cawte
kolko zvyknete preniest dat za jeden mesiac?
optika a prenesene data
Re: optika a prenesene data
To je uplne inidivdualne a zbytocna tema od teba. Potrebujes sa nahanat v cislach? Ak niekto stahuje fullhd mkv filmy, tak spravi aj 500gb. Ak niekto ten net ma na internet, tak prenesie 10gb.
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa pytas preto ze aky mobilny intenet si dat alebo tak ... tak na net, youtube, atd ti podla mna staci bohato do 50gb balicek.
Ked T-Com zacal aplikovat FUP na 120gb resp 240gb tak podla mojho nazoru to je taky "ideal" bezneho uzivatela. Samozrejme stahovaci toho daju na mraky...
Pre porovnanie my cca 100 ludi na linke dame 4TB DL - 2 TB UP
tak si to mozes zratat.
Ked T-Com zacal aplikovat FUP na 120gb resp 240gb tak podla mojho nazoru to je taky "ideal" bezneho uzivatela. Samozrejme stahovaci toho daju na mraky...
Pre porovnanie my cca 100 ludi na linke dame 4TB DL - 2 TB UP
mam optiku 300/30, a ked prenesiem velke mnozstvo dat cez jeden mesiac, nebudu to kontrlovat?
Pozri si obchodné podmienky Tvojho providera, zvyčajne tam mávajú niečo o FUPe spomenuté. Prípadne rovno napíš, akého providera máš, možno má niekto osobné skúsenosti práve s Tvojim providerom.
na optike neni zavedene FUPko /Telekom/, len aby som nemal nejaku kontrolu domov ked prenesiem velke mnozstvo dat za kazdy mesiac.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A kto by ta kontroloval, urad prace ci co cakas???
Uz si otravny s tymi temami, das si zaviest optiku aku maju tisice ludi a zakladas kvoli tomu dve ci tri temy.