multifunkcna atramentova/laserova tlaciaren za +-100€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ONdr3j
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

multifunkcna atramentova/laserova tlaciaren za +-100€

Príspevok od používateľa ONdr3j »

Zdravim

kedze na mojej 6 rocnej MFT treba vymenit tlacovu hlavu tak potrebujem poradit s kupou novej MFT
teraz mam Canon MP610
http://www.canon.sk/For_Home/Product_Fi ... XMA_MP610/

cize nova by mala mat minimalne taka parametre ako tato moja terajsia, cize automat. obojstranny tlac, tlac kvalitnych foto (samozrejme v ramci ceny, vsak viete ako to myslim), potlac CD/dvd, LCD, pamatove karty a pod
co sa tyka konektivity tak staci aj USB ale do buducna by to mohlo mat aj LAN (ale nieje podmienka)

co sa tyka znacky mi je to teoreticky jedno, no proste kvalitna tlaciaren za +- 150€ (da sa ist do tych cca 200€

Vdaka :)

//autoeditácia príspevku (16 Mar 2015, 17:03)
vyuzijem svoju staru temu
potrebujem tiez multifunkcnu tlaciaren pre kamarata do 100€, na znacke nezalezi
najde sa nieco dobre do tych 100€?
martin67
Amateur
Amateur

Re: multifunkcna atramentova tlaciaren do 100€

Príspevok od používateľa martin67 »

prisetri a za 150 - 200 kup brother
ONdr3j
Professional
Professional

Re: multifunkcna atramentova tlaciaren do 100€

martin tolko do toho asi neda a uz rozmysla aj nad laserovkou (asi len ciernou), cena ostala taka ista, najde sa nieco?
heker
Redeemer
Redeemer

Re: multifunkcna atramentova/laserova tlaciaren za +-100€

Príspevok od používateľa heker »

Ciernobiela laserovka Xerox, teda multifunckne je na Alze, cena okolo 105 eur. Velmi slusna volba.

V podobnej cene su Samsungy s problematickymi ovladacmi alebo HP co ma odkyty zasobnik papiera na ktory sada prach a pri tlaci ide vsetko do tlaciarne. Detto Canon.

edit - Xerox, uz som to doplnil
ONdr3j
Professional
Professional

heker co mas presne na mysli ? Xerox WorkCentre 3025BI, Canon i-SENSYS MF3010 alebo Brother DCP-L2500D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Xerox WorkCentre 3025BI - obojstranna tlac, lan, wifi, bezchybne ovladace, cena, funkcnost. Doma asi nikto nesleduje, ze ci za 50 eurovy toner vytlacis 1500 alebo 1650 stran. Cena tlace je okolo 3,3 centa na stranku. Ano, najdes aj lacnejsie tlace, aj drahsie, otazne je ako to vsak celkovo funguje. Ak mam kupit Samsung SL-M2070W co stoji o 10 al. 15 eur viac, prasi sa mi na papier a tym sa tlaciaren nici, tak sa mozem vykaslat na to, ze ta tlaciaren ma NFC, ktore aj tak nevyuzijem, pricom ich toner stoji 46 eur na 1000 stran 4,6 centu alebo potom 62 eur na 1800 stran (3,4 centu strana). Samsung je sice pekna, nabita funkciami, ale tlac je drahsia, ma odokryty papier a hlavne ma katastrofalne ovladace. Vsak si precitaj recenzie na Alze k tomu Samsungu a utvor si svoj nazor. Brother DCP-L2500D nevyzera vobec zle, maly toner je na urovni Xeroxu, drahsi za 66 eur na 2600 stran (2,5 centu strana), ale pozor, tu Brother predava samostatne toner a valec, valec na 12 000 stran stoji 76 eur.
ONdr3j
Professional
Professional

ok, dik tak mu odporucim ten xerox
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Xerox WorkCentre 3025BI - Kupil som Xerox WorkCentre 3025BI, ktory sa spomina. Zasobnik nie je skryty, hoci sa tvari ako ten u HP tlaciarni, kde sa otvoril, vlozil papier a zasunul. Takze na papier sa tlaci. BI ma len WIFI, az verzia NI ma LAN. Inak nemam co vytknut, urcite lepsie ako moja stara HP LaserJet 1160, ktora ma vari 8 ci 9 rokov a uz sa jej niekedy nechce ani papier vziat, pripadne tlacit. Drivre na Win7 SP1 64bit bez problemov, tusim ju naslo automaticky cez Windows Update. Aj napriek tomu som si vsak stiahol subor ovladacov z oficialnej stranky Xeroxu, nieco okolo 220MB, par klikov a vsetko nainstalovane.
Napísať odpoveď