Chcem kúpiť auto
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
fofo I, fiesta 3, ceciky, corolly, hocico...
chcel by som sa opytat co hovorite na auto Ford Focus rocnik 2009 najazdenych ma asi 120000km a je za cenu 5500 zaujimalo by ma ci sa mi to oplati kupit a vsetko co mi k tomu mozete povedat ide 1,6ku
-
guess.whoo
Redeemer
nemyslel som nove, dvojrocne uz zmestis do rozpoctuschmeter napísal:ix20 je už nad rozpočet ako tak pozerám
feldu na plynLubenečko napísal:Auto pre 50-60 ročného, - krátke vzdialenosti 10-20km, prevažne okresky a kúsok mesto.
Doteraz mal škodu 120, takže polepší si asi vo všetkom. Rozpočet tak 1500-2000€.
Niečo spoľahlivé, pohodlnejšie, lacné na údržbu ...
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2015, 14:05)
resp ak ktosi čosi máte v tej cene, píšte kľudne sem alebo do SS
Za 2000 kupis ovela lepsie auto ako rakvu na kolesach (Feldu). To uz radsej Fabiu 1.4 MPI, ale su aj lepsie moznosti (vid. vyssie).
Zaujímave ako je v tvojom ponímaní Felda rakva na kolesách ale zároveň odporučíš Fabiu - druhú rakvu na kolesách. Tie autá sú oba papier. Tá Felda ak to bude 1.6 bude aspoň svižnejšia.
-
Fabo
Hardcore addict
Fabia je o desat rokov mladsi model. Je tam teda dost podstatny posun v bezpecnosti, jak pasivnej tak aktivnej.
zdar chlapi, co hovorite na 2.0 MZR DISI s automatom v mazde 6?
-
RATZINGER666
Darca
Alfu GT 2.0JTS 2004 striebornu niekto nechce? slusny stav po komplet repase motora a inych veci, potrebne investicie do karoserie po jednom vandalovi, potrebna vymena jednej cievky... s tymto motorom zacinaju na 4000-5000e, cena 2200e...
ratzi: nejake foto?
ked nechces verejne, tak ss
-
RATZINGER666
Darca
iba verejne, SS ja nepisem, ale odpisem sem az zajtra...
-
Fabo
Hardcore addict
akurat rano som za jednou isiel, zpredu pekne auto ale ten zadok... ten sa im nepodaril...
-
RATZINGER666
Darca
poskodene 4 diely, ukradnute jedno koleso, momentalne na jednej rezerve, uplne nove pneu, 190kkm... na poslednej fotke vidno povodny stav...
auto je kamaratove, poznam ho...
auto je kamaratove, poznam ho...
Seruste, prosím o vaše rady - na 18tku si plánujem kúpiť ojazdené auto, zhruba do 2800 eur, ktoré mi na začiatok postačí do mesta + víkendové výlety na vidiek... nechcem presiahnuť hranicu 150,000km, ročník nad 2002. rád by som niečo spoľahlivé, a hlavne čo veľa nežerie, aj na úkor výkonu. Vopred ďakujem. 
-
Fabo
Hardcore addict
podla velkosti, fiestic, fokus, civik... mas dost na vyber.
dobry den,
chcem sa vas spytat ohladom stvorkovych golfov. Mam na vyber takmer vsetky verzie KW, ale neviem sa rozhodnut ktora je ta najlepsia ohladom spolahlivosti? Ktoru mam vybrat podla vas? dakujem
chcem sa vas spytat ohladom stvorkovych golfov. Mam na vyber takmer vsetky verzie KW, ale neviem sa rozhodnut ktora je ta najlepsia ohladom spolahlivosti? Ktoru mam vybrat podla vas? dakujem
-
RATZINGER666
Darca
za mna benzin 1,6l 74kW... rozdiel vsak nebyva iba v kW, ale aj v typovych oznaceniach motora...
rozhodne by som zobral motor s TDI, benzin vela zere
-
Fabo
Hardcore addict
skoda reci
Tak teda vysvetli, načo ti máme poradiť, ktorú motorizáciu si máš vybrať, keď chceš rozhodne TDI? Tvoj príspevok je tým pádom totálne zbytočný. Dokonca si ani neuviedol, ako sa bude auto využívať, približný ročný nájazd, proste nič.