To je diagnoza ochcavky tdi a iluzie o vykone. Majitelia si to zvycajne kupuju, aby boli originalni.
Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
Uz som to raz napisal a asi sa v tom niekto nasiel, kedze som za to dostal K-.
Ale je mimoriadne aktualne to napisat este raz:
guess.whoo to je tiez ta vyssie spomenuta octavkova diavnoza [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mustafa: Len ta chcel vyskolit, asi si poriadne nechodil do autoskoly a nepoznas dobre znacky 
-
guess.whoo
Redeemer
no presne, idealne ked ides obiehat kamion po cca 10-15 km co sa za nim vlecies. vychytis spravnu chvilku, vyratas, ze to vyjde a ten kar zacne zrychlovat aj ked ide oproti auto lebo som sa zrejme dotkol jeho citov
V momente by som takeho blbca vybrzdil predpis nepredpis. Este som takeho exota nastastie nestretol ale typujem ze by som vybuchol do nepricetnosti.
-
guess.whoo
Redeemer
napr. ked ja idem na nasej felde a vidim, ze sa niekto ponahla alebo proste ide rychlejsie (90% aut) tak ked protismer volny tak sa stiahnem, spomalim a bliknem mu. toto je podla mna normalne. ale este som nezazil, ze by to spravil nakladiak, autobus alebo kamion
Nakladiaky a traktory pomerne casto bliknu, aby si ich mohol obehnut. Teda tam u vas asi nie, no tu na juhu bezna zalezitost.
Co sa tyka zrychlovania obiehaneho auta pri predbiehani, stava sa. Je to fest neprijemne, no treba si podradit a obehnes ho ako nic. Nebezpecne je to od tych 130km/h vyssie kedy uz to auto zrychluje pomalsie. Celkovo so slabsim autom si treba 2x rozmysliet, ci to stiham.
Co sa tyka zrychlovania obiehaneho auta pri predbiehani, stava sa. Je to fest neprijemne, no treba si podradit a obehnes ho ako nic. Nebezpecne je to od tych 130km/h vyssie kedy uz to auto zrychluje pomalsie. Celkovo so slabsim autom si treba 2x rozmysliet, ci to stiham.
A clovek by si povedal, ze vyse 20 rocny by uz mohli mat rozum...
-
audiotrack
VIP
160 cez obec, a prásknuť do betonoveho stlpu, to je už pomaly na darwinovú cenu. Ale mňa pobavil aj postoj polície: "Na miesto bol privolaný aj znalec z odboru dopravy. Polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie". Sú len dve možnosti - obvinia stlp, alebo mrtvolu
Este "stastie" ze to praskli do stlpa a nie do ineho auta...
160 na 50ke? To mozeme byt len radi, ze si uz nezajazdi a hlavne ze neublizili nikomu cudziemu. A spolujazdci v tom tiez nie su nevinne, na podporovanie takej jazdy treba viac odvahy ako na dohovorenie vodicovi.
To je v prdeli, traja chalani zomreli len tak, pre úplnú kktinu, pre frajerinu.
Pre každého podobného sa dá povedať len jedno, treba si uvedomiť čo robím, lebo za chyby za volantom v takýchto rýchlostiach sa platí životmi. Každopádne, nech im je zem ľahká.
Pre každého podobného sa dá povedať len jedno, treba si uvedomiť čo robím, lebo za chyby za volantom v takýchto rýchlostiach sa platí životmi. Každopádne, nech im je zem ľahká.
tak to musela byt drsna skupinova samovrazda 
inak ale na to, ze sli 160, vyzera to auto celkom dobre, od B stlpika neporusene
inak ale na to, ze sli 160, vyzera to auto celkom dobre, od B stlpika neporusene
Vyzera dobre az na to, ze motor v priestore prednych sedadiel
A hlavne pri tom stlpe je betonovy mur, bez ohladu na poskodenie auta by nemali sancu prezit, pretoze zastat na metri zo 160 km/h je proste istota.
Nie nadarmo si adminom - prekukneš totiž hneď každého diskutujúceho.hojko napísal:Mustafa: Len ta chcel vyskolit, asi si poriadne nechodil do autoskoly a nepoznas dobre znacky
Dalsi pacient 
http://vas.cas.sk/clanok/11273/policajt ... vcana.html
Paci sa mi najma logika autora, ked premazal jedine znacku toho "jazdca" a ostatne nechal...
http://vas.cas.sk/clanok/11273/policajt ... vcana.html
Paci sa mi najma logika autora, ked premazal jedine znacku toho "jazdca" a ostatne nechal...
-
RATZINGER666
Darca
...zeby uz jimmy predsalen kupil to SLK? 
Este to aj uploadne pod svojim Gplus kontom, to budu mat hyeny z Markizy a JOJky lahku robotu