto napisat rovno alze ??? 
tam by to trvalo niekoľko dní, cez ten ich kontaktný formulár (vlastná skúsenosť). Potreboval som to vedieť čím skôr, aby som sa vedel zariadiť.
Predsa tu má dosť ľudí skúsenosti čí už s nákupom alebo reklamáciou.
Predsa tu má dosť ľudí skúsenosti čí už s nákupom alebo reklamáciou.
-
hojko
Site Admin
Tak tam zavolaj, ked sa ti nechce cakat na mail.
Vyššie som už odpoveď dostal, to mi postačí, ďakujem.
-
phatres1994
Star
tak isto som bol zvedavy, no siel som sa rovno pri podani reklamacie opytat, kedze tovar bol rovnako brany na firmu ako kolega vyssie pise. Uviedli ma ako kontaktnu osobu a tym to haslo, ze to je v poriadku. Lenze uz viac krat som videl ako s tym ludia maju problem a veci na firmu odovzdaju len majtelovi co je na papieri. Tak teda doteraz neviem, v kazdom pripade moja reklamacia tohto tyzdna konci, kedze prejde 30 dni a maju sa mi ozvat, no ako som pozeral na tovar brany na firmu tato lehota nespada. Po uplynuti 30 dni im volat, ci ist na pobocku? Kedze stav reklamacie neustale vypisuje len u autorizovaneho servisu. Vdaka.
Ako pises - bolo to brane na firmu a tak maju na vybavenie reklamacie "nevyhnutne potrebny cas"... Zavolat im mozes no s najvacsou pravdepodovnostou ti povedia ze je to v servise...
-
phatres1994
Star
takze to nemam ako urychlit, postrasit? Je mozne ze to bude kvazi v servise aj 3 mesiace? Ako to od nich potom vymahat?
A co by si chcel vymahat? Ako pises, maju to tam necely mesiac a aj z vlastnej skusenosti viem ze reklamacie vybavuju viacmej za cca mesiac. Ostatne zalezi len na alze, ak ti vyjde v ustrety a ponukne ti nieco ine v pripade ze by oprava trvala dlho.